gtsamour
SinclairMaster
- Αντιδράσεις
- 22
από μικρή έπεσες στα βάσανα της αδερφομάναςΉρα είπε:στην 3η λυκείου δε, έκλεψα την καρδιά μίας γκέι-σας)![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
από μικρή έπεσες στα βάσανα της αδερφομάναςΉρα είπε:στην 3η λυκείου δε, έκλεψα την καρδιά μίας γκέι-σας)![]()
Υπάρχουν ακόμα "τεχνικά λύκεια" ;MamaMyrto είπε:Όσο για μένα...στην δευτέρα λυκείου πήγα σε σχολείο άλλης περιοχής και μάλιστα ΤΕΧΝΙΚΟ:animeekοι φήμες για τα τεχνικά λύκεια από τα παιδιά των γενικών ήταν τραγηκές! μόνο για εμπόρει λευκής σαρκώς δεν είχα ακούσει)!
άστα να πάνε και σε δουλειά πολύ αργότερα πέτυχα μία (που ήθελε να με πετύχει....)gtsamour είπε:από μικρή έπεσες στα βάσανα της αδερφομάνας![]()
![]()
Νομίζω ότι κάποιοι μαθητές της Γκράβας, ήταν και μέλη της Αλ-Κάιντα !32bitos είπε:σωστα απο εκει ξεκινουσαν ολα ναρκωτικα, μηχανακια, καταληψεις κ.α.
Υπάρχουν αλλά λέγονται Τ.Ε.Ε. (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια) αλλά νομίζω ότι μετά δεν έχεις πρόσβαση σε εξετάσεις για Τ.Ε.Ι. σε αντίθεση με τότε... Εν τω μεταξύ, όταν πήγα τεχνικό... δεν είδα τίποτα παραπάνω από όσα γίνονταν και στο γενικό! Και το καλό ήταν ότι είχα και μόρια για τις πανελλήνιες και πέρασα άνετα και με την μία σε Τ.Ε.Ι. ενώ πολλοι καλοί μαθητές των γενικών, έδωσαν 3 φορές και δεν πέρασαν ούτε απ'έξω οι καημένοι...exetlaios είπε:Υπάρχουν ακόμα "τεχνικά λύκεια" ;
Θυμάμαι στην τρίτη γυμνασίου, όσα παιδιά δεν τα πήγαιναν καλά στα μαθήματα,
κατά το καλοκαίρι, έσκυβαν δειλά το κεφάλι και "ομολογούσαν" :
"ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ" ! :icon_cry:
Τότε τα λυπόμοσταν τα παιδιά αυτά !
Λες και το μέλλον τους προδιαγραφόταν κατάμαυρο.
Τώρα φυσικά, μου φαίνεται απόλυτα λογικό και αδιάφορο.
:animeek:buzzer είπε:... 'αγόρι' που έσκαγε με φόρμα λεοπαρδαλέ στην γυμναστική. Μιλάμε για γυμνάσιο, τέλη δεκαετίας 80. Τελικά έγινε τραβεστί στην Συγγρού...
[off topic]MamaMyrto είπε:Υπάρχουν αλλά λέγονται Τ.Ε.Ε. (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια) αλλά νομίζω ότι μετά δεν έχεις πρόσβαση σε εξετάσεις για Τ.Ε.Ι. σε αντίθεση με τότε... Εν τω μεταξύ, όταν πήγα τεχνικό... δεν είδα τίποτα παραπάνω από όσα γίνονταν και στο γενικό! Και το καλό ήταν ότι είχα και μόρια για τις πανελλήνιες και πέρασα άνετα και με την μία σε Τ.Ε.Ι. ενώ πολλοι καλοί μαθητές των γενικών, έδωσαν 3 φορές και δεν πέρασαν ούτε απ'έξω οι καημένοι...
μπορεί να ήταν οπαδός του Παιδιού Πάνθηρα από το Μπλεκ..buzzer είπε:Η πρώτη αφορούσε 'αγόρι' που έσκαγε με φόρμα λεοπαρδαλέ στην γυμναστική. Μιλάμε για γυμνάσιο, τέλη δεκαετίας 80. Τελικά έγινε τραβεστί στην Συγγρού...
ναι μωρέ.. κι εγώ είχα πέσει τελείως από τα σύννεφα όταν έμαθα πως.. (ουπς.. συγνώμη Rygar.. παραλίγο να μου ξεφύγειΗ δεύτερη αφορά τους διάσημους σατανιστές της Παλλήνης, αφού εκει πηγα σχολείο. Οσους ήξερα προσωπικά δεν σου έκαναν καμία περίεργη εντύπωση.Οταν μάθαμε τα γεγονότα πέσαμε από τα σύνεφα!!!