#Μόλις σε γνώρισα χώρισα...part 2
*Γιάννης Φέρτης - Ξένια Καλογεροπούλου
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στην ταινία του Καψάσκη " Αγάπη και θύελλα" το 1961 και στα γυρίσματα της γίνανε ζευγάρι. Ζήσανε μαζί συνολικά 15 χρόνια μέχρι το 1976, οπότε στη ζωή του Φέρτη μπήκε η 22χρονη τραγουδίστρια
Τάνια Τσανακλίδου. Η Καλογεροπούλου περιγράφει τα του καιρού εκείνου γεγονότα:
«Είκοσι δυο ημέρες δεν μπορούσα να καταπιώ, δυσκολευόμουν και να ανασάνω. Την εικοστή δεύτερη μέρα ο Γιάννης ξαναγύρισε σπίτι, λέγοντας ξερά και μελαγχολικά ότι είχε κάνει την επιλογή του. "Δεν θέλω να σε χάσω" μου είπε. Ο Γιάννης ήταν πάλι μαζί μου, αλλά τίποτα δεν ήταν όπως πριν». Οι δυο τους έκαναν προσπάθειες να τα ξαναβρούν, αλλά τελικά το γυαλί είχε ραγίσει. «Μια μέρα ο Γιάννης μού είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Ξένια μου, σε βρίσκω πάντα όμορφη και αξιαγάπητη. Ενα είναι που μου λείπει, εκείνο το χτυποκάρδι της αρχής. Οπως στα πρωτογνωρίσματα"» γράφει, ενθυμούμενη ότι μετά την επανασύνδεσή τους σε μια γωνιά του σπιτιού τους, ο Γιάννης Φέρτης είχε κρατήσει διάφορα ενθύμια της Τάνιας.
πηγή:
http://www.espressonews.gr/showbiz/2016/01/144951/exomologisi-ego-o-fertis-kai-i-tania-tsanaklidoy
Προβολή συνημμένου 174134
* Γκέλυ Μαυροπούλου - Στέφανος Στρατηγός
Παντρεμένοι κι αυτοί όταν στη ζωή του ηθοποιού μπήκε μια νεαρή ηθοποιός η
Μαρία Πανταζή , με την οποία απέκτησε και τον μοναχογιό του. Στην ταινία " κατηγορώ την κοινωνία" του '66 παίζουν και οι τρεις και μάλιστα η Μαυροπούλου υποδύεται τη μητέρα της Πανταζή. Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν πάντως με ενα απλό "εντάξει' κι αυτό απο τηλεφώνου, αφού ο Στρατηγός δεν είχε παραδεχθεί στη γυναίκα του ούτε την εξωσυζυγική σχέση ούτε την εγκυμοσύνη.
Τους τελευταίους μήνες της ζωής του, χτυπημένος απο τον καρκίνο αλλά και απο το θάνατο της αδερφής του Στέλλας που του κόστισε πολύ, ο Στρατηγός τους πέρασε με την πρώτη του γυναίκα στο πλευρό του.
πηγή:
https://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2766181/o-adisopitos-ntais-tou-ellinikou-sinema-
pou-epanelave-ton-rolo-tou-kakou-se-85-tenies
Προβολή συνημμένου 174136
* Στέλλα Στρατηγού- Τόλης Βοσκόπουλος
Μιας που αναφέραμε τη
Στέλλα Στρατηγού να πούμε πως κι ο δικός της γάμος έληξε εξαιτίας τρίτου προσώπου. Κι όχι κανενός
Προβολή συνημμένου 174135τυχαίου τρίτου προσώπου. Αλλά της κουκλάρας
Ζωής Λάσκαρη. Η Στέλλα ήταν παντρεμένη με τον πασίγνωστο
Τόλη Βοσκόπουλο -την εποχή πάντως που δεν ήταν πασίγνωστος-. Άγνωστος λοιπόν και νεότατος ο Τόλης παντρεύτηκε τη Στέλλα -που ήταν γνωστή τω καιρώ εκείνω- το 1959. Ήτανε περίπου μια δεκαετία μεγαλύτερη του ( και δε θα μπορούσα να μην επισημάνω πως την ίδια εποχή η αδερφή της Αλέκα Στρατηγού παντρευόταν με τον Μπάρκουλη του οποίου του έριχνε επίσης δέκα χρόνια!!). Ο Τόλης ως νέος κι αυτός ήτανε ζωηρός. Την ιστορία διηγήθηκε η αδερφή του Παναγιώτα - μαζί με άλλες ζουμερές και μη λεπτομέρειες της ζωής του τραγουδιστή.
«Τη Λάσκαρη τη γνώρισε όταν έπαιζαν μαζί στο “Μαριχουάνα Στοπ”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της. Η Στέλλα η καημένη τότε που έφυγε με τη Δούκισσα, προσπάθησε, έτρεξε, τον “κυνήγησε” και τον κατάφερε να έρθει πίσω. Μα τώρα με τη Λάσκαρη δεν έκανε τίποτα, γιατί κατάλαβε πως ό,τι κι αν έκανε θα ήταν πια μάταιο. Φυσικά και φώναξε και έκλαψε και στενοχωρήθηκε. Μα όταν τελικά χώρισε έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και το ξεπέρασε. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε. Η ζωή συνεχίζεται και είναι τόσο ωραία. Ό,τι πέθανε, πάει πέθανε. Και ο έρωτας του Τόλιου για τη Στέλλα δεν υπάρχει, που θα πει πέθανε. Η Στέλλα το κατάλαβε και το κατάπιε και πια δεν είπε τίποτα άλλο. Πάντως ένα πράγμα είναι βέβαιο: Μπορεί ο έρωτας του Τόλιου για εκείνη να πέθανε, έμεινε όμως η εκτίμηση και η αγάπη του και το ενδιαφέρον του που είναι πάντα ζωντανά για τη Στέλλα. Όσα χρόνια κι αν περάσανε, της το δείχνει με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, ό,τι ώρα και να του πει “Τόλιο έχω ανάγκη από λεφτά”, κόβεται και της τα στέλνει. Και είπαμε, έφυγε με τη Λάσκαρη και άρχισε μια ιστορία μαζί της που κράτησε περίπου τρία χρόνια. Τρία χρόνια έρωτας, πάθος και λατρεία. Μα και τρέλα και στενοχώρια και αγωνία. Έρωτας τρελός, λοιπόν, για τη Λάσκαρη. Θεά την έβλεπε και θεά την ένιωθε. Ξανθή αγαπημένη Παναγιά. Πρέπει, όμως, να πω πάλι πως καμιά γυναίκα του, εκτός από τη Στέλλα, δεν του έδειξε αυτή την αφοσίωση, αυτή την αγάπη.
πηγή:
http://www.entertv.gr/lifestyle/173617_aporrito-imerologio-toy-toli-voskopoyloy-o-anagkastikos-gamos-me-ti-stratigoy-o