exetlaios
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 1.163
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !johnk10 είπε:Κωνσταντινε εγραψες φιλε +1000000000.Τι θυμηθηκες ρε retroανθρωπε?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !johnk10 είπε:Κωνσταντινε εγραψες φιλε +1000000000.Τι θυμηθηκες ρε retroανθρωπε?
Τα δε ξαδέλφια του από την Αμερική, θα ήταν καλσσικές περιπτώσεις ατόμων που δίναν συνεντεύξεις σε tabloid εφημερίδες, ότι τάχα "I SAW ELVIS. HE'S ALIVE !"Omenforever είπε:27) Ο Παπάτζας
Συχνός θαμώνας αν και έπαιζε ελάχιστα. Ειδικότητα του ήταν να προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο με φανταστικές ιστορίες για άτομα που τερμάτιζαν δύσκολα παιχνίδια με ένα credit και που τα είχε δει μόνο αυτός(κάποια μπορεί να ήταν και ξαδέρφια του από την Αμερική).
Φανερα ανηκεις στην κατηγορια Νο 28akmakas είπε:Υπήρχε και ο κλεφτοζαβολιάρης ο οποίος χτυπούσε το κερματοδέκτη μπας και πέσει κανένα δεκάρικο (Εγώ)...Μια φορά είχα χτυπήσει ένα φλίπερ και είδα πως είχε πέσει ένα δεκάρικο..το ξαναχτύπησα και έπεσε και άλλο δεκάρικο..Εκείνη την ημέρα είχα μαζέψει μια καραγεμάτη τσέπη με δεκάρικα. περπατούσα και τα νομίσματα πήγαιναν πέρα δώθε στην τσέπη.Αλήθεια δεν ξέρω πως έγινε αυτό!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τέλειαDeath2Eliza είπε:Μπορουμε να παμε κ στην συραγγα του Αρτεμισιου, σε εκεινο το φαγαδικο οπου στο βαθος της αιθουσας ανακαλυψα περσι το πλεον λατρεμενο μου Point blank 2 κ επαθα derilium tremens :animeek:!!φυσικα καθυστερησαμε καμια ωριτσα στην αναχωρηση μας γιατι δεν ξεκολλαγα.. .. κ το τερματιζω με ενα κερμα.. (δεν λεω υπερβολες! :animangry: )
πεφτει λιγο μακρια, το ξερω, αλλα εχει περισσοτερο χωρο να κατσουμε πολλα ατομα απο το caprice..εσεις θα καθοσαστε δλδ, γιατι εγω θα εκπαιδευω την bi-bi με τα οπλα επι χειρος!
telonio είπε:16) O ματάκιας.
Είδος ανθρώπου που σύχναζε απο coin-op σε coin-op κοιτώντας με ένα κενό βλέμμα επίμονα την οθόνη όταν έπαιζε κάποιος παίχτης. Συνήθως είχε τα χέρια πίσω στην μέση του ή στις τσέπες του. Αυτό το είδος παρέμενε ακλόνητο να κοιτάει την πορεία του gamer στο παιχνίδι δίχως να κάνει οποιδήποτε σχόλιο ή χειρονομία. Αφού ο gamer έχανε και έφευγε τότε και αυτός αμέσως πήγαινε με τρόπο σε άλλο coin op για να συνεχίσει να ικανοποιεί τις παρανοικές του ορέξεις.