Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Next stop ... the Twilight Zone ...Rakeesh είπε:Τα παιδακια που επαιξαν σε εκεινη την παιδικη χαρα, πού βρίσκονται τώρα;
Ζούν ανάμεσά μας ;Wally είπε:Ημουν στη περιοχη του περιστεριου για δουλειες και με την ακρη του ματιου μου εντοπιζω το παπι του Exetlaios αλλα σε μοντα "μυλο" μαζι με αλλα θριλερατα κατασκευασματα.
H οροφή της γιγαντοτσουλήθρας ήταν κόκκινη-άσπρη πουά (σαν μαντάρι), ενώ εντύπωση έκανε το ρηχό χωρίς προστατευτικά πλαϊνό. Ένα παιδάκι μπορούσε άνετα να πέσει από τα 3.5 μέτρα...argy είπε:Σαν αυτη τη παπια ειχε πολλες στη Καλλιθεα! Και απο οτι θυμαμαι οι κουνιες υπηρχαν σχεδον σε ολα τα ζωα! Ακομα θυμαμαι την κουνια με τη φωκια που φοραγε ναυτικο καπελο!!!!
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ολες οι τωρινες παιδικες χαρες δεν εχουν την χαρακτηριστικη πανυψηλη στρυφογυριστη τσουληθρα που κυριαρχουσε στα 80's! Γιατι αραγε?!
Καπως σαν και αυτην
![]()
Φίλε μου μόλις μου έλυσες μια μεγάλη απορία σχεδόν 30 χρόνων!!!!!!! :thanx2:marion1 είπε:Τα αγαπημένα μου ηταν να κανω κούνια , να φτανω οσο πιο ψηλα γινεται και να πηδαω, σημειωναμε με μια γραμμη στο χωμα ποιος εφτανε πιο μακρια. Επισης ειχε και κουνιες οπου αντι για καθισμα ειχε λαστιχα σα φορτηγου, και καθοσουν εκει πανω, τελεφερικ, οπου κρεμιοσουν με τα χερια κι εφτανες στην αλλη ακρη.στριφογυριστη τσουληθρα δεν ειχα δει πουθενα μεχρι τα 10 μου οταν μας πηγαν μονοημερη σε αλλη πολη με το σχολειο. Κι ειχα ενθουσιαστει!