periklist
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Σ'ευχαριστω αληθινα πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σου simonkey ! Μου εφτιαξες την διαθεση ! Ηδη με κοροϊδευουν πολλοι λογω επιδοσεων αντοχης κ.τ.λ. που ηδη φανταζομαι θα γνωριζεις καλυτερα, αγνωωντας άλλα οπως - το βασικο για να αξιζει να ζεις - μερακι η αγαπη η χαρα και το στυλ αν θες..Βαρεθηκα τα super digital αμαξια που οταν παθουν κατι μπλοκαρει το συμπαν..που τρεχουν με 1200 κμ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο... δεν ειναι παραξενο που δεν υπαρχουν clubs η λεσχες φιλων για το ταδε super digital διαστημοπλοιο-μοντελλο... Μου λενε : και πως θα πηγαινεις Θεσσαλονικη ?? .... Ρε παιδια με τοσο που εχει η βενζινη κανενας πια δεν παει Θεσσαλονικη με τ'αμαξι, αλλα και αν χρειαστει θα παω με το 2cv-ακι μου...Σιγα σιγα και ωραια να απολαμανω και την διαδρομη, να μπορω να βλεπω και λιγο εξω...
Ναι, αυτο μ το σασι... ναι το ξερω, μου το ειπε ενας και το ειδα..
Οταν λες χωρις πολλα λεφτα για το κολλημα του σασι και για το σωστο βαψιμο, σε τι τιμες ειναι πανω-κατω ? ετσι να εχω μια ιδεα? ξεχωριστα οι τιμες βεβαια. Επισης οντως πρεπει να εχω το χερι στην τσεπη ???
Ναι....αισχος το top gear.......
Ναι, αυτο μ το σασι... ναι το ξερω, μου το ειπε ενας και το ειδα..
Οταν λες χωρις πολλα λεφτα για το κολλημα του σασι και για το σωστο βαψιμο, σε τι τιμες ειναι πανω-κατω ? ετσι να εχω μια ιδεα? ξεχωριστα οι τιμες βεβαια. Επισης οντως πρεπει να εχω το χερι στην τσεπη ???
Ναι....αισχος το top gear.......