Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 98
Νομίζω πως ξεχάσατε το Hit του απλού λαού στα 80ʼς
Zastava 1100
Zastava 1100
spyros_s είπε:deneb 716...αφαίρεσε το αδιάφορο σε όλες τις γενιές του γκολφ από τον κατάλογο σου και πρόσθεσε το civic type-r ή το ιντεγκρα για να προσεγγίσεις την πραγματικότητα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που κολλάει η isetta ούτε πολλά από τα αυτοκίνητα που παραθέτεις. Λόγουχάρη γιατί 306 gti και όχι race; Κρίνω, καλοπροαίρετα πάντα, ότι ο κατάλογος σου είναι ελλιπής και υπερβολικά υποκειμενικός! Αυτό που επίσης είσαι και σε ακολουθώ και εγώ είναι...off topic!
pontium είπε:
Amstrad1981 είπε:Νομίζω πως ξεχάσατε το Hit του απλού λαού στα 80ʼςZastava 1100
Ετοιμάζεσαι να ξαναγυρίσεις στη New Mombasa, ε;Wally είπε:Ρε ηρθες απο τη (προσωρινη ελπιζω) γειτονια μου...
Εργάζομαι έναν δρόμο πιο πάνω εδώ και 4.5 χρόνια.Wally είπε:Ρε ηρθες απο τη (προσωρινη ελπιζω) γειτονια μου...τοσο καιρο ελεγα να το φωτογραφισω
ΕννοείταιMaddog είπε:Ο λεκές από κάτω δικά του λάδια είναι;
Δεν συμφωνώ με την γενίκευση σου! Τα ...τανκ αυτά μπορούσαν να σε σκοτώσουν ακόμα και σε μικροατύχημα...τα νέα με τους κλωβούς ασφαλείας σε περίπτωση σύγκρουσης είναι πραγματικά τανκ στην ασφάλεια της καμπίνας όπως πρέπει! Η αίσθηση τανκ που αναφέρεις μάλλον εκπορεύεται από την χρήση λιγότερων συναρμολογούμενων μερών αλλά και περισσότερων σιδερένιων εξαρτημάτων αφού όροι όπως περιορισμός του βάρους ήταν ασήμαντοι τότε! Επίσης δεν υπήρχαν οι περιορισμοί που υπαγορεύονται στα υλικά για προστασία των πεζών ή εν γένει ασφάλειας των επιβατών!stakovios είπε:Πράγματι, τα παλαιότερης κατασκευής αυτοκίνητα αποδεικνύονται καλύτερα και ανθεκτικότερα από τα νέα. Ούτε τανκς να ήτανε!
Αποκλείεται, εκτός αν έχει τη μηχανή στο πλάι και ο ιδιοκτήτης τη κουβαλάει σε βαλίτσα κάθε φορά!!!!!!!!!!Maddog είπε:Ο λεκές από κάτω δικά του λάδια είναι;