Φίλε Κριέ ἀνέβασες ἀνεκτίμητα κειμήλια. Οἱ κασσετίνες ἐκείνου τοῦ τύπου ἦταν πολὺ ὅμορφες, ἂ ρὲ ἐγκράφα ἀθάνατη! Μὲ τὴν πρώτη εὐκαιρία θὰ ἀνεβάσω μερικές φωτογραφίες ἀπὸ 2-3 ποὺ ἔχω στὸ πατρικό μου.
Ἀνεβάζω γιὰ τὴν ὥρα μερικὲς φωτογραφίες μιᾶς κασσετίνας KUTSUWA ποὺ ἔχω ἀπὸ τὴν ἔκτη Δημοτικοῦ, τὸ 1987... Ἡ κασσετίνα αὐτὴ ἔβγαινε σὲ πολλὰ σχέδια, ἀγορίστικα ἢ κοριτσίστικα καὶ εἶχε κάνει θραύση ἐκείνη τὴν ἐποχή. Ἡ συγκεκριμένη μοῦ ἄρεσε γιατὶ εἶχε ὡραῖα χρώματα, τὰ ὁποῖα δυστυχῶς ψιλοξεβάψαν στὴν προσπάθειά μου νὰ τὴν καθαρίσω μὲ λάθος καθαριστικό. Τὸ οἰνόπνευμα ἀποδείχτηκε ἐπιζήμιο καὶ ἔκτοτε τὴν καθαρίζω μόνο μὲ βρεγμένο πανάκι. Κατὰ τ' ἄλλα, τὸ ἐργαλεῖο εἶναι σὲ ἐξαιρετικὴ κατάσταση.
Μὲ αὐτὴν τὴν κασσετίνα ἔβγαλα Δημοτικό, Γυμνάσιο καὶ Λύκειο άγνοῶντας τὰ εἰρωνικὰ σχόλια συμμαθητῶν, ὅταν πιὰ εἶχα γίνει μαντράχαλος! Στὸ βάθος βέβαια κι ἐκείνοι θὰ γούσταραν νὰ εἶχαν μιὰ τέτοια. Ἀργότερα, ὅπου καὶ νὰ πῆγα, Ἑλλάδα καὶ ἐξωτερικό, ἦταν ἕνας ἀχώριστος σύντροφος στὸ γραφεῖο μου. Μπορεῖ νὰ μὴν τὴν κουβαλοῦσα στὴν τσάντα μὲ βιβλία ἢ σημειώσεις στὸ πανεπιζήμιο (γιὰ νὰ μὴν τὴ φθείρω βασικά), ἀλλὰ ἦταν πάντα ἐκεῖ, στὸ γραφεῖο, ἕτοιμη γιὰ χρήση. Καὶ θὰ εἶναι πάντα ἐκεῖ, βεβαίως, βεβαίως!
Στὴν τελευταῖα φωτογραφία φαίνονται καὶ 3 μπαλίτσες Subbuteo στὸ χῶρο ποὺ προορίζεται γιὰ τὴ γόμα! Μοῦ ἄρεσε πάρα πολὺ αὐτὸ τὸ μικρὸ ντουλαπάκι γιὰ γόμες, καθὼς καὶ τὸ περιστρεφόμενο ἐσωτερικὸ συρταράκι γιὰ τὴν ξύστρα! Ἀπὸ ἐργονομία καὶ αἰσθητικὴ δὲν παιζόταν ἡ Kutsuwa! Γιὰ τοὺς λάτρεις τοῦ εἴδους θὰ ἀνεβάσω πέρα ἀπὸ τὶς δερμάτινες κασσετίνες μὲ τὴν ἐγκράφα καὶ ἄλλες 2 Kutsuwa προσεχῶς!
Ἀφιερωμένες σὲ ὅλες τὶς σειρὲς τῆς γενιᾶς τοῦ '70!