Ρετρό κολόνιες και αρώματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Juanita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κλασικο Miss Dior απο την προσωπικη μου συλλογη. Μια δημιουργια του 1947 και το αρωμα που φορουσε η Αλικη.
Τα τελευταια χρονια κυκλοφορησαν παρα πολλα αρωματα απο τον Οικο Dior με αυτο το ονομα, αλλα περαν του ονοματος, κανενα δεν ειχε την παραμικρη σχεση με το αυθεντικο.
Μια αξεπεραστη δημιουργια, ενα θρυλικο αρωμα που προσωπικα με ευχαριστει ακομα περισσοτερο οταν το φοραω τους θερμους μηνες του χρονου. Απο τις πιο εθιστικες ευωδιες που εχω δοκιμασει.

Προβολή συνημμένου 289539

Τις εορτές των Χριστουγέννων, σε πολύ γνωστό κατάστημα καλλυντικών, στο "περίπτερο" Dior, έψαχνα απο περιέργεια να βρω τη Miss Dior της Αλίκης.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είδα 3 διαφορετικά μπουκάλια με την επωνυμία Miss Dior (σ.σ. με το χαρακτηριστικό φιογκάκι στο καπάκι). Ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα (σ.σ. το άρωμα).
Κι σκεφτόμουν: "ποιο τελικα από αυτά ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε η Αλίκη;"...το αναφέρω με βάση αυτό που είπε και η Bambinella οτι βγήκαν αρκετά αρώματα από τον Οίκο με αυτό το όνομα. Το συγκεκριμένο πάντως άρωμα, της φωτογραφίας, δεν το ειχε...

Τις εορτές των Χριστουγέννων, σε πολύ γνωστό κατάστημα καλλυντικών, στο "περίπτερο" Dior, έψαχνα απο περιέργεια να βρω τη Miss Dior της Αλίκης.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είδα 3 διαφορετικά μπουκάλια με την επωνυμία Miss Dior (σ.σ. με το χαρακτηριστικό φιογκάκι στο καπάκι). Ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα (σ.σ. το άρωμα).
Κι σκεφτόμουν: "ποιο τελικα από αυτά ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε η Αλίκη;"...το αναφέρω με βάση αυτό που είπε και η Bambinella οτι βγήκαν αρκετά αρώματα από τον Οίκο με αυτό το όνομα. Το συγκεκριμένο πάντως άρωμα, της φωτογραφίας, δεν το ειχε...

"Πολυ γνωστο καταστημα καλλυντικων..." το μυαλο μου παει στον Χοντο (ναι, καλα, την δικη μου διαφημιση περιμεναν). Το χρωμα του κλασικου Miss Dior ειναι κιτρινο. Οποτε, πιθανον να ειδες το σωστο. Ροζ και πορτοκαλι ειναι τα καινουργια. Με εκπλησσει ομως που μιλας για φιογκακι γιατι το κλασικο edt δεν το εχω δει ποτε να κυκλοφορει ετσι σημερα. Πριν απο δεκαετιες μαλλον υπηρχε, αλλα τωρα οχι, εξ οσον γνωριζα. Αφου ομως το ειδες ετσι, τοτε ισως να του φορεσανε φιογκο κι αυτουνου. Αλλα παλι μπορει και να ηταν αλλο αρωμα εκτος του κλασικου. Δεν μπορω να ξερω.
Παντως στον ιστοτοπο του εν λογω καταστηματος το κλασικο αρωμα υπαρχει για διαδικτυακη αγορα και αντιγραφω απο εκει την φωτογραφια του για να το ξαναδεις και να μας πεις αν ειναι αυτο που ειδες εκει:

3348900.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
@hannele Το γνωστό κατάστημα που λέει η Βιβή έχει στον πάγκο του μόνο το σύγχρονο Miss Dior (δηλαδή όταν άλλαξε μυρωδιά το 2005) και τα μπουκάλια είναι τα εξής: Κίτρινο = le parfum ,παλιότερο μπουκάλι το οποίο όταν πρωτοβγήκε το 2005 λεγόταν Miss Dior cherie για να δείχνει τη διαφορά από το αυθεντικό που ακόμη κυκλοφορούσε), πορτοκαλί = parfum, ροζ =eau de toilette ή eau de parfum του 2024 ή η έκδοση blooming bouquet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα εντελώς (αν και αυτοί τα έχουν μπερδέψει πολύ περισσότερο με τα δεκάδες flankers που βγάζουν κάθε τρεις και λίγο).
Σε κάθε περίπτωση κανένα από αυτά δεν είναι το άρωμα της Αλίκης. Αυτό πλέον θα το βρεις ως Miss Dior Originale και είναι όπως στη παραπάνω φωτό της Βιβής και δεν έχει φιόγκο. Τα περισσότερα καταστήματα δεν το έχουν στον πάγκο τους (ίσως μόνο το Άττικα και ο Πατίστας - όχι δε φοβάμαι τη διαφήμιση!) Παρ' όλα αυτά αν θες πολύ να το μυρίσεις, στείλε pm.

Τελευταία επεξεργασία:
To Miss Dior Cherie του 2005 εχει χρωμα βαθυ κιτρινο που ελαφρως πορτοκαλιζει, αν και στις περισσοτερες εικονες στο διαδικτυο δειχνει πορτοκαλι. Αντιθετα, το Miss Dior της Αλικης ειναι κιτρινο ελαφρυ. Ενα αλλο λατρεμενο μου Miss Dior με φιογκο στην μποτιλια του που μου ερχεται στο νου ειναι το Miss Dior Cherie L' Eau που κυκλοφορησε το 2009. Αυτο ομως ηταν σε χρωμα πολυ ανοιχτο πρασινο βεραμαν, και το κυριοτερο, εχει καταργηθει εδω και χρονια, οποτε κατα 99,9/100 αποκλειεται να ηταν πανω στον παγκο του Dior.
Αυτο που ομως δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο Χοντος πουλαει το Miss Dior Originale στο διαδικτυο, αλλα οχι στα φυσικα του καταστηματα!

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτο που ομως δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο Χοντος πουλαει το Miss Dior Originale στο διαδικτυο, αλλα οχι στα φυσικα του καταστηματα!
Ίσως να υπάρχει πολύ μικρό απόθεμα στην αποθήκη οπότε δεν θα έχει λόγο να το διανείμει στα καταστήματα γιατί τότε κάποια θα το έχουν και κάποια όχι, χώρια που οι νέοι (το πραγματικό αγοραστικό κοινό) δεν το γνωρίζουν. Το ίδιο συνήθως συμβαίνει με την Estee Lauder και τα κλασικά της. Πήγα προχθές να ψεκαστώ με spellbound και μου λέει ότι δεν το έχει (κι ας είναι στην καινούργια συσκευασία) και να το παραγγείλω μέσω ιστοσελίδας. Τη ρώτησα αν θα το φέρει και είπε ότι δεν είναι σίγουρο γιατί δεν έχει ζήτηση, θεωρείται παλιό.

@Bajar Aν οι σημερινες κοπελες ηταν σε θεση να γνωριζουν και επειτα να εκτιμησουν τα παλια καλα αρωματα, τοτε δεν θα βλεπαμε αριστουργηματα σαν το Nina του 1987 να καταργουνται.
Ειναι πραγματικα κριμα να νομιζουν τα νεα κοριτσια πως γυναικειο αρωμα σημαινει να μυριζεις σαν ζαχαροπλαστειο.

@Bajar Aν οι σημερινες κοπελες ηταν σε θεση να γνωριζουν και επειτα να εκτιμησουν τα παλια καλα αρωματα, τοτε δεν θα βλεπαμε αριστουργηματα σαν το Nina του 1987 να καταργουνται.
Ειναι πραγματικα κριμα να νομιζουν τα νεα κοριτσια πως γυναικειο αρωμα σημαινει να μυριζεις σαν ζαχαροπλαστειο.
Ολόσωστη , τα λες πολύ καλά @Bambinella , μας έχουν πάρει τα αυτιά και τις μύτες με το La vie est Belle της Lancome που μυρίζει σαν καμένο λουκούμι ανακατεμένο με μαλλί της γριάς

Αλήθεια? Επειδή φοράω το κλασσικό La vie est belle, γνωρίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με γλυκό. Τουλάχιστον, δεν το καταλαβαίνω στη μύτη μου καθόλου έτσι. Αλλιώς δε θα το φορούσα. Πρώτον, δε θα μου άρεσε και δεύτερον, δεν θα έμενε στο δέρμα μου. Αλλά βέβαια, γούστα είναι αυτά.

Αλήθεια? Επειδή φοράω το κλασσικό La vie est belle, γνωρίζω ότι δεν έχει καμμία σχέση με γλυκό. Τουλάχιστον, δεν το καταλαβαίνω στη μύτη μου καθόλου έτσι. Αλλιώς δε θα το φορούσα. Πρώτον, δε θα μου άρεσε και δεύτερον, δεν θα έμενε στο δέρμα μου. Αλλά βέβαια, γούστα είναι αυτά.
@TZELASO Όπως το πες αυτό γούστα είναι αυτά , σεβαστό

Ολόσωστη , τα λες πολύ καλά @Bambinella , μας έχουν πάρει τα αυτιά και τις μύτες με το La vie est Belle της Lancome που μυρίζει σαν καμένο λουκούμι ανακατεμένο με μαλλί της γριάς

Αν και ειναι πλεον διασημο αυτο το αρωμα, εντουτοις δεν ετυχε να το μυρισω, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Παντως, δεν ανηκει σε αυτα που με ιντριγκαρουν ετσι οπως διαβαζω τις νοτες του.

Τζελα, μην στεναχωριεσαι. Ξερεις τι εχω ακουσει εγω για αρωματα δικα μου λατρεμενα;
Φοραω το Diorissimo, που επι χρονια ολοκληρα ηταν και το αρωμα της υπογραφης μου, και η κορη πολυ γλυκα και χαριτωμενα μου λεει πως μυριζω σαν να χυθηκε επανω μου κρασι. Ενταξει, το ξεπερναω αυτο.
Μετα απο λιγο καιρο βαζω το Jour d' Hermes, που το λατρευω και που το θεωρω ακρως πολυτελες, και παω επισκεψη στην μαμα. Με φιλαει, με χαιρεταει και τι μου λεει; "Επεσες πανω σε κανενα καφασι με σαπια πορτοκαλια; Γιατι ετσι μυριζεις!" :banghead:

Ξερεις τι εχω ακουσει εγω για αρωματα δικα μου λατρεμενα;
Φοραω το Diorissimo, που επι χρονια ολοκληρα ηταν και το αρωμα της υπογραφης μου, και η κορη πολυ γλυκα και χαριτωμενα μου λεει πως μυριζω σαν να χυθηκε επανω μου κρασι. Ενταξει, το ξεπερναω αυτο.
Μετα απο λιγο καιρο βαζω το Jour d' Hermes, που το λατρευω και που το θεωρω ακρως πολυτελες, και παω επισκεψη στην μαμα. Με φιλαει, με χαιρεταει και τι μου λεει; "Επεσες πανω σε κανενα καφασι με σαπια πορτοκαλια; Γιατι ετσι μυριζεις!" :banghead:
Ομολογώ ότι η οικογένειά σου είναι λίαν περιγραφική όταν σχολιάζει!
Αλλά για να μην αισθάνεσαι άσχημα (που ξέρω ότι δεν αισθάνεσαι) το τι έχω ακούσει εγώ για όλα αυτά που φοράω κατά καιρούς, δεν φαντάζεσαι. Και δεν ακούω μόνο για τα vintage αλλά και για τα niche.
Αυτό που μου έπεσε πιο βαρύ ήταν από την πρώην διευθύντριά μου (η οποία για κάποιο καιρό μύριζε Cristalle και δεν μου άρεσε καθόλου που φορούσε το δικό μου signature αλλά μετά έμαθα ότι φορούσε το A scent d' Issey Miyake που μοιάζει με το Cristalle- πφφφ, απομιμήσεις...). Εκείνη την ημέρα είχα βάλει ένα εντελώς δυσεύρετο άρωμα, το Parure του Guerlain το οποίο είναι γήινο και τριανταφυλλένιο και το λατρεύω. Μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: "Λιβάνισες το σπίτι σήμερα; " Χαμογέλασα και δεν είπα τίποτα αλλά από τότε το φοράω στο σπίτι μόνο για δική μου ευχαρίστηση.
Από την άλλη, η κολλητή μου στο γραφείο είναι πάρα πολύ δύσκολη με τα αρώματα (με την έννοια ότι οι περισσότερες νότες δεν της αρέσουν- οπότε στην ουσία δεν της αρέσουν τα αρώματα) αλλά επειδή εγώ είμαι το εντελώς αντίθετο και το άρωμα, εκτός του ότι το θεωρώ μια μορφή τέχνης, είναι κομμάτι του εαυτού μου και της καθημερινότητάς μου, έχω αποφασίσει πλέον να μην δίνω σημασία στα όποια σχόλια ακούω για αυτά που φοράω. ("Μυρίζεις ντουλάπα με χειμωνιάτικα", "Μυρίζεις σαν θεία (το πιο συνηθισμένο)", "Κυλίστηκες στον γκαζόν του Εθνικού Κήπου;", "Πέρασες από την Αγία Δύναμη; (σημ. το εκκλησάκι της γειτονιάς στο γραφείο), "Πήγες Ευρυπίδου; (για τα μπαχαρικά)" ) κι άλλα τέτοια πολύ ευγενικά σχόλια. Όπως και να έχει, πάντα χαμογελώ και το προσπερνάω γιατί οι περισσότεροι μου λένε ότι τους αρέσει αυτό που φοράω και μου πάει και το κυριότερο, αρέσει σε εμένα και μου φτιάχνει τη μέρα.

Όχι, παιδί μου. Τι να στεναχωρηθώ? Τελικά, ο καθένας μυρίζει και καταλαβαίνει τις μυρωδιές τελείως διαφορετικά. Και σ' αυτό το θέμα είναι όλα προσωπικό γούστο. Στα πολύ νιάτα μου, φορούσα πολύ βαριά αρώματα. Το Opium του Yves Saint Laurent και το Dune. Εγώ τα λάτρευα. Μου άρεσαν πάρα πολύ. Η μαμά μου? Φόραγε το Madame Rochas που ακόμα κι εγώ, το έβρισκα βαρύ και μάλιστα θυμάμαι, κάποια στιγμή, έπαψε να το βρίσκει στην Ελλάδα και το έφερνε όταν ταξίδευε με τον μπαμπά μου από το εξωτερικό.

"Πολυ γνωστο καταστημα καλλυντικων..." το μυαλο μου παει στον Χοντο.......

...........για να το ξαναδεις και να μας πεις αν ειναι αυτο που ειδες εκει:

Προβολή συνημμένου 295146
@hannele Το γνωστό κατάστημα που λέει η Βιβή έχει στον πάγκο του μόνο το σύγχρονο Miss Dior (δηλαδή όταν άλλαξε μυρωδιά το 2005) και τα μπουκάλια είναι τα εξής: Κίτρινο = le parfum ,παλιότερο μπουκάλι το οποίο όταν πρωτοβγήκε το 2005 λεγόταν Miss Dior cherie για να δείχνει τη διαφορά από το αυθεντικό που ακόμη κυκλοφορούσε), πορτοκαλί = parfum, ροζ =eau de toilette ή eau de parfum του 2024 ή η έκδοση blooming bouquet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα εντελώς (αν και αυτοί τα έχουν μπερδέψει πολύ περισσότερο με τα δεκάδες flankers που βγάζουν κάθε τρεις και λίγο).
Σε κάθε περίπτωση κανένα από αυτά δεν είναι το άρωμα της Αλίκης. Αυτό πλέον θα το βρεις ως Miss Dior Originale και είναι όπως στη παραπάνω φωτό της Βιβής και δεν έχει φιόγκο. Τα περισσότερα καταστήματα δεν το έχουν στον πάγκο τους (ίσως μόνο το Άττικα και ο Πατίστας - όχι δε φοβάμαι τη διαφήμιση!) Παρ' όλα αυτά αν θες πολύ να το μυρίσεις, στείλε pm.

Το άρωμα που ειχα δει (ναι στο Hondos ήταν ;) ) δεν ήταν αυτό στη φωτο σου Bambinella. Δεν ήταν δλδ το originale.
Ήταν αυτά:
(σ.σ. για αυτό ανέφερα και το φιογκάκι). Ήταν τα eau de parfume, eau de toilette κλπ, αυτά δλδ που ανέφερε η Bajar...

20250322_195043.jpg

20250322_195030.jpg

Που να φανταστώ ότι έχουν βγάλει ένα σωρό αρώματα με την ονομασία Miss Dior....
To originalle που έχει στη φωτό η Bambinella, της Αλίκης δλδ, το είδα τελικά, σε άλλο κατάστημα Hondos, και ναι το μύρισα και ήταν υπέροχο.
Παρεπιπτόντως η Αλίκη χρησιμοποιούσε, λένε, μια Miss Dior την εβδομάδα. Μάλλον "λουζόταν" με το άρωμα. Ο Σταμάτης Φασούλης είχε πει ότι μύριζε μέχρι και η αναπνοή της, έριχνε σταγόνες αρώματος μέσα στα ρουθούνια της.

Τελευταία επεξεργασία:
@hannele Kαι συν τοις αλλοις, οσον αφορα την Αλικη, οι συνεργατες της στο θεατρο ελεγαν πως οταν επροκειτο να βγει η Αλικη στην σκηνη, μυριζε ολος ο χωρος μεχρι και στα πρωτα καθισματα των θεατων. Λογικο βεβαια, αφου ξοδευε μια Μiss Dior, των 100ml παρακαλω, την εβδομαδα.
Τα ιδια και χειροτερα εκανε και η Ζωζω Σαπουντζακη. Προτου βγει στην πιστα εριχνε πανω της μια ολοκληρη μποτιλια Ma Griffe, του Carven. Δεν ξερω ομως να πω σε τι μεγεθος. Η ιδια η Ζωζω εχει πει σε συνεντευξεις της οτι σχεδον ποτε δεν ειχε δωσει λεφτα για να αγορασει το αγαπημενο της αρωμα. Της το εκαναν δωρο οι θαυμαστες της. Μαλιστα, καποια φορα ενας πολυ πλουσιος θαυμαστης της (ανεφερε και το ονομα του, αλλα δεν το θυμαμαι) της εκανε δωρο μια μεγαλη κουτα γεματη αρωματα Ma Griffe.
To Miss Dior της Αλικης το φοραω ακομα. Πριν απο πολλα χρονια φορουσα και το Ma Griffe της Ζωζως.
Αυτο που εχω να πως ειναι πως οι δυο καλλιτεχνιδες ειχαν μεταξυ τους πολυ κοινα γουστα στο θεμα των αρωματων. Και το ενα αρωμα και το αλλο ειναι χωρις γλυκα. Πολυ ξινα, θα ελεγα. Ιδιως το Ma Griffe, πρεπει να το φοραει μια γυναικα με μεγαλη φειδω (οχι οπως η Ζωζω που το λουζοταν) γιατι το ατιμο σπαει μυτες απο την τοσο λεμονενια μυρωδια που βγαζει. Ειναι αρωμα που ευκολα μπορει να γινει ενοχλητικο.

Τελευταία επεξεργασία:
@hannele Kαι συν τοις αλλοις, οσον αφορα την Αλικη, οι συνεργατες της στο θεατρο ελεγαν πως οταν επροκειτο να βγει η Αλικη στην σκηνη, μυριζε ολος ο χωρος μεχρι και στα πρωτα καθισματα των θεατων. Λογικο βεβαια, αφου ξοδευε μια Μiss Dior, των 100ml παρακαλω, την εβδομαδα.

Η μανία της Αλίκης με τη Miss Dior είχε γίνει πλέον εθισμός, όπως συμβαίνει στον εθισμό με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τσιγάρο κλπ. Η όσφρηση της ένιωθε τη στέρηση όταν το άρωμα εξατμιζόταν, για αυτό προφανώς το ανανέωνε στο δέρμα της όλη την ώρα (βασικά "λουζόταν" με αυτό). Αν θυμάμαι καλά και ο Δελαπόρτας είχε πει πολλάκις ότι έριχνε σταγόνες μέσα στα ρουθούνια της.

.... Η ιδια η Ζωζω εχει πει σε συνεντευξεις της οτι σχεδον ποτε δεν ειχε δωσει λεφτα για να αγορασει το αγαπημενο της αρωμα. Της το εκαναν δωρο οι θαυμαστες της. Μαλιστα, καποια φορα ενας πολυ πλουσιος θαυμαστης της (ανεφερε και το ονομα του, αλλα δεν το θυμαμαι) της εκανε δωρο μια μεγαλη κουτα γεματη αρωματα Ma Griffe.
Και που ήξεραν οι θαυμαστές τι άρωμα φορούσε η Ζωζώ;; θα το έλεγε μάλλον...:p όπως και η Αλίκη...

Η μανία της Αλίκης με τη Miss Dior είχε γίνει πλέον εθισμός, όπως συμβαίνει στον εθισμό με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τσιγάρο κλπ. Η όσφρηση της ένιωθε τη στέρηση όταν το άρωμα εξατμιζόταν, για αυτό προφανώς το ανανέωνε στο δέρμα της όλη την ώρα (βασικά "λουζόταν" με αυτό). Αν θυμάμαι καλά και ο Δελαπόρτας είχε πει πολλάκις ότι έριχνε σταγόνες μέσα στα ρουθούνια της.

Και που ήξεραν οι θαυμαστές τι άρωμα φορούσε η Ζωζώ;; θα το έλεγε μάλλον... όπως και η Αλίκη...

Προσωπικα, ειμαι καπως επιφυλακτικη σε οσα δηλωνει κατα καιρους ο Δελαπορτας για τους καλλιτεχνες.
Τωρα, οσον αφορα το πως γνωριζαν οι θαυμαστες της Ζωζως τι αρωμα φορουσε, ξερουμε ολοι πως η Ζωζω καθοταν συχνα στα τραπεζια των θαυμαστων της. Λογω της φοβερα εντονης οσμης του αρωματος μαλλον θα την ρωτησαν οι ανθρωποι τι μυριζε ετσι και αυτη θα τους μιλησε για την αγαπη της στο Mα Γκριφ. Κατοπιν αυτου, και αυτοι με την σειρα τους επραξαν τα δεοντα.
Πολυ πιθανον ειναι επισης να ειπε η Ζωζω τι αρωμα φοραει και σε καμια συνεντευξη της στα περιοδικα της εποχης.
Οποτε, ετσι το εμαθαν ακομα περισσοτεροι απο τους θαυμαστες της.

Αυτο που εχω να πως ειναι πως οι δυο καλλιτεχνιδες ειχαν μεταξυ τους πολυ κοινα γουστα στο θεμα των αρωματων. Και το ενα αρωμα και το αλλο ειναι χωρις γλυκα. Πολυ ξινα, θα ελεγα. Ιδιως το Ma Griffe, πρεπει να το φοραει μια γυναικα με μεγαλη φειδω (οχι οπως η Ζωζω που το λουζοταν) γιατι το ατιμο σπαει μυτες απο την τοσο λεμονενια μυρωδια που βγαζει. Ειναι αρωμα που ευκολα μπορει να γινει ενοχλητικο.

Επίσης και τα δύο αρώματα κυκλοφόρησαν περίπου την ίδια εποχή, το 1946 του Carven το 1947 του Dior και το καθένα τους ήταν η πρώτη κυκλοφορία του κάθε οίκου. Και πράγματι ανήκουν στην ίδια αρωματική κατηγορία στα chypres, ήτοι κάπως γήινα. Το ma griffe είναι πιο πράσινο και φρέσκο το miss Dior πιο αρωματικό. Για να πω την αλήθεια κανένα από τα δύο δεν μου φαίνεται ξινό. Τουλάχιστον το ma griffe στο δικό μου δέρμα βγαίνει πιο βοτανικό ενώ το miss Dior μου θυμίζει λουλουδια που έχουν πέσει στο βρεγμένο χωμα. Πάντως και τα δυο τα βρίσκω πανέμορφα.

@Bajar Για αλλη μια φορα βλεπουμε οτι καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται διαφορετικα το εκαστοτε αρωμα. :)
Λοιπον, ξερεις με ποιο αρωμα παρομοιαζω το Ma Griffe του Carven;..........Με το Choc του Pierre Cardin. Τελειωσα προσφατα την μποτιλια του και νομιζω πως ειναι και αυτο ενα αρωμα που θελει πολλη προσοχη οταν το βαζει μια γυναικα επανω της.
Σπαει μυτες! :)

Προσωπικα, ειμαι καπως επιφυλακτικη σε οσα δηλωνει κατα καιρους ο Δελαπορτας για τους καλλιτεχνες.
Αυτό για την Αλίκη, το είχα πρωτοακούσει απο το Σταμάτη Φασουλή. Στην ερώτηση: "τι είναι αυτό που σας λείπει απο την Αλίκη;", είχε πει: "Η μυρωδιά της όταν πηγαινα να τη φιλήσω εδώ στο μάγουλο, μύριζαν μέχρι και τα ρουθούνια της...".
Μετά το άκουσα και από το Δελαπόρτα...

Πίσω
Μπλουζα