alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 215
Όταν είμαστε μικροί, το μυαλουδάκι μας βασανιζόταν από έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων που σήμερα πιθανόν να μας προκαλούν θυμηδία. Μπορείτε να θυμηθείτε μερικά; Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν όσα είχαν νόημα μόνο στα 80s, αλλά και απλές παιδικές ανησυχίες που ισχύουν και σήμερα ευπρόσδεκτες είναι.
-Έχασα την αγαπημένη μου σειρά/ταινία
-Κόλλησε η βελόνα
-Μου μάσησε την κασσέτα το walkman
-Άργησε αυτό που είχα προγραμματίσει να γράψω και δεν χώρεσε στην βιντεοκασσέτα
-Μου βγήκε η αλυσσίδα από το ποδήλατο
-Δεν μου ανοίγουν την πόρτα στα κάλαντα
-Ψήλωσα απότομα και δεν μου κάνει κανένα ρούχο (όποιος σκέφτεται ότι εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα είναι κακεντρεχής)
-Έφερα κακό βαθμό στο τρίμηνο (all time classic)
-Έφαγα χυλόπιττα (επίσης, ΟΚ αυτό σε μερικούς μπορεί να συμβαίνει ακόμα αλλά σε μικρές ηλικίες πονάει περισσότερο)
-Αστόχησε ο Αγιασωτέλης στην ελεύθερη βολή και έχασε το 100% ποσοστό στα στατιστικά του TV Sports Basketball
-Οι γονείς μου καπνίζουν στο αυτοκίνητο και ζαλίζομαι
-Ο μπαμπάς θέλει να δει άλλο κανάλι στην μοναδική τηλεόραση του σπιτιού
-Ξόδεψα όλο μου το χαρτζιλίκι την πρώτη μέρα που το πήρα
-Με πάνε με το ζόρι επίσκεψη σε σπίτι που δεν έχει παιδιά ή -ακόμα χειρότερα- έχει ένα τσούρμο από αντιπαθέστατα
Άλλα;
-Έχασα την αγαπημένη μου σειρά/ταινία
-Κόλλησε η βελόνα
-Μου μάσησε την κασσέτα το walkman
-Άργησε αυτό που είχα προγραμματίσει να γράψω και δεν χώρεσε στην βιντεοκασσέτα
-Μου βγήκε η αλυσσίδα από το ποδήλατο
-Δεν μου ανοίγουν την πόρτα στα κάλαντα
-Ψήλωσα απότομα και δεν μου κάνει κανένα ρούχο (όποιος σκέφτεται ότι εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα είναι κακεντρεχής)
-Έφερα κακό βαθμό στο τρίμηνο (all time classic)
-Έφαγα χυλόπιττα (επίσης, ΟΚ αυτό σε μερικούς μπορεί να συμβαίνει ακόμα αλλά σε μικρές ηλικίες πονάει περισσότερο)
-Αστόχησε ο Αγιασωτέλης στην ελεύθερη βολή και έχασε το 100% ποσοστό στα στατιστικά του TV Sports Basketball
-Οι γονείς μου καπνίζουν στο αυτοκίνητο και ζαλίζομαι
-Ο μπαμπάς θέλει να δει άλλο κανάλι στην μοναδική τηλεόραση του σπιτιού
-Ξόδεψα όλο μου το χαρτζιλίκι την πρώτη μέρα που το πήρα
-Με πάνε με το ζόρι επίσκεψη σε σπίτι που δεν έχει παιδιά ή -ακόμα χειρότερα- έχει ένα τσούρμο από αντιπαθέστατα
Άλλα;