Διαβάζοντας το thread του Saboter για την σειρά του Στρατίκη ''Τα χρυσά μου βιβλία'' θυμήθηκα κάποιες άλλες σειρές οι οποίες προσωπικά θεωρώ οτι ήταν από τις καλύτερες για παιδιά..
Λοιπόν οι σειρές που είχα(και εν μέρει ευτυχώς έχω ακόμη) είναι:
α)'' Ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους). Μια σειρά που μου κράτησε παρέα πολλά βράδια και πραγματικά με ταξίδευε κάθε φορά που διάβαζα τις ιστορίες
...
β) Το Αθάνατο '21 και η σειρά για την Αρχαία Ελλάδα σειρές οι οποίες με ενθουσίασαν και με έκαναν να ασχοληθώ με την ιστορία. Ένα κουσούρι το οποίο ακόμη έχω...
Γενικά μπορώ να πώ οτι τα βιβλία αυτά μπορούσαν και μπορούν, μιας και σχεδόν όλα κυκλοφορούν ακόμη(όλα εκτός της σειράς '' ο κόσμος του δάσους'' η κυκλοφορία του οποίου δυστυχώς σταμάτησε
), να ταξιδέψουν ένα μικρό παιδί και να του κρατήσουν παρέα για ατέλειωτες ώρες και παράλληλα να του φανούν και χρήσιμα (οι δύο τελευταίες σειρές τουλάχιστον) μιας και μπορούσαν να του εξάψουν το ενδιαφέρον για την ιστορία της Ελλάδας. Απο τα βιβλία της ιστορίας στο Δημοτικό μια φορά πιο ενδιαφέροντα ήταν!!!!
Ανεβάζω και μερικά εξώφυλλα και μαζί το αγαπημένο μου το ''Περσικοί Πόλεμοι''
Λοιπόν οι σειρές που είχα(και εν μέρει ευτυχώς έχω ακόμη) είναι:
α)'' Ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους). Μια σειρά που μου κράτησε παρέα πολλά βράδια και πραγματικά με ταξίδευε κάθε φορά που διάβαζα τις ιστορίες

β) Το Αθάνατο '21 και η σειρά για την Αρχαία Ελλάδα σειρές οι οποίες με ενθουσίασαν και με έκαναν να ασχοληθώ με την ιστορία. Ένα κουσούρι το οποίο ακόμη έχω...
Γενικά μπορώ να πώ οτι τα βιβλία αυτά μπορούσαν και μπορούν, μιας και σχεδόν όλα κυκλοφορούν ακόμη(όλα εκτός της σειράς '' ο κόσμος του δάσους'' η κυκλοφορία του οποίου δυστυχώς σταμάτησε

Ανεβάζω και μερικά εξώφυλλα και μαζί το αγαπημένο μου το ''Περσικοί Πόλεμοι''
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: