Σε αποκλειστικότητά (χεχεχε) θα σας πω για μια συνάντησή της Κάντυ με τον Τέρρυ στον λόφο(...γιαλατζί,του κολεγίου) όταν ο τελευταίος έπαιζε αμέριμνός την φυσαρμόνικά και σκεφτόταν την καλή του...ήταν ακριβώς τότε που την βοήθησε να μην κάθήσει στο κολέγιο καλοκαιριάτικό και έτσι μπόρεσαν τα πιτσουνάκια να βρεθούν στην Σκωτία!(αχ και βαχ...το παραθέτω σαν σχόλιο-μουσικό διάλλειμα για τις Τερρικές,γιατί ως γνωστόν εγώ αναστενάζω μόνο για τα μάτια του καλού μου Άντονυ...)
Η Κάντυ κοιτάζει τον Άντον...χμμμ ναι η συνήθεια δεν κόβεται...Τέρρυ πάνω στο δέντρο και τα μάτια της είναι γεμάτα ευγνωμοσύνη...
Απόφασίζει να του μιλήσει...Θέλει να τον ευχαριστήσει!Ανεβαίνει πάνω στο δέντρο και όταν ο Τέρρυ την βλέπει, ξαφνιάζεται...του πέφτουν φυσαρμόνικες,χάνει την μιλιά του(σαδίστρια που είμαι...χεχεχε) και αφού με προσπάθεια παίρνει το γνωστό και μη εξαιρετέο ύφος του γόη που όλες αγαπήσατε...της λέει
-Τι θες εδώ φακιδομούρα Ταρζάν;
-Να...εγώ δηλαδή...(τον έχει τον γλωσσοδέτη και η μικρή μας...α ρε έρωτα τι κάνεις)
-Ε λοιπόν εσύ πρέπει να με αγαπάς πολύ ε....(πάει να το παίξει και λίγο σκληρός άντρας ο Τέρρυ,με την επλπίδα βεβαίως η απάντησή να είναι καταφατική...)
-Μα....δεν μπορείς να είσαι για λίγο σοβαρός λοιπόν!!!!!Εγώ ήθελα να μιλήσω στον Τέρρυ τον ευαίσθητό,τον συμπονετικό και συ ...πως τα καταφέρνεις και πάντοτε γίνεσαι αντιπαθής...
Ο Τέρρυ μένει για λίγο σκεπτικός κάτι που κάνει την Κάντυ να σαστίσει...
-Καλή μου Κάντυ ο ευαίσθητος Τέρρυ που λες,μονο προβλήματά μου δημιουργεί και καλά κάνει και μένει κρυμμένος...Απορώ με τον εαυτό μου όταν τον φέρνει στην επιφάνεια αυτό το απίθανό μουτράκι!
Η Κάντυ μας βεβαίως αλλάζει 52 αποχρώσεις του κόκκινού κάνει μια βεβιασμένη κίνησή να φύγει...Άλλα επειδή είναι λίγο αδέξια πάει να πέσει...
Στην στιγμή ο Τέρρυ την κρατάει σφικτά και έρχονται πρόσωπό με πρόσωπό...Χμμμμ οι Τερρικές παρακολοθούν(ή είχαμε λιπόθυμιές... Σας παρακαλώ δώστε τους ένα πότηρι νερό να συνεχίσουμε...Ευχαριστώ!)
Και εκεί που λέτε που είναι τετ ατ τετ...ο Τέρρυ γέρνει και την φιλάει στο μάγουλο...(ε βρε κορίστια κάντε μια υπομονή η Σκωτία κοντά είναι...τι να πούμε και μεις οι Αντωνικοί,ε μα!)
Εκείνη ψελλίζει ένα ευχαριστώ στα γρήγορά και κατεβαίνει απο το δέντρο όπως όπως...μισό καλσόν και 5 πήχες φόρεμα έμειναν στο δέντρο!
-Σε συμπαθώ πολύ φακιδομούρα Ταρζάν...λέει ο Τέρρυ
(α !!...σας είπα θέλω μια κάποια αληθοφάνεια...δεν θα κάνουμε και ότι θέμε εδω πέρα!!!)
the end
Αυτά και εις άλλα με υγεία!!
Φτου!Παεί η τόση εγκράτεια τόσο καιρό...Αλλά θα συνετισθώ...(το έκανα για μην με ξεχνάνε οι θαυμαστές είπαμε...ένεκα η αναγκή
)!