Ρετρό κολόνιες και αρώματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Juanita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κλασικο Miss Dior απο την προσωπικη μου συλλογη. Μια δημιουργια του 1947 και το αρωμα που φορουσε η Αλικη.
Τα τελευταια χρονια κυκλοφορησαν παρα πολλα αρωματα απο τον Οικο Dior με αυτο το ονομα, αλλα περαν του ονοματος, κανενα δεν ειχε την παραμικρη σχεση με το αυθεντικο.
Μια αξεπεραστη δημιουργια, ενα θρυλικο αρωμα που προσωπικα με ευχαριστει ακομα περισσοτερο οταν το φοραω τους θερμους μηνες του χρονου. Απο τις πιο εθιστικες ευωδιες που εχω δοκιμασει.

Προβολή συνημμένου 289539

Τις εορτές των Χριστουγέννων, σε πολύ γνωστό κατάστημα καλλυντικών, στο "περίπτερο" Dior, έψαχνα απο περιέργεια να βρω τη Miss Dior της Αλίκης.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είδα 3 διαφορετικά μπουκάλια με την επωνυμία Miss Dior (σ.σ. με το χαρακτηριστικό φιογκάκι στο καπάκι). Ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα (σ.σ. το άρωμα).
Κι σκεφτόμουν: "ποιο τελικα από αυτά ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε η Αλίκη;"...το αναφέρω με βάση αυτό που είπε και η Bambinella οτι βγήκαν αρκετά αρώματα από τον Οίκο με αυτό το όνομα. Το συγκεκριμένο πάντως άρωμα, της φωτογραφίας, δεν το ειχε...

Τις εορτές των Χριστουγέννων, σε πολύ γνωστό κατάστημα καλλυντικών, στο "περίπτερο" Dior, έψαχνα απο περιέργεια να βρω τη Miss Dior της Αλίκης.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είδα 3 διαφορετικά μπουκάλια με την επωνυμία Miss Dior (σ.σ. με το χαρακτηριστικό φιογκάκι στο καπάκι). Ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα (σ.σ. το άρωμα).
Κι σκεφτόμουν: "ποιο τελικα από αυτά ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε η Αλίκη;"...το αναφέρω με βάση αυτό που είπε και η Bambinella οτι βγήκαν αρκετά αρώματα από τον Οίκο με αυτό το όνομα. Το συγκεκριμένο πάντως άρωμα, της φωτογραφίας, δεν το ειχε...

"Πολυ γνωστο καταστημα καλλυντικων..." το μυαλο μου παει στον Χοντο (ναι, καλα, την δικη μου διαφημιση περιμεναν). Το χρωμα του κλασικου Miss Dior ειναι κιτρινο. Οποτε, πιθανον να ειδες το σωστο. Ροζ και πορτοκαλι ειναι τα καινουργια. Με εκπλησσει ομως που μιλας για φιογκακι γιατι το κλασικο edt δεν το εχω δει ποτε να κυκλοφορει ετσι σημερα. Πριν απο δεκαετιες μαλλον υπηρχε, αλλα τωρα οχι, εξ οσον γνωριζα. Αφου ομως το ειδες ετσι, τοτε ισως να του φορεσανε φιογκο κι αυτουνου. Αλλα παλι μπορει και να ηταν αλλο αρωμα εκτος του κλασικου. Δεν μπορω να ξερω.
Παντως στον ιστοτοπο του εν λογω καταστηματος το κλασικο αρωμα υπαρχει για διαδικτυακη αγορα και αντιγραφω απο εκει την φωτογραφια του για να το ξαναδεις και να μας πεις αν ειναι αυτο που ειδες εκει:

3348900.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
@hannele Το γνωστό κατάστημα που λέει η Βιβή έχει στον πάγκο του μόνο το σύγχρονο Miss Dior (δηλαδή όταν άλλαξε μυρωδιά το 2005) και τα μπουκάλια είναι τα εξής: Κίτρινο = le parfum ,παλιότερο μπουκάλι το οποίο όταν πρωτοβγήκε το 2005 λεγόταν Miss Dior cherie για να δείχνει τη διαφορά από το αυθεντικό που ακόμη κυκλοφορούσε), πορτοκαλί = parfum, ροζ =eau de toilette ή eau de parfum του 2024 ή η έκδοση blooming bouquet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα εντελώς (αν και αυτοί τα έχουν μπερδέψει πολύ περισσότερο με τα δεκάδες flankers που βγάζουν κάθε τρεις και λίγο).
Σε κάθε περίπτωση κανένα από αυτά δεν είναι το άρωμα της Αλίκης. Αυτό πλέον θα το βρεις ως Miss Dior Originale και είναι όπως στη παραπάνω φωτό της Βιβής και δεν έχει φιόγκο. Τα περισσότερα καταστήματα δεν το έχουν στον πάγκο τους (ίσως μόνο το Άττικα και ο Πατίστας - όχι δε φοβάμαι τη διαφήμιση!) Παρ' όλα αυτά αν θες πολύ να το μυρίσεις, στείλε pm.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα