Ρετρό φυσιογνωμίες σε "ουφάδικα"

κωνσταντίνε respect για όλα αυτά τα απίθανα που κατα καιρούς θυμάσαι...
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! :)

( τα λόγια σας μου δίνουν κουράγιο, εγώ για σας δουλεύω, σνιφ-σνιφ, κλπ )
 
συγκινήθηκα τωρα εεε... σνιφ σνιφ
 
Άνετα ένα από τα 10 καλύτερα thread του GRM ever… :cool:

27) Ο Παπάτζας

Συχνός θαμώνας αν και έπαιζε ελάχιστα. Ειδικότητα του ήταν να προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο με φανταστικές ιστορίες για άτομα που τερμάτιζαν δύσκολα παιχνίδια με ένα credit και που τα είχε δει μόνο αυτός(κάποια μπορεί να ήταν και ξαδέρφια του από την Αμερική). Επίσης έλεγε μούφες για το τι bosses και levels υπήρχαν σε σημεία του παιχνιδιού που δεν είχε καταφέρει κανένας κοινός θνητός να φτάσει, αλλά αυτός ήταν πάλι αυτόπτης μάρτυρας… :D

Και τι δε θα ʼδινα πάντως για να ζήσω πάλι εκείνα τα χρόνια...
 
Omenforever είπε:
27) Ο Παπάτζας
Συχνός θαμώνας αν και έπαιζε ελάχιστα. Ειδικότητα του ήταν να προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο με φανταστικές ιστορίες για άτομα που τερμάτιζαν δύσκολα παιχνίδια με ένα credit και που τα είχε δει μόνο αυτός(κάποια μπορεί να ήταν και ξαδέρφια του από την Αμερική).
Τα δε ξαδέλφια του από την Αμερική, θα ήταν καλσσικές περιπτώσεις ατόμων που δίναν συνεντεύξεις σε tabloid εφημερίδες, ότι τάχα "I SAW ELVIS. HE'S ALIVE !" :eek:
 
Μην ξεχνάμε τον "Τρακαδόρο"

από κέρματα και τσιγάρα , μέχρι γουλιά απ΄το φραπέ!!!!

Επίσης υπήρχε και ο "Lurker".

Περίεργος τύπος που περιφερόταν χωρίς να παίζει και όταν σηκωνόσουν , έβαζε όνομα στο high score ή ψαχούλευε τον κερματοδέκτη για κέρμα!

Καμία φορά, όταν ήταν πλέον "hopeless" να συνεχίσεις ,σου ζητούσε να του αφήσεις το τελευταίο "κανονάκι"...

Άλλη φυσιογνωμία "ουφάδικου" ήταν ο "ανυπόμονος"

Συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας , έσκαγε μετά τη δουλειά και φώναζε "άντε να φεύγουν οι πρωινοί", απ'το κατειλημμένο μηχάνημα!

Εντυπωσιακός και ο "άνετος" ,έπαιζε bubble και wonder boy 1 και έτρωγε τους εχθρούς με την "πλάτη".Βιρτουόζος έκανε παπάδες στα shoot 'em up, μία βολή για κάθε εχθρό και έβγαζε τα bosses στο shinobi χωρίς "προσευχή".
 
28) Ο δεν πληρώνω μία

Ήταν ένας από τους respect τύπους των UFAδικων. Κυκλοφορούσε, με την πετονιά (μισινεζα) ανα χείρας, στις ώρες αιχμής στα ουφάδικα (για να μη γίνεται αντιληπτός) και τον ακολουθούσε πάντα ένα μπουλούκι από τους προαναφερόμενους τύπους. <<Χτυπούσε>> ανελέητα τα credits στα coin-ops και έπαιζε τζάμπα και το παρδαλό κατσίκι. Πάντα κάποιοι αναλάμβαναν τσιλιαδόροι και όταν μυριζόταν κάτι ο μπάρμπας, φυγαδεύονταν διακριτικά και οι υπόλοιποι κάνανε την πάπια. :biglaugh:
 
που με ειχες δει ρε teflon? LOL
 
Υπήρχε και ο κλεφτοζαβολιάρης ο οποίος χτυπούσε το κερματοδέκτη μπας και πέσει κανένα δεκάρικο (Εγώ)...Μια φορά είχα χτυπήσει ένα φλίπερ και είδα πως είχε πέσει ένα δεκάρικο..το ξαναχτύπησα και έπεσε και άλλο δεκάρικο..Εκείνη την ημέρα είχα μαζέψει μια καραγεμάτη τσέπη με δεκάρικα. περπατούσα και τα νομίσματα πήγαιναν πέρα δώθε στην τσέπη.Αλήθεια δεν ξέρω πως έγινε αυτό!
 
akmakas είπε:
Υπήρχε και ο κλεφτοζαβολιάρης ο οποίος χτυπούσε το κερματοδέκτη μπας και πέσει κανένα δεκάρικο (Εγώ)...Μια φορά είχα χτυπήσει ένα φλίπερ και είδα πως είχε πέσει ένα δεκάρικο..το ξαναχτύπησα και έπεσε και άλλο δεκάρικο..Εκείνη την ημέρα είχα μαζέψει μια καραγεμάτη τσέπη με δεκάρικα. περπατούσα και τα νομίσματα πήγαιναν πέρα δώθε στην τσέπη.Αλήθεια δεν ξέρω πως έγινε αυτό!
Φανερα ανηκεις στην κατηγορια Νο 28 :biglaugh:
 
Είστε πολύ τυχεροί όλοι σας που έχετε πάει σε ουφάδικα εγώ δεν έχω πάει ποτέ............ :icon_cry: :icon_cry:Αν υπάρχουν ακόμη θέλω η επόμενη ρετρό συνάντηση να γίνει σε ένα ουφάδικο. :) :) :) :) :)
 
Δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον τα παραδοσιακα ουφαδικα... :(

Καλη ιδεα την επομενη φορα να τα πουμε στο Mall ωστε να κανουμε καμια κοντριτσα στο 8πλο Outrun 2006 που υπαρχει (μαζι με Virtual tennis,Afterburner Climax κτλ)
 
Ούτε για πλάκα δεν πάω στο Mall. Απαράδεκτο αμερικανοποιημένο περιβάλλον, πλαστικό φαγητό, απαράδεκτα μαγαζιά με απίστευτα υπερβολικές τιμές.

Τους εύχομαι καλό κλείσιμο.
 
Εμενα παλι μου αρεσει διοτι βρισκω σε ενα μερος οτι ρουχα θελουμε να ψωνισουμε,ειναι καθαρα,οργανωμενα και εχει πολλα SEGA arcades :D
 
εγω πάλι δεν εχω παει ακομη αλλα μου κινησατε την περιεργεια και μπορει να παω το Σ/Κ να δω αυτο το outrun...
 
Μπορουμε να παμε κ στην συραγγα του Αρτεμισιου, σε εκεινο το φαγαδικο οπου στο βαθος της αιθουσας ανακαλυψα περσι το πλεον λατρεμενο μου Point blank 2 κ επαθα derilium tremens :animeek:!!

φυσικα καθυστερησαμε καμια ωριτσα στην αναχωρηση μας γιατι δεν ξεκολλαγα.. :D .. κ το τερματιζω με ενα κερμα.. (δεν λεω υπερβολες! :animangry: )

πεφτει λιγο μακρια, το ξερω, αλλα εχει περισσοτερο χωρο να κατσουμε πολλα ατομα απο το caprice..εσεις θα καθοσαστε δλδ, γιατι εγω θα εκπαιδευω την bi-bi με τα οπλα επι χειρος!:biglaugh:
 
Death2Eliza είπε:
Μπορουμε να παμε κ στην συραγγα του Αρτεμισιου, σε εκεινο το φαγαδικο οπου στο βαθος της αιθουσας ανακαλυψα περσι το πλεον λατρεμενο μου Point blank 2 κ επαθα derilium tremens :animeek:!!φυσικα καθυστερησαμε καμια ωριτσα στην αναχωρηση μας γιατι δεν ξεκολλαγα.. :D .. κ το τερματιζω με ενα κερμα.. (δεν λεω υπερβολες! :animangry: )

πεφτει λιγο μακρια, το ξερω, αλλα εχει περισσοτερο χωρο να κατσουμε πολλα ατομα απο το caprice..εσεις θα καθοσαστε δλδ, γιατι εγω θα εκπαιδευω την bi-bi με τα οπλα επι χειρος!:biglaugh:
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τέλεια :clap: :clap: :clap:
 
telonio είπε:
16) O ματάκιας.
Είδος ανθρώπου που σύχναζε απο coin-op σε coin-op κοιτώντας με ένα κενό βλέμμα επίμονα την οθόνη όταν έπαιζε κάποιος παίχτης. Συνήθως είχε τα χέρια πίσω στην μέση του ή στις τσέπες του. Αυτό το είδος παρέμενε ακλόνητο να κοιτάει την πορεία του gamer στο παιχνίδι δίχως να κάνει οποιδήποτε σχόλιο ή χειρονομία. Αφού ο gamer έχανε και έφευγε τότε και αυτός αμέσως πήγαινε με τρόπο σε άλλο coin op για να συνεχίσει να ικανοποιεί τις παρανοικές του ορέξεις.

Χμμμ.... :D :D
 
Respect για το topic!!! Από τα καλύτερα στο grm!!

29 Πιτσιρίκια

Παιδιά ηλικίας 10 ετών το πολύ, τα οποία συναντάς σε ουφάδικα παραλιακών περιοχών ή εμπορικών κέντρων, υπό την ελλειπή επίβλεψη των γονιών τους,

να κουνάνε πέρα-δώθε τα joysticks, να πατάνε με μανία τα κουμπιά σε μηχανήματα που είναι σε attract mode
 
Πίσω
Μπλουζα