D@redevil είπε:Για μαθηματικά, φυσική, χημεία, έκθεση: Α' ΔέσμηΓια φυσική, χημεία, βιολογία, έκθεση: Β' Δέσμη
Για αρχαία, λατινικά, ιστορία, έκθεση: Γ' Δέσμη!
Για μαθηματικά, ιστορία, (νομίζω) πολιτική οικονομία, έκθεση: Δ' Δέσμη!
Τώρα, αν θυμάμαι καλά, είσαι μηχανικός - οπότε φαντάζομαι μάλλον 1η δέσμη είναι η αντιστοιχία!
[edit] Για τη Δ' δέσμη λάθος νομίζω. Κοινωνιολογία ήταν το μάθημα! )
Έλα ρε συντρόφισσα! Κι εγώ της ίδιας γενιάς είμαι! Κάτσε καλά Γεράσιμε κι έτσι!BETTY BOOP είπε:Ανήκω στη γενιά των μαθητών που γνώρισαν την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση (κάτσε καλά Γεράσιμε...!), ήμουν θεωρητική κατεύθυνση, άρα η παλιά Γ δέσμη.
ΠΟΣΑ????????!!!!!!ChrisTOS είπε:Εγώ πάλι γιατί θυμήθηκα αυτό το τραγούδι?
alkis21 είπε:Νομίζω ότι η σχετική απαξίωση της Δ' Δέσμης και η καθιέρωσή της ως "δέσμη του λαού" δεν είχε καμία σχέση με τις σχολές στις οποίες μπορούσες να περάσεις, ούτε θυμάμαι να θεωρούνται τα Οικονομικά Πανεπιστήμια κατώτερα.
Olorin είπε:
Οκ, τώρα είδα ότι η ίδια απορία αναφέρθηκε και πιο πάνω... my bad... Δεν πρόλαβα να κάνω refresh... Όπως λέει ο Άλκης, η "υποβάθμιση" της Δ'Δέσμης είχε κυρίως να κάνει με το αντικειμενικά χαμηλότερο επίπεδο δυσκολίας των μαθημάτων της (σε σχέση με τις άλλες τρεις πάντα... θυμάμαι τα Μαθηματικά τους κάλυπταν περίπου το 20% της δικής μας ύλης) και όχι με τις σχολές που μπορούσες να περάσεις.