H καρτα αυτη που λετε μαγκες,προσγειωθηκε απο χτες στα σωθικα του παλιοPCου μου,δινοντας του μια ακομη -αισθητη- ανασα και παραταση ζωης....
Περιττο να πω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταφερα να τσιμπησω μια καρτα 7xxx που τοσο ειχα πεισμωσει να παρω (σε μια αποδεκτη τιμη ομως δηλαδη ΕΩΣ 100 ευρω) και η αληθεια ειναι οτι δεν απογοητευτηκα,καθοτι σε σχεση με την -τιμιοτατη βεβαια- 6600 GT,ε,υπαρχει μια καποια διαφορα στην αποδοση.....
Κλοκαρα και τον παλιοNorthwood 3.0 στα 3.6 με τη stock ψυκτρουλα (α-νε-τα ! !) και τωρα πλεον το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι μου φαινεται οτι το PC αυτο εφτασε στα ορια του :icon_cry: ,τι αλλο δηλαδη να του βαλω αφου φοραει Nοrthwood 3.0/800,Asus P4C-800E Deluxe,2 GB RAM/400,XFX 7600GT...
(Hδη βλεπω τον pooky να σκαει μυτη σε λιγο και να μου λεει γιατι AKOMH επενδυω σε παλαια τεχνολογια....
)
Παντως η XFX με τις 2 DVI εξοδους και αναλυση εως και 2560x1600 εγινε ηδη το νεο φετιχ μου και δεν προκειται -εκτος απροοπτου,χτυπα ξυλο- να αντικατασταθει στο μελλον,το PCακι αυτο εκλεισε οσον αφορα το εσωτερικο του,με ανοιχτο μονο το ενδεχομενο προσθηκης ενος ακομη δισκου.....
ΒΕΒΑΙΑ μια καλη οθονη ΠΡΕΠΕΙ να αποκτηθει,αλλα γι' αυτο εχουμε καιρο ακομη...(λεφτα δεν εχουμε...
)