BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.364
BETTY BOOP είπε:Αν δεν έχει αναφερθεί κάπου, να προσθέσω και τη λέξη ''στηθόδεσμος'' καθώς και τη λέξη μπιντές (στο μπάνιο για το πλύσιμο των ποδιών)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
BETTY BOOP είπε:Αν δεν έχει αναφερθεί κάπου, να προσθέσω και τη λέξη ''στηθόδεσμος'' καθώς και τη λέξη μπιντές (στο μπάνιο για το πλύσιμο των ποδιών)...
Ο μπιντές δεν ήταν μόνο για πλύσιμο των ποδιών αλλά και για κάτι άλλο!!!!BETTY BOOP είπε:καθώς και τη λέξη μπιντές (είδος υγιεινής για το πλύσιμο των ποδιών)...
Νομίζω ότι έχω ακούσει σχετικά πρόσφατα παιδιά που παίζουν μπάσκετ να το λένε... αν και νομίζω ότι πλέον χρησιμοποιείται πιο πολύ το "χλατσωτό"!Matsablokos είπε:Για να συνεισφέρω κι εγώ το κατιτίς μου στο θρεντ:
Άγγιχτο (όταν βάζαμε καλάθι χωρίς η μπάλα να βρει στεφάνι και επειδή δεν υπήρχε διχτάκι τότε ήταν ακόμα πιο uber)
.......... :bambinella 100 είπε:Γουστο σου, καπελο σου και καουμποιλικι σου!
σκέτο πλαστικά...(για παράδειγμα ''θα σου βάλω το φαγητό σε ένα πλαστικό'').Rakeesh είπε:Πως λετε τα πλαστικα δοχεια σημερα, αν οχι ταπερ; Εμεις παντως ετσι τα λεμε ακομα
αληθεια αντικατασταθηκαν;bambinella 100 είπε:- Συμβαινει τιποτα; (Τωρα λεμε "Συμβαινει κατι;")- Συναντησες κανεναν; (Τωρα λεμε "Συναντησες καποιον;")
- Θα παμε πουθενα; (Τωρα λεμε "Θα παμε καπου;")
- Δεν ξερω τιποτα (Τωρα λεμε "Δεν ξερω κατι")
Γενικα, οι λεξεις τιποτα, κανεις, πουθενα, αντικατασταθηκαν με τις: κατι, καποιος, καπου, για εναν ανεξηγητο λογο εδω και δεκαπεντε χρονια περιπου.
Προσωπικα παντως, χρησιμοποιω τον παλιο τροπο.