Starbuck είπε:
σωστός! αυτό πράγματι ρετρό.. το Twix ήτανε τότε Raider (κι η πείνα θα κοπεί)..
Omenforever είπε:
Όταν το φαγητό αργεί πολυυυυύ, Raider!Κι η πείνα θα κοπεί! Με δυό τραγανά μπισκοοοοότα!
:afro:
crimson είπε:
αν το στομάχι είναι άδειο raider! απόλαυση διπλή!
Οταν το φαγητό αργεί πολύ, RAIDER
κι η πείνα θα κοπεί
με δυο τραγανά μπισκότα.
Αν το στομάχι είναι άδειο RAIDER
κι η πείνα θα κοπεί
καραμέλα και σοκολάτα RAIDER
απόλαυση διπλή.
Το ίδιο τραγούδι χρησιμοποιήθηκε και όταν άλλαξε η ονομασία σε TWIX.
Η πρώτη διαφήμιση της RAIDER έλεγε:
RAIDER τραγανιστή διπλή
με καραμέλα διπλή
και σοκολάτα, κι αυτή διπλή,
RAIDER κρατάει πιο πολύ.
RAIDER
απόλαυση διπλή
κρατάει πιο πολύ.
Hera είπε:
θυμάστε τα παγωτά ΑΣΤΥ? η διαφήμηση ήταν μ ένα ζευγάρι σ ένα παγκάκι οπου ο νεαρός προσπαθούσε να αγκαλιάσει την κοπέλα κι αυτή τραβιόταν ανόρεχτα. Εκεί ακουγόταν απ το υπερπέραν μία φωνή "Αστηηη πάρε, ΑΣΤΥ"
Ήταν η διαφήμιση για τον πύραυλο-γίγα ΑΣΤΥ. Στην αρχή έδειχνε ένα μικρό αγόρι και ένα κορίτσι, μετά ένα νεαρό με μια κοπέλα, μετά έναν ηλικιωμένο με μια ηλικιωμένη, και στις 3 περιπτώσεις προσπαθούσε ο άντρας να πλησιάσει τη γυναίκα, αυτή απομακρυνόταν ή αντιστεκόταν, και ακουγόταν η φωνή να λέει "Άστη, πάρε Άστυ".
exetlaios είπε:
Θυμάμαι επίσης ένα παγωτό "ξυλάκι", αν και το όνομά του μου διαφεύγει.Η ιδιαιτερότητά του ήταν ότι αντί το "ξυλάκι" να ήταν ξύλινο, ήταν πλαστικό.
Νομίζω μπλε χρώματος, μάλλον όμως είχε και άλλα χρώματα.
Τα πλαστικά αυτά ξυλάκια, είχαν διάφορες εσοχές,
ώστε να έχεις πολλά "ξυλάκια" να τα "κουμπώνεις" μεταξύ τους,
και να κάνεις κατασκευές.
Δε θυμάμαι μάρκα, αλλά μάλλον ήταν κάποια "μικρή". Όχι ΕΒΓΑ ή ΔΕΛΤΑ.
Το ξυλάκι λεγόταν Fruttidoro, και ανήκε στα παγωτά Tartuffo, όπως και το γνωστό Marengata, και βρίσκονταν στα ψυγεία ΕΒΓΑ. Κάπου στο φόρουμ υπάρχει μια έντυπη διαφήμιση αυτής της σειράς παγωτών.
gapan είπε:
Εγώ πάλι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα με το που είδα τη συζήτηση δεν ήταν κάποιο εμπορικό προϊόν, αλλά οι καταπληκτικές αυγόφετες που μου έφτιαχνε η μάνα μου. Αν δεν ξέρετε τι είναι: βάζετε αυγά στο τηγάνι και βουτάτε φέτες ψωμί και τις γυρνάτε τούμπες έτσι ώστε να τηγανιστούν πάνω στο ψωμί. Όταν είναι έτοιμες και τραγανές λοιπόν, ρίχνετε μπόλικη ζάχαρη και στις δύο πλευρές σε κάθε φέτα. Μου φαίνεται θα φτιάξω μερικές! :dribble:
Static είπε:
Ετσι ετσι..
Αλλα πρωτα τις βουταω στο γαλα πριν τις ριξω στο τηγανι. Ενδυκνειται να ειναι ξερο το ψωμι επισης!
Στο στρατό οι αυγόφετες ήταν στάνταρ στο πρωινό. Αν τις βουτήξεις σε γάλα και μετά σε αυγό, είναι το "γαλλικό τοστ" που φτιάχνουν στην Αμερική. Εμείς φτιάχνουμε γαλλικό τοστ και το τρώμε με σιρόπι από νερό και ζάχαρη με λίγο μέλι για άρωμα, και πασπαλισμένο με κανέλα.
little_p1nk είπε:
και μια γρανιτα μιση λεμόνι μισή φράουλα..
αχ.........
Ξυλάκι γρανίτα Lollipop, υπάρχει ακόμα "στα πράσινα ψυγεία"
maxouli είπε:
Melody Pops ήταν η μάρκα από τα γλυφιτζούρια που σφυρίζανε, επίσης αν τράβαγες το εσωτερικό από το "ξυλάκι" σφύριζανε σε διαφορετική τονικότητα. Οπως και στη φωτογραφία των whistle, το ένα είναι τραβηγμένο
Τώρα υπάρχει στη γειτονιά σου
το γλειφιτζούρι το πιο γευστικό
βρες το και παρ' το, στο στόμα βαλ' το
και βγάλε ήχο σφυριχτό
Melody Pops
Melody Pops
Melody Melody Melody Melody
Melody Melody Pops
joe είπε:
Το γαλα στην τριγωνη χαρτινη συσκευασια ειναι τρελλη αναμνηση. Το παιρναμε απο το Σκλαβενιτη και θυμαμαι πως ηταν αρκετα μεγαλη (για μενα) συσκευασια. Το επινα και φουσκωνα κανονικα. Η ειρωνια ειναι πως σκετο γαλα (χωρις Hemo) δεν επινα (και δεν πινω) ποτε! Το σκασμενο το επινα επειδη μου την δαραγε η συσκευασια.
Γάλα Ennstal, υπάρχει ακόμα αλλά σε κανονική τετράγωνη συσκευασία.
katascopos είπε:
Διαβάζοντας όλες αυτές τις λιχουδιές άρχισε να γουργουρίζει το στομάχι μου . Αυτό που δε διάβασα και αν το θυμάται κάνεις να μου το επιβεβαιώσει είναι μια γκοφρέτα που ήταν σε λευκό περιτύλιγμα και λεγόταν κουπερ και επίσης η γκοφρέτα προπομπός της kit Kat που λεγόταν Leo και ήταν σε μοβ περιτύλιγμα .
Leo υπάρχουν ακόμα, κυκλοφορούν από τη Milka.
sputnik είπε:
- Lipton soup-a-snack: σούπες σε σκόνη που τις διέλυες σε ζεστό νερό. Θυμάμαι είχα δοκιμάσει την μινεστρόνε, αλλά ήταν μάλλον αποτυχία. Απλώς τις θυμήθηκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!
- Drink Up, αραιό γιαούρτι σε πόσιμη μορφή (με υφή ξινόγαλου) με γεύση φράουλα. Η κατάληξη της διαφήμισης: "Είσαι down; Γίνε up, μ' ένα Drink Up!"
Η διαφήμιση του Lipton soup-a-snack μου φαινόταν πολύ περίεργη, γιατί έδειχνε να πίνουν τη σούπα από κούπα, όπως το τσαϊ, και δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτα, για μένα η σούπα ήταν φαγητό και έπρεπε να την τρώμε σε πιάτο.
Αραιό πόσιμο γιαούρτι είχε κυκλοφορήσει και από την Yoplait, αλλά καταργήθηκε.
neueregel είπε:
3) Κάτι το οποίο λεγόταν "Sweet Delight', όμως δε θυμάμαι λεπτομέρεις εκτός του τηλεοπτικού σποτ: "Sweet delight σημαίνει γλυκιά απόλαυση. Καί είναι". θυμάται κανεις περισσότερες λεπτομέρειες??
Ήταν μια διαφήμιση-μυστήριο στην αρχή, βλέπαμε κάποιες κοπέλες να μας λένε "είστε για Sweet Delight?", χωρίς να μας λένε τι είναι, μετά βγήκε ολόκληρη. Ήταν ένα γλυκό στιγμής, αγόραζες το κουτί με τη σκόνη και νομίζω το χτύπαγες με γάλα. αν θυμάμαι καλά ήταν περίπου σαν mousse αλλά πιο πλούσιο και πιο βαρύ.
Maria Tsitiridou είπε:
Η μικρή συσκευασία των μιράντα.
Ξέρει κανεις αν υπαρχουν ακόμη?
Μιράντα υπάρχουν ακόμα, μικρή και μεγάλη συσκευασία.