Mε μια γρήγορη αναζήτηση στο λεξικό είναι η στρόφιγγα της βρύσης που επιτρέπει το άνοιγμα, το κλείσιμο και τη ρύθμιση της ροής του υγρού.kyriazisv είπε:Ρουμπινές
Ξέρει κανείς τι είναι? χαχαχα
Όχι, τι σημαίνει?cutlaroc είπε:Για να μη διαβάζω 49 σελίδες κρίμα είναι το...................................φυσφυρής το έχετε πεί;
Εμεις το λεγαμε Πετσι και κοκκαλο και παρα μια φλεβα!Rinus Cesar είπε:- Τι ώρα είναι ???- Πετσί παρά φλέβα !!
κι εγω ετσι το ξερωbambinella 100 είπε:Εμεις το λεγαμε Πετσι και κοκκαλο και παρα μια φλεβα!
μήπως έχει ακούσει κανείς ότι και η λέξη ''τζάμπα'' ξεκίνησε απ΄το made in Japan?Matsablokos είπε:Μέγκλα (καθετί γαμάτο, σύντμηση του "Made in England", πολύ παλιά και προχώ λέξη)
έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο αλλά και σε προηγούμενα posts αλλά και σε άλλα threads ο τίτλος μιλάει για 80's αλλά καταλήγει γενικότερα για το παρελθόν είτε αυτό είναι έμμεσο είτε άμεσο και αυτό για μένα είναι το σωστό γιατί πολύ απλά το ρετρό ξεκινάει πριν απο τα 80'ς και συνεχίζει και μετά καθοτι ζούμε στην δεύτερη δεκαετία του 21ου Αιώνα. άποψη μου πάνταRygar είπε:Πανω πανω γραφει "Η ΖΩΗ ΣΤΑ 80's ->Culture / Lifestyle -> Ρετρό λέξεις/φράσεις που δε θα ξαναπούμε". Τι σχέση εχει το ευρώ με τα 80'ς; Προσέξτε πριν ποσταρετε ρε παιδιά για να είναι τα θρεντς σωστά και να μην παραπλανουν.
Αυτό το θρεντ θελει rebuild!
Ω, αν είναι να συμπεριλάβουμε στο παρόν τόπικ λέξεις που συνιστούν ονόματα κρατών ή πόλεων, τα οποία δεν πρόκειται να αναφέρουμε ξανά .... τότε ... έχουμε μπόλικο πράγμα :ham n huias είπε:Σιάμ η Ταυλάνδη
Άνω Βόλτα η αφρικανική χώρα Μπουργκίνα Φάσο
Xμμμ ... δεν το νομίζω φίλε μου ....boomer είπε:Επίσης η ονομασία Γιουγκοσλαβία χρησιμοποιείτε ακόμη και εννοούμε τη Σερβία
Ακριβώς γι'αυτό κι εγώ γράφω για παραπλάνηση. Καποιος δε διαβασε καν τί γράφω στο αρχικό μου ποστ, ποσταρε για να ποστάρει κατι, και ο επόμενος βασιστηκε στο λανθασμενο ποστ και το θρεντ χάθηκε. Και αυτό ισχύει για όλα τα θρεντς στο φορουμ αυτό, αλλα επειδή πλεον είναι αχανές είναι δύσκολο να μονταριστεί 100%. Η ουσία είναι ότι το φορουμ αναφέρεται στα 80'ς και λίγο από 90'ς. Αν δεις θρεντ που αναφέρει τραγουδια της Rihanna, σίγουρα έχει γίνει λάθος .TERRY PANTHRO είπε:έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο αλλά και σε προηγούμενα posts αλλά και σε άλλα threads ο τίτλος μιλάει για 80's αλλά καταλήγει γενικότερα για το παρελθόν είτε αυτό είναι έμμεσο είτε άμεσο και αυτό για μένα είναι το σωστό γιατί πολύ απλά το ρετρό ξεκινάει πριν απο τα 80'ς και συνεχίζει και μετά καθοτι ζούμε στην δεύτερη δεκαετία του 21ου Αιώνα. άποψη μου πάντα
Ορίστε! Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά απέναντι σε ενα θρεντ 50 σελίδων!ham n huias είπε:Μετά από 51 σελίδες ευχάριστης ανάγνωσης γράφω μερικά στάνταρ παλαιών εποχών που ξεχάσατε!
"Μωρέ τι μας λές... Σπουδαία τα λάχανα..."ham n huias είπε:ΥΓ. Το σωστό ποιό ήταν? "Σιγά τα λάχανα", ή "Σπουδαία τα λάχανα"?
Για θυμηθείτε λίγο και απαντήστε.
χαχαχα καλά αυτό πάντως είναι υπερβολικό,νταξει για μένα ρετρο πλέον είναι και τα 90ς στο σύνολο τους.anyway,buenos dias που λένε και στο χωριό μου..Rygar είπε:Ακριβώς γι'αυτό κι εγώ γράφω για παραπλάνηση. Καποιος δε διαβασε καν τί γράφω στο αρχικό μου ποστ, ποσταρε για να ποστάρει κατι, και ο επόμενος βασιστηκε στο λανθασμενο ποστ και το θρεντ χάθηκε. Και αυτό ισχύει για όλα τα θρεντς στο φορουμ αυτό, αλλα επειδή πλεον είναι αχανές είναι δύσκολο να μονταριστεί 100%. Η ουσία είναι ότι το φορουμ αναφέρεται στα 80'ς και λίγο από 90'ς. Αν δεις θρεντ που αναφέρει τραγουδια της Rihanna, σίγουρα έχει γίνει λάθος .