Δεν ξερω για την κομμωτρια, αλλα την μακιγιεζ κακως την εμπιστευοταν. Δεν γινεται το ψευτικο τσινορο να ειναι πεντε ποντους κατω απο το φυσικο.tonytony είπε:Με την κομμώτρια που πάντα εμπιστευόταν, στη Θεσσαλονίκη.
Δυστυχως ειναι κατι που η Αλικη το εκανε συχνοτατα και περαν του θεατρου. Την εχω δει ετσι σε αμετρητες φωτογραφισεις για εξωφυλλα περιοδικων.NIOBH είπε:Η Αλίκη εδώ πρέπει να είναι μακιγιαρισμένη για θεατρική παράσταση. Απ'ότι είχα ακούσει από τη Μαίρη Αρώνη κάποτε, το θεατρικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερο και έντονο, ειδικά στα μάτια, ώστε τα πρόσωπα των ηθοποιών να είναι ευδιάκριτα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες από τη σκηνή θέσεις.
Μαλλον ειχε πουλησει την ψυχη της στον Διαολο, δεν εξηγειται αλλιως!!!maryflor73 είπε:Έχω να παρατηρήσω το εξής βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες. Υπήρξαν γυναίκες εξίσου όμορφες με εκείνη, πολύ ομορφότερες από εκείνη, πολύ ανώτερες ηθοποιοί από εκείνη. Ωστόσο, είχε κάτι αυτή η γυναίκα, κάτι που την έκανε αμέσως να ξεχωρίζει, ένα ιδιαίτερο πως να το πω, αστέρι, φως, κάτι τέλος πάντων που τράβαγε την προσοχή όλη επάνω της και που δεν θα ξαναβρεθεί εύκολα σε άλλο άτομο. Διαπίστωσή μου...
maryflor73 είπε:Έχω να παρατηρήσω το εξής βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες. Υπήρξαν γυναίκες εξίσου όμορφες με εκείνη, πολύ ομορφότερες από εκείνη, πολύ ανώτερες ηθοποιοί από εκείνη. Ωστόσο, είχε κάτι αυτή η γυναίκα, κάτι που την έκανε αμέσως να ξεχωρίζει, ένα ιδιαίτερο πως να το πω, αστέρι, φως, κάτι τέλος πάντων που τράβαγε την προσοχή όλη επάνω της και που δεν θα ξαναβρεθεί εύκολα σε άλλο άτομο. Διαπίστωσή μου...
viking4a είπε:Μαλλον ειχε πουλησει την ψυχη της στον Διαολο, δεν εξηγειται αλλιως!!!
Nemo είπε:Θα είχε ενδιαφέρον πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα
να συγκριθεί με κάποια άλλη ηθοποιό με άστρο
π.χ.με την Μ.Μερκούρη (ενός μαγευτικού πλάσματος εμπρός αλλά και εκτός της κάμερας όπως έδειχνε τουλάχιστον)