Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δε ξέρω...Συζητείστε το...Εγώ είπαμε απαντάω στα σωστά μόνο!katerinak είπε:η 4. εχει να κανει με αρχαιοκαπηλους; ρωταω γιατι βλεπω βαλιτσα
Μα καμία σχέση όμως!retrofan είπε:Στην 10 νομίζω ότι εικονίζεται ο Καλαβρούζος. Θα τολμήσω και θα πω "Μάθε παιδί μου γράμματα" αν και κάτι μου λέει ότι δεν είναι αυτό.
Γάτα είσαι!!! Μη σου πω πως σχεδόν σε όλα έπεσες μέσα...!retrofan είπε:Ωραία, ας συζητήσουμε όσοι είμαστε![]()
1. Παλιά ταινία, αν κρίνω από το παντελόνι του άντρα. Φτωχός νέος. Το παρουσιαστικό του μου κάνει Φωκάς αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ταινία.
4. Κατερίνα συμφωνώ ότι πρόκειται για αρχαιοκάπηλους. Και λόγω έγχρωμου αποκλείουμε το "Αδελφός Άννα". Κάποια άλλη με βυζαντινούς θησαυρούς;
7. Αυτόν τον τύπο τον έχω ξαναδεί. Γνωστή τριταγωνιστική φάτσα. Κι η σκιά της εικόνας μάλλον αποκλείει τις κωμωδίες. Μην μου πείτε μόνο ότι έχουμε πάλι θρίλερ και δεν θα τ' αντέξω
10. Ή ιστορικό ή πολεμικό. Οι "αχυβαδωτές" βελούδινες πολυθρόνες δείχνουν ότι μάλλον σε πλουσιόσπιτο μπανιαρίζεται ο κύριος.
Αυτά τα ολίγα μπορώ να συνεισφέρω προς το παρόνΛίγο feed back από τους υπόλοιπους συμφορουμίτες πλιζ;
Δεν είναι ο Φωκάς! Σ' αυτό δεν έπεσε μέσα η ρετροfan!katerinak είπε:Αν στην 1.ειναι ο Φωκας μονο μια ταινια μπορω να σκεφτω: "ο δραπετης"
Πολύ σωστά! Στους "Αδίστακτους".retrofan είπε:10. Λάκης Κομνηνός στους "Γενναίους του Βορρά". Μόλις έχει βιάσει την πόντια νύφη.
Στην 1 να δεις ότι είναι ο Κούρκουλος