Playmolover
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 172
Εγώ δεν έχω και πάρα πολλά να πω πέρα από το ότι.... είχαν την τιμή να με έχουν μαθητή τους το 4ο Δημοτικό, το 3ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Αμαλιάδας!
Στον Άρη παίζει τώρα ο ΚουμπούραςOlorin είπε:Λογικά πρέπει να φοιτούσαμε στο ίδιο σχολείο, απλώς εγώ υποθέτω πως πήγα κάποια χρόνια αργότερα (ως ΛΑΝΣ/1ο Λύκειο Ν. Σμύρνης).
Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος πως η "πρωινάδικη" Πόπη που αναφέρεις είναι η Χατζηδημητρίου, γιατί από όσο ξέρω είναι Νεοσμυρνιώτισσα...
Προσωπικά τώρα, ήμουν συμμαθητής από την Α' Δημοτικού μέχρι το τέλος (αν και Γυμνάσιο-Λύκειο ήμασταν σε άλλα τμήματα) με τη Λένα Παπαρρηγοπούλου, που είχε βγει Σταρ Ελλάς πριν από κάποια χρόνια. Μάλιστα ειδικά στο Δημοτικό και σε μικρότερο βαθμό Γυμνάσιο-Λύκειο κάναμε αρκετή παρέα...
Όταν το πρωτοάκουσα ότι θα έπαιρνε μέρος στα Καλλιστεία εξεπλάγην (είχε γίνει θέμα μέχρι και στην Τατιάνα γιατί ήταν φοιτήτρια Θεολγίας, αν και από ό,τι ξέρω, ουσιαστικά πήγε εκεί, γιατί εκεί "την έστειλε" το μηχανογραφικό της στις Πανελλήνιες...). Όχι πως δεν είχε τα προσόντα για μοντέλο... Ήταν ψηλή, αδύνατη, ξανθιά (αν και στα Καλλιστεία βγήκε με μαύρα μαλλιά!), αλλά ας πούμε πως απο χαρακτήρα δεν έκανε για μοντέλο, αφού παραήταν "φυσιολογικό" άτομο και δεν είχε το "ψώνιο" που απαιτείται για να το κάνεις... Υποθέτω βέβαια πως επιβεβαιώθηκα στη συνέχεια, αφού πρέπει να είναι η πιο αφανής Σταρ Ελλάς στην ιστορία των Καλλιστείων και από ό,τι μου είπε πλέον δεν ασχολείται με τον χώρο...
Α ναι, πριν 2 χρόνια περίπου με βρήκε στο facebook (ω ναι, ΑΥΤΗ με βρήκε... για αυτό λέω πως παραήταν φυσιολογικό άτομο για να γίνει μοντέλο!), ενώ τα είπαμε και πέρσι σε σχολικό reunion που κάναμε και σε 1-2 φορές που την έχω πετύχει έκτοτε στην Πλατεία της ΝΣ...
Στο ίδιο σχολείο επίσης, αν και δυο χρόνια μικρότερός μου και συμπαίκτης μου στο εφηβικό του Πανιωνίου, ήταν ο Φάνης Κουμπούρας που παίζει τώρα στο Μαρούσι (αν και το καλοκαίρι είχε σοβαρό τραυματισμό με την Εθνική στους Μεσογειακούς Αγώνες και δεν ξερω σε πόσους μήνες θα ξαναπαίξει)
Και αυτόν πλέον, τον πετυχαίνω μόνο καμιά φορά τυχαία στην Πλατεία και τα λέμε...
δεν τυφλώθηκες από τη γυαλάδα???Stanfromgreece είπε:Εγώ στην σχολή ήμουν μαζί με τον... γνωστό Πετρίδη... ναι ναι... τον Αλέξανδρο με τα γυαλιστερά δόντια! Δεν ήταν κακό παιδί... απλά λιγάκι ψώνιο από τότε!
Δεν είχε κάνει ακόμα λεύκανση τότε :Butterfly είπε:δεν τυφλώθηκες από τη γυαλάδα???
http://www.youtube.com/watch?v=IDRKQaPo9GkStratulator είπε:Και εγω σε καθηγητη θα αναφερθω,αφου με τις Διασημοτητες (απο το λυκειο-2 πολυ γνωστοι αοιδοι)δεν ημουν συμμαθητης... Ειχα ομως την τιμη να εχω καθηγητη τον θεολογο Δρ. Ν.Χαρακακο... Ιδιαιτερα γνωστος σε οσους ασχολουνται με "περιεργα" θεματα. Αργοτερα τον εβλεπα σε διαφορες επομπες!...
Να πω ότι δεν φαίνεται; Μπαμ κάνει..Stratulator είπε:Ναι... Και στο σχολειο ηταν πολυ cult φιγουρα!(το συγκεκριμενο βιντεο τον αδικει... : )
Ναι, το ξέρω... Τον είχα πετύχει μάλιστα το καλοκαίρι (κλασικά στην Πλατεία) και μου έλεγε ότι δεν είχε ιδέα πού θα πάει, αλλά σίγουρα θα έφευγε από το Μαρούσι, αφού φαινόταν ότι ήταν υπό διάλυση και μάλιστα μου είχε πει ότι το σκεφτόταν πολύ σοβαρά να πάει σε ιταλική ή ισπανική ομάδα γιατί εδώ "μόνο σε κανέναν Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, άντε και Άρη μπορείς να περιμένεις να πάρεις πάνω από τους μισούς μισθούς σου"...Supernikos είπε:Στον Άρη παίζει τώρα ο Κουμπούρας
Χμ πρεπει να ειχε πολυ σουξε ε; πραγματικα πανεμορφηnikostoum είπε:και την Ντενια Σαρακινη (παρουσιαστρια του κεντρικου δελτιου ειδησεων της ΝΕΤ)
Τωρα ειναι κουκλα με μαλι αφανα τοτε...μαλλον εφερνε προς Ντενιση(με λουκ εποχης)Rakeesh είπε:Χμ πρεπει να ειχε πολυ σουξε ε; πραγματικα πανεμορφη