Niki είπε:
Εγώ στο Γυμνάσιο είχα για συμμαθητή τον Γιώργο Πυρπασόπουλο , που έπαιξε σε πάμπολλα σήριαλ τη δεκαετία του 90. Τωρα παρουσιάζει θαρρώ μια χαζομάρα. Πήγαινα στο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης
Λογικά πρέπει να φοιτούσαμε στο ίδιο σχολείο, απλώς εγώ υποθέτω πως πήγα κάποια χρόνια αργότερα (ως ΛΑΝΣ/1ο Λύκειο Ν. Σμύρνης).
Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος πως η "πρωινάδικη" Πόπη που αναφέρεις είναι η Χατζηδημητρίου, γιατί από όσο ξέρω είναι Νεοσμυρνιώτισσα...
Προσωπικά τώρα, ήμουν συμμαθητής από την Α' Δημοτικού μέχρι το τέλος (αν και Γυμνάσιο-Λύκειο ήμασταν σε άλλα τμήματα) με τη Λένα Παπαρρηγοπούλου, που είχε βγει Σταρ Ελλάς πριν από κάποια χρόνια. Μάλιστα ειδικά στο Δημοτικό και σε μικρότερο βαθμό Γυμνάσιο-Λύκειο κάναμε αρκετή παρέα...
Όταν το πρωτοάκουσα ότι θα έπαιρνε μέρος στα Καλλιστεία εξεπλάγην (είχε γίνει θέμα μέχρι και στην Τατιάνα γιατί ήταν φοιτήτρια Θεολγίας, αν και από ό,τι ξέρω, ουσιαστικά πήγε εκεί, γιατί εκεί "την έστειλε" το μηχανογραφικό της στις Πανελλήνιες...). Όχι πως δεν είχε τα προσόντα για μοντέλο... Ήταν ψηλή, αδύνατη, ξανθιά (αν και στα Καλλιστεία βγήκε με μαύρα μαλλιά!), αλλά ας πούμε πως απο χαρακτήρα δεν έκανε για μοντέλο, αφού παραήταν "φυσιολογικό" άτομο και δεν είχε το "ψώνιο" που απαιτείται για να το κάνεις... Υποθέτω βέβαια πως επιβεβαιώθηκα στη συνέχεια, αφού πρέπει να είναι η πιο αφανής Σταρ Ελλάς στην ιστορία των Καλλιστείων και από ό,τι μου είπε πλέον δεν ασχολείται με τον χώρο...
Α ναι, πριν 2 χρόνια περίπου με βρήκε στο facebook (ω ναι, ΑΥΤΗ με βρήκε... για αυτό λέω πως παραήταν φυσιολογικό άτομο για να γίνει μοντέλο!), ενώ τα είπαμε και πέρσι σε σχολικό reunion που κάναμε και σε 1-2 φορές που την έχω πετύχει έκτοτε στην Πλατεία της ΝΣ...
Στο ίδιο σχολείο επίσης, αν και δυο χρόνια μικρότερός μου και συμπαίκτης μου στο εφηβικό του Πανιωνίου, ήταν ο Φάνης Κουμπούρας που παίζει τώρα στο Μαρούσι (αν και το καλοκαίρι είχε σοβαρό τραυματισμό με την Εθνική στους Μεσογειακούς Αγώνες και δεν ξερω σε πόσους μήνες θα ξαναπαίξει)
Και αυτόν πλέον, τον πετυχαίνω μόνο καμιά φορά τυχαία στην Πλατεία και τα λέμε...