dpol
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 16
Επειδή ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να μεταφέρει πάντα με επιτυχία τα συναισθήματα επινοήσαμε τις φατσούλες αυτές που βλέπεις στην δεξιά μεριά όταν πληκτρολογείς ένα κείμενο.βαθύγαλάζιο είπε:Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου φτιάξατε τη μέρα με το χαρακτηρισμό του post μου, "εμπρηστικό" και "προσβλητικό".Μα δεν περίμενα να υποστηρίξετε εμένα, που είμαι καινούριο μέλος ή έστω ένα μέλος με ελάχιστα posts.
Δε δίνω συνέχεια, γιατί δεν έχει κανένα νόημα.
Η στεναχωρημένη φατσούλα λοιπόν που έχει τοποθετηθεί στο τέλος του κειμένου δείχνει ότι ο συγγραφέας δεν ήθελε ούτε να σε ειρωνευτεί ούτε να μειώσει το δικό σου post αλλά να καταδείξει μια πραγματικότητα.
Κακώς πιστεύω ότι το εξέλαβες έτσι και κακώς που άρχισες αμέσως και να «πυροβολείς».
Χαλάρωσε λίγο.
Τα παραπάνω είναι η προσωπική άποψε ενώς εξίσου νέου μέλους με σένα και με εξίσου ολίγα ποστ στο φόρουμ...
Φιλικά.
Σόρρυ για το OT...
Εκείνο που έχει μείνει σε μένα είναι μια Κυριακή μεσημέρι (νομίζω) που η τηλεόραση διέκοξε τη ροή του προγράμματος για να ανακοινώσει την κύρυξη πολέμου από την Αγγλία στην Αργεντινή για την εισβολή στα Φώκλαντς.
Για κάποιο λόγο μου είχε φανεί πάρα πολύ σημαντικό και ξύπνησα τους γονείς μου για να τους το ανακοινώσω.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: