εχω τετοιο μπουκαλι σε αριστη κατασταση..για πολλα χρονια ,απλα δεν το πεταξα..μετα αποφασισα οτι ειναι ..κολλεκτορς αιτεμ οπως λενε οι νεοελληνες..DOKKEN ο βαρβαροςgeoanas είπε:Το παλιό μπουκάλι της FANTA
Πωπω αηδία! Θυμάμαι κάτι πάρτυ που τα φτιάχναμε και τους βάζαμε φωτιά. Τόσα λικέρ μαζί...ότι χειρότερο. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια (βλέπε: σχετικά πρόσφατα) πέτυχα κάτι κοπέλες που το έπιναν ακόμα. Φαντάζομαι ότι θα έχει εκλείψει πλέον.Gryzor είπε:B52 κανείς βρε παιδιά;
asikamin είπε:ρε γαμώτο δε βρίσκω τη σκηνή με το Μουστάκα να παραγγέλνει ποτό , στο "Ροζ γάτο"...όλα τα λεφτά!
εννοειται! Και το πινω καθε καλοκαιρακι με χυμο ανανα. Ναι ξερω ειναι λιγο φλωρικο αλλα το γουσταρω με τρελλα!exetlaios είπε:Το MALIBU υπάρχει ακόμα ;
Θυμάμαι μια φορά πήγαμε με κάτι φίλους σε ένα μπαράκι.joe είπε:Ναι ξερω ειναι λιγο φλωρικο αλλα το γουσταρω με τρελλα!
Εδω δεν εχω κωλωσει να το παραγγειλω σε μεταλ στεκι, σιγα μην το εκοβα κιολας .exetlaios είπε:Θυμάμαι μια φορά πήγαμε με κάτι φίλους σε ένα μπαράκι.Οπότε παίζεται ο εξής διάλογος :
Μπάρμαν : Τι θα πάρετε παιδιά ;
Φίλος Α : Ένα Southern.
Φίλος Α : Ένα Dewars.
Φίλος Α : Ένα Johny.
Φίλος Α : Ένα Famous.
Εγώ : Ένα Malibu !
Έφαγα το κράξιμο της αρκούδας και από τότε το έκοψα το Malibu !