alfisti156
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 9
Ποιό Φίατ έχεις? αγαπημένα μου τα 124/127/128και φυσικά τα 500/600/850chris73 είπε:Θαυμάζω τις Alfa του 50-60 αλλά κανένα MG ή Triumph δεν θα με χαλούσε. Για τα γερμανικά γενικά ποτέ δεν τα πολυχώνευα. Ούτε και τώρα. Το Φιατακι μου το αγαπώ αλλά τι να κάνω με τις φλάντζες κεφαλής δεν ξέρω.
Πάντως το 1976 ο πατέρας μου αγόρασε 9 χρονών ήδη ένα Vauxhall Viva SL90 (Τότε ακόμη δεν ήταν εντελώς όμοια με τα Καντετ). Εκεί μέσα μεγάλωσα γυρίζοντας την Ελλάδα τα καλοκαίρια. Μέχρι το 1996 ο μπαμπάς δεν μπόρεσε να αγοράσει άλλο και έτσι είχαμε αυτό. Μετά για λίγο ο αδελφός μου και εγώ. Κάπου το 1999 δυστηχός το παρατήσαμε. Όταν ο πατέρας μου το έβαλε για τελευταία φορά εμπρός για να πάει να το αφήσει η μητέρα μου έκλαιγε...
Κράτησα το σταχτοδοχείο αλλά ακόμη να το βάψω.
Προβολή συνημμένου 68974
Τι πρόβλημα έχεις με τη φλάτζα κεφαλής? πρόβλημα προέρχεται απο υπερθέρμανση που πρέπει να κοιτάξεις ολο το σύστημα ψύξης καθώς φυσικά και καρμπυρατέρ (φτωχό μείγμα αυξάνει θερμοκρασία) και αβάνς (προπορεία άνω του επιθυμητού αυξάνει την θερμοκρασία) ή έχεις πρόβλημα από λάθος πλανισμένο καπάκι ή... μπλοκ που θέλει πλάνισμα για να κάτσει σωστά το καπάκι?