- Αντιδράσεις
- 1.838
Φωτης Στασουλακης...ο αγαπημενος τραγουδιστης του συγχωρεμενου του θειου μου!Wally είπε:...Στασουλακης...
Ο μπαρμπας μου ηταν ναυτικος σε γκαζαδικα.Ηταν αγνη και αγαθη ψυχη χωρις ιχνος κουτοπονηριας μεσα του (εχω λογο που το λεω).
Τη εποχη λοιπον που τα μπουζουκια ηταν στα ντουζενια τους και υπηρχαν μαγαζια σε καθε συνοικια,ο μπαρμπας μου
ειχε κανει στεκι οποιο κεντρο ("Πειραιευς 70" "Σου-Μου" κλπ...) και να τραγουγουσε ο Στασουλακης.
Μια χρονια λοιπον (1983) ειχε γυρισει απο ενα ταξιδι "φορτωμενος" και ειχε ερθει απο το σπιτι να μας παρει
και να παμε να ακουσουμε τον Φωτη - δυσκολα με αφηναν οι δικοι μου καπου για να με κρατησουν,
οποτε αναγκαστικα με επαιρναν μαζι ωπου και να πηγαιναν - που τραγουδουσε στο "Πειραιευς 70".
Φτανουμε,μπαινουμε στο μαγαζι,πιανουμε τραπεζι και σε καποια στιγμη ερχεται ο Στασουλακης προς
το τραπεζι μας και λεει: "Ρε συ Γιωργαρε....Μαυρα ματια καναμε ρε ψυχη να σε δουμε!" ... :boss:
Εδω να πω οτι ο μπαρμπας ειχε "ξεχασει" να μας πει οτι το προηγουμενο βραδυ ηταν εκει...
Να μην πολυλογω...ξεκιναει το προγραμμα,βγαινουν πρωτα οι δευτεραντζες και ερχεται η ωρα του Φωτη...ο χαμος στο μαγαζι!!!:augenrollen:
Σε καποια φαση βλεπω τον μπαρμπα μου να κανει μια χειρονομια προς το γκαρσονι...η οποια δεν ηξερα τι ηταν (εμαθα ομως πολυ συντομα... ).
Μετα απο λιγο και καθως κυλουσε το προγραμμα,κανω την ιδια χειρονομια προς το γκαρσονι... : ...
και σε λιγα δευτερολεπτα ερχεται μια τεραστια στιβα πιατα για σπασιμο στο τραπεζι!!!!
"Τι ειναι αυτα;" ρωταει με εκπληξη ο μπαρμπας...:burn:
"Ο μικρος...μου εκανε νοημα..." απαντησε το γκαρσονι...
Με τα πολλα τελειωνει το προγραμμα, ερχεται στο τραπεζι ο Φωτης,αρχιζουν οι χαιρετουρες,
ακολουθει μια μικρη κουβεντα και φευγοντας μας αφηνει κατι...το οποιο υπαρχει μεχρι σημερα!!!
Και σκαναρισμενο....:wink: