Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Τα posts του cloud ειναι τα κορυφαια με διαφορα με καλυψε απολυτα.Εδω δεν υπαρχει σαλιο και αλλοι 4k τηλεορασης και κονσολες ονειρευονται.
Και μία μετάβαση σε ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 1080p να δούμε, νομίζω είναι αρκετή για να καλύψει αυτό που λες..Wally είπε:Δεν με νοιαζουν τι πωλησεις θα κανουν!! Δεν με νοιαζει ποια τιμη ηταν σωστη!! Δεν ειμαι στη τσεπη καμμιας εταιρια!!
Απαιτω να υπαρχει τεχνολογικη διακριση μεταξυ των κονσολικων γενεων. Εξοφθαλμη διακριση οχι πιο φρεσκια καρτουλα!
Δεν ξερω.. τι να σου πω εγω παντως θυμαμαι οταν ειχε βγει το xbo60 και αργοτερα το Ps3 θυμαμαι πολυ σπιτια να εχουνε Plasma κυριως τηλεορασεις . (ισως ειναι εξαιρεση)Aardvark είπε:Δεν ειχε,το '07 που ειχα παρει HD Ready 26αρα ειχα δωσει 1000 ευρω ,μιλαμε οχι Full HD και 26" και ναι το να μιλαμε τωρα για το 4Κ δεν ειναι το ιδιο με το να μιλαμε για ΗD το 2006,ειναι σαν να μιλαμε για HD το 2003.
Το 4Κ δεν ειπε κανεις οτι θα το'χουμε στο σαλονι μας του χρονου ουτε τον επομενο.
Αυτο που λες ειναι παρα πολυ σωστο δεν θα εχουνε ολοι την πολυτελεια να αγορασουν 2 και 3 κονσολες.. αρα πρεπει να "ζυγησεις" καλα τα πραγματα και να δεις με τι καλυπτεσαι περισσοτερο.Ειναι καποιοι που δεν μπορουν χωρις τα ip της Nintendo πχ. αρα το καλυτερο που μπορουν να εχουνε θα ειναι το WiiU .Γιατι οταν με το καλο βγουνε οι επομενες κονσολες απο sony και ms δεν θα τους καλυπτουν στο software περιεχομενο που τους αρεσει , ασχετα με το τι ειναι τεχνολογικα πιο συγχρονο.Παντως ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για τα νεα κονσολια των ms και sony γιατι ακομα δεν ξερουμε τι hardware θα εχουνε κατσε να βγουνε να δουμε τι θα γινει και με τα λεγομενα multiplatform και βλεπουμε. Τα παιδια πιο πανω δεν ειπανε να σταματησει η τεχνολογια , απλα με ολα αυτα που γινονται και την παγκοσμια κριση η τεχνολογια ισως δεν ερθει με την ταχυτητα που ερχοταν μεσα στα σπιτια μας.Wally είπε:Για μενα το "δεν υπαρχει σαλιο" σημαινει οτι ειμαι προσεκτικοτερος στις αγορες - οταν μαλιστα μιλαμε για μηχανημα/παιχνιδια (εξοδο σοβαρο) που το παντρευεσαι για κανα 5αρι χρονια. Δεν με παιρνει προσωπικα να σκασω 400 ευρω για κατι που σε δυο χρονια ισως φανταζει αντικα και δεν θα συναδει με την τοτε τεχνολογικη σταθμη.
Πόσοι έχουν σήμερα, η θα έχουν σε έναν χρόνο 4Κ; Και φυσικά αυτό το 7% ήταν αρκετό για να υπάρξει μία καλή βάση για να αρχίσει η είσοδος στην HD εποχή..Wally είπε:@cloud Η αναγκη για 4K και για πτωση των τιμων τους θα προελθει απο τις κονσολες. Το πας αναποδα.Οσο για αυτα που λες περι διαδεδομενου HD το 2004...στη μαμα του HD (στις ΗΠΑ) μονο το 7% ειχαν HD TV (και αυτα 720p) λογω κοστους (κοστιζαν κατα μεσο ορο 2400$)
Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ισχύει. Αν όντως οι επόμενες κονσόλες υποστηρίζουν αυτές τις τεράστιες αναλύσεις, με τι γραφικά και frame-rate θα το κάνουν? Αν είναι να έχουμε παρόμοια γραφικά με τώρα απλά και μόνο για να σηκώνουν την ανάλυση σε επιτρεπτό frame rate τότε καλύτερα δεν θα ήταν να βλέπαμε πολύ ανώτερα γραφικά με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, καλύτερες υφές, γεωμετρία και frame-rate (60fps παρακαλώ, μόνο εγώ νοιάζομαι?) σε πιο λογικές αναλύσεις όπως 1080p που έτσι κι αλλιώς σπάνια βλέπουμε σήμερα?cloud είπε:Και όπως ξανά είπα και πριν, το να βγει το Doom 3 η ακόμα και ένα ΧΒΟΧ 360 παιχνίδι στο PS4 σε 4Κ δεν είναι απίθανο.. Όμως εσένα ένα Doom 3 σε ανάλυση 3840x2160 θα σε κάλυπτε σαν τίτλος "νέας γενιάς"; Αν ναι, sorry, αλλά εγώ (Και μάλλον και οι περισσότεροι..) θα θέλαμε καλύτερα ένα Samaritan σε 1080p και 60 fps, παρά ένα παιχνίδι του 2004, η ακόμα και του 2012 (Πχ ακόμα και το The Last of Us!) με μεγαλύτερη ανάλυση..
Ανάλογα το PC. Αν μιλάμε για PC που ήταν καινούριο τότε με δυνατά components και όχι TurboX έτοιμο, τότε είναι πιο ισχυρό από το 360 και μπορεί να παίξει multiplatform games καλύτερα, όπως Bioshock, Dead Space, Oblivion κλπ (τα έχω τεστάρει ο ίδιος τα συγκεκριμένα). Εγώ έχω PC στημένο το 2004 με κάρτα γραφικών του 2005 και το Bioshock 1 παίζει όσο καλά παίζει στο 360, μάλιστα τα textures δεν έχουν το πρόβλημα του streaming την τελευταία στιγμή. Το Halo4 είναι first party και ποτέ δεν πρόκειται κάνεις να φτιάξει ένα port με ΚΑΛΟ κώδικα στο PC. Μην συγκρίνουμε ανάλογα με τα προηγούμενα HALO ports τα οποία ήταν τρισάθλια και ήθελες PC 10 φορές πιο δυνατό από το XBOX1 για να τα τρέξεις.Wally είπε:Μην συγχεουμε specs PC και κονσολας. Ενα PC του 2005 δεν μπορει να παιξει τιποτα, το 360 βγαζει HALO4.
Εν μέρη καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς. Ίδιο hardware με διαφορετική χρήση στις κονσόλες. Αλλά ποιό Hardware μπορεί να υποστηρίξει 4κ?Wally είπε:Μην συγχεουμε specs PC και κονσολας. Ενα PC του 2005 δεν μπορει να παιξει τιποτα, το 360 βγαζει HALO4.
Ποιες δικές μου προδιαγραφές; Μήπως δεν έχεις καταλάβει τι είχε παιχτεί με την προηγούμενη γενιά;Wally είπε:@cloud Δεν με καλυπτει. Ιδανικα για εμενα, το μηχανημα που θα πληρωσω 500 ευρωπουλα θα θελω να μπορει να τρεχει UT4 στα 4Κ. Να ειναι ετοιμο για μελλοντικα φορμα εστω απο αποψη αναλυσης και να εχει τα αντερα για μελλοντικες μηχανες γραφικων.
Αλλιως αν τα μηχανηματα ειναι στις δικες σου τεχνικες προδιαγραφες, αρνουμαι να δεχθω τον ορο NextGen...θα συνεχισω να πιστευω οτι η 7η παει για Γκινες διαρκειας εις βαρος του gaming και της τεχνολογιας.
Και δεν με νοιαζει αν λεγεται MS,Nintendo,Sony. Δεν μου αρεσει να φορτωθω τους φοβους για επιχειρηματικα ρισκα. Δεν θελω να ψωνισω stock components. Να το γυρισουμε στα PC τοτε...
Η διαφορα στις γενιες πρεπει να δικαιολογει την αλλαγη της γενιας. Το ξερο 1080, τα stock components τριετιας, τα παρωχημενα πρωτοκολλα δεν τη δικαιολογει στα δικα μου ματια. Χρειαζεται σοβαρο R&D, exclusive μοντουλα, ιδεες, ρισκο και μερακι για να βγουν κλειστες αρχιτεκτονικες με πολυ ισχυ που δεν θα περιοριζουν τεχνολογικα το developer (πχ βλεπε ποσες φορες εχει φαει τα μουτρα του ο Mollyneux, o Carmack λογω ελλειψης ισχυος).
Μην συγχεουμε specs PC και κονσολας. Ενα PC του 2005 δεν μπορει να παιξει τιποτα, το 360 βγαζει HALO4.