Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
πΑυτό είναι εγκληματικό . Το ίδιο έχω πάθει και εγώ που δεν μπορώ με τίποτα να βρω το "Ο αετός πάτησε στη γη" ...Zippo είπε:Πάντως το Σογκούν ήταν απίστευτη σειρά (όσο παρακολούθησα) καθώς και το βιβλίο (1500 σελίδες περίπου) που έκατσα και το διάβασα ένα καλοκάιρι. Είναι πραγματικά κρίμα να είναι τόσο δυσευρετο σήμερα. Ελπίζω κάποιος εκδότης να το ξαναβγάλει στην αγορά!
Γενικά έχω απογοητευτεί από ελληνικές μεταφράσεις. Τώρα, να πάρεις και το συγκεκριμένο από τις συγκεκριμένες εκδόσεις... δεν τιμάς και πολύ το συγγραφέα. Ακόμη και αν δεν μιλάς αρκετά καλά αγγλικά κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πάρε το πρωτότυπο - και σου εγγυώμαι ότι στο τέλος του τα αγγλικά σου θα έχουν βελτιωθεί θεαματικά...joe είπε:Το Σογκουν κυκλοφορησε σε βιβλιο απο τις εκδοσεις Anubis και παλι. Το πηρα. Καταπληκτικο βιβλιο και μεγαλο σαν τουβλο.
Πρόσεχε γιατί το βράδυ είναι κουκλίτσες και το πρωί αγοράκια και κάνουν TAI BOXING ...........fgbrain είπε:κούκλιτσες σαν την Φουτζικο-σαν !!αρχίζω και βλέπω με καλό μάτι την Ταιλάνδη (ασιατικές ομορφιές...)
![]()