!!
Ωραίο thread. Οι αναμνήσεις που έχουμε όλοι μοιάζουν τόσο πολύ...Η αλήθεια είναι οτί διαβάζοντας κάποια posts αναπόλησα στιγμές. "Αυτός διαβάζει Σολωμονική" ήταν ακριβώς η κουβέντα που λέγαμε για ένα παιδί στην Δευτέρα Λυκείου καινούργιο, λιγομίλητο, που ντύνονταν στα μαύρα και ζωγράφιζε νεκροκεφαλές στο θρανείο του..βεβαια ο Κώστας τελικά ήταν μια χαρά παιδί (μαλιστα υπήρξε και διπλανός μου στα μαθήματα Δέσμης) απλά ήταν ντροπαλός και άργησε να ανοιχτεί. Η μουσική που άκουγε Anthrax, Mettalica εξού και οι νεκροκέφαλες

. Τότε άρχισα να πιστεύω οτί δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον με την πρώτη ματιά...πρέπει να του μιλήσεις να τον γνωρίσεις και μετά να βγάλεις συμπεράσματα.
Βέβαια εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχαν παιδιά που να έζησαν τέτοιες άσχημες καταστάσεις και είναι κρίμα που κάποια παιδιά φέρονταν τόσο άσχημα στους συμμαθητές τους. Το ότι ήμουν σχολείο σε επαρχία δεν λέει κάτι φαντάζομαι.
Εγώ δεν ήμουν geek,αλλά μου άρεσαν πολύ τα κομπιουτερ games και οι υπολογιστές απο τότε. Οι 2 geeks που είχαμε τότε κάνανε παρέα μαζί και ήταν βέβαια στον κόσμο τους. Μιλούσαμε (όχι μόνο με μένα) βέβαια πάντα γιατί εκτός απο μαθητάρες και διάνοιες είχαν άποψη για πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι οτί πολλες΄φορες τους καλούσαμε για καφέ ή σε κάποιο πάρτυ αλλά σπανια ερχόντουσαν γιατί προτιμούσαν να ασχοληθούν με τα δικά τους, πραγμά απόλυτα σεβαστο. Μάλιστα είχαν και οι δύο ΑTARI ST και είχα πάει και μερικές φορές στο σπίτι του ενός του Βασίλη και παίζαμε Chaos Engine, Sensiball SOccer και άλλα.
Θυμάμαι βέβαια υπήρχαν ξεχωριστές παρέες (μηχανόβιοι, στυλάτοι, λαϊκοι κ.λ.π) αλλά δεν ενοχλούσε κανένας κανέναν. Ούτε θυμάμαι να υπήρχαν παιδιά που φερόντουσαν άσχημα σε κάποιους άλλους. Μιλούσαμε όλοι μεταξύ μας και σεβόμασταν ο ένας τον άλλο αλλά δεν μπορώ να πω οτί κάναμε παρέα εκτός σχολείου πολλές φορές, γιατί είχαμε άλλα ενδιαφέροντα, συχνάζαμε σε άλλα μέρη.
Οι κολλητοί μου ακόμα και τώρα είναι φίλοι που είμαστε μαζί απο το Δημοτικό, και πάντα αναπωλούμε αυτές τις στιγμές και θα κάναμε τα πάντα να γυρίζαμε τον χρόνο πίσω.