Θυμάμαι στο δημοτικό κάτι φήμες του στυλ
-Η "τάδε" το καλοκαίρι φιλήθηκε στην κατασκήνωση!!!
Μετά στο γυμνάσιο αγριέψανε τα πράγματα και οι φήμες περιφέρονταν γύρω από την σφαίρα της σολομωνικής, του σκληρού σεξ στις τουαλέτες (αποκλείεται να έκανε ποτέ κάποιος σεξ σ'εκείνες τις τρισάθλιες τουαλέτες) και των θρύλων περί ξύλου, κόντρες με μηχανάκια και φοβερές γκομενοιστορίες. Η σημερινή μας λογική λέει πως τίποτα απ'αυτά δεν μπορεί να ήταν αλήθεια γιατί δεν γίνεται 3 χρόνια στο ίδιο γυμνάσιο να μην μας συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας και να γίνονται όλα το Σαβατοκύριακο με τα φοβερα και τρομερά μεγαλύτερα ξαδέρφια του καθένα (Ασε! το Σάββατο που είχα βγεί με τα ξαδέρφια μου πήγαμε σε ένα μέρος γεμάτο Σκινάδες και τους σκοτώσαμε στο ξύλο επειδή μας κοίταξαν!!!
).
Τα ακόμη χειρότερα ήταν αυτά που ακούγονταν για καθηγητές ! Μια καθηγήτρια λυποθύμησε κάποτε στην τάξη... Την έβγαλαν από ναρκομανή μέχρι ότι μπέρδεψε τα ψυχοφάρμακά της!
Ο γυμνασιάρχης υποτίθεται ότι ζήταγε από τις κοπέλες που έμεναν μετεξεταστέες, να καθίσουν στα πόδια του για να τις περάσει(ποτέ καμιά δεν είπε ότι της το ζήτησε).
Μια άλλη κακομοίρα καθηγήτρια (λίγο πιο open mind από τους υπόλοιπους δεινόσαυρους) είχε αποτύχει με τον κομμωτή της και ήρθε στο σχολείο με 6 διαφορετικά χρώματα στο μαλλί. Χαμός!!! Παίρνει LSD!!!
Ο θρησκευτικός προσπάθησε να πιάσει μια κοπέλα που παραπάτησε στη σκάλα κι έπεφτε άτσαλα κι έπεσε κι αυτός ο κακομοίρης... ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Και πολλά πολλά άλλα φανταστικά σενάρια!
Όσο για μένα...στην δευτέρα λυκείου πήγα σε σχολείο άλλης περιοχής και μάλιστα ΤΕΧΝΙΚΟ:animeek
οι φήμες για τα τεχνικά λύκεια από τα παιδιά των γενικών ήταν τραγηκές! μόνο για εμπόρει λευκής σαρκώς δεν είχα ακούσει)! Δεν ήξερα κανένα και δεν μίλαγα σε κανέναν από την τάξη μου (έκανα παρέα με μεγαλύτερα παιδιά από την περιοχή μου) για σχεδόν όλη την δευτέρα λυκείου. Οι φήμες οργίαζαν επίσης για την εκεντρική βαρεμμένη νεόφερτη στο σχολείο(η αλήθεια είναι ότι είχα μαύρο -μπλέ μαλλί , μαύρα βαμμένα νύχια, μαύρα ρούχα και καμιά φορά και μαύρο κραγιόν...ίσως και να δικαιολογούνται μιας και τότε ήταν της μόδας οι ρέηβερς και γινόταν χαμός από φλούο χρώματα στο dress code του σχολείου). Στην τρίτη (καθόμουν σ'ένα θρανείο μόνη μου και όχι στις 3 σειρές θρανείων που υπήρχαν...είχα τραβήξει και το θρανείο μου παραπέρα και ήμουν εντελώς ξέμπαρκη) έρχονται οι εκλογές πενταμελούς , και σκεύτηκα να βάλω υποψηφιότητα για να δω από περιέργεια πόσους ψήφους θα έπαιρνα (υπολόγιζα 3 μαζί με τον δικό μου) και βγαίνω πρόεδρος της τάξης με 33/34 ψήφους! Μόνο ο πρώην πρόεδρος δεν με ψήφησε! Από τότε άρχισα να μιλάω στα παιδιά και έμαθα και τις φήμες... και μου φύγαν τα μαλλιά απ'αυτά που άκουσα για μένα!!!
-Ρε'συ... κάποιος έλεγε πως έχεις ασχοληθεί με μαύρη μαγεία...είναι αλήθεια ότι κάνετε και θυσίες μωρών στις τελετές?(με ρώτησε ο απουσιολόγος πρώτος...
-Ναι! Αλλά προτιμούμε απουσιολόγους που δεν σβήνουν απουσίες στην πρόεδρο της τάξης!