Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ωραίο και συλλεκτικό το βίντεο FORD231, καθότι η Σάντα Μπάρμπαρα δεν προβλήθηκε (αν θυμάμαι καλά) για μεγάλο διάστημα από το STAR CHANNEL...FORD231 είπε:Τρειλερ για την σειρα ((Santa Barbara))που προβληθηκε απο το star το 1995
Retrospectiva είπε:Τρέιλερ του mega channel το 1990-τους πρώτους μήνες προβολής της Santa Barbara.
Με μία μικρή έκπληξη στο τέλος του βίντεο.
Αγαπημένη, Χριστουγεννιάτικη Santa Barbara! Τα σχόλια περιττεύουν... :thanx2:FORD231 είπε:Ένα γιορτινό απόσπασμα από την τηλεοπτική σειρά
Santa Barbara που μεταδόθηκε από το mega το 1991
Ο πρώτος ηθοποιός και μάλλον ο καλύτερος στο ρόλο του Mason ήταν ο Lane Davies. Μετά αντικαταστάθηκε από τον Terry Lester, και μετά από τον Gordon Thompson. Μάλιστα η αλλαγή από τον Terry Lester στον Gordon Thompson έγινε σε μία σκηνή, όπου ο Terry Lester ως Mason πέφτει μεθυσμένος πίσω από τον καναπέ, και όταν σηκώνεται έχει αλλάξει στον Gordon Thompson.Τον Μεισον τον αντικατεστησε συμπτωματικα στις τελευταιες σεζον ο σουπερ κακος "Ανταμ" της Δυναστειας Gordon Thomson
![]()
θα λές τον Pearl...που μπήκε στο ψυχιατρείο σε κάποια επεισόδια ως υποτιθέμενος ψυχοπαθής για να βοηθήσει την Kelly να αποδράσει κατι τέτοιοΘυμάστε έναν λέτσο που ήταν μπάρμαν και ήταν σαν μπαμπουίνος. Και έδινε πληροφορίες στον Κρουζ κλπ.
Μου άρεσε που μετά από κάποια επεισόδια μας τον κάνανε διανοούμενο. Και καλά είχε ένα κρυφό δωμάτιο το οποίο ήταν μέσα στην χλίδα. Και ήταν και γιος πλουσίων κλπ.
Τι κάνουν οι σεναριογράφοι για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.
πιθανόν να ήταν με την Τori Lane μια πρώην φίλη του (αν θυμάμαι καλά) η οποία όταν επέστρεψε στην πόλη της Σαντα Μπάρμπαρα νομίζω ήθελε να τον διεκδικήσει πάλι.Κι αυτή νομίζω συμμετείχε σε σχετικά λίγα επεισόδια οπότε ίσως να ήταν αυτή που λές.Δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου απ' τα λίγα που διάβαζα γιατί με την εμφάνιση αυτής της ηθοποιού τότε που το έδειχνε το mega,διαλύθηκε η τηλεόραση και το έχασα από εκεί και πέρα.Λοιπόν θυμάμαι σε ένα επεισόδιο ο Κρουζ είχε αποκλειστεί κάπου με μια που δε θυμάμαι πως την έλεγαν κ για να μην τη θυμάμαι δε θα είχε μόνιμο ρόλο. Εκεί που ήταν αποκλεισμένοι έκανε πολύ κρύο κ <αναγκάστηκαν> να κάνουν σεξ για να ζεσταθούν. Αλλά αυτή θυμάμαι πολύ καλά πως τον πολιουρκούσε ερωτικά....Αν κάποιος θυμάται το στόρι ας πει παρακαλώ
πιθανόν να ήταν με την Τori Lane μια πρώην φίλη του (αν θυμάμαι καλά) η οποία όταν επέστρεψε στην πόλη της Σαντα Μπάρμπαρα νομίζω ήθελε να τον διεκδικήσει πάλι.Κι αυτή νομίζω συμμετείχε σε σχετικά λίγα επεισόδια οπότε ίσως να ήταν αυτή που λές.Δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου απ' τα λίγα που διάβαζα γιατί με την εμφάνιση αυτής της ηθοποιού τότε που το έδειχνε το mega,διαλύθηκε η τηλεόραση και το έχασα από εκεί και πέρα.