Sofologiotatos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 40
Δομνίκη από μένα έχεις το ΟΚ (ε, τώρα που πάλιωσα κι εγώ ολίγον τι...). Έτσι κι αλλιώς εμείς εδώ είμαστε. Χτύπα κι εσύ ένα ενημερωτικό ποστάκι όταν έρθεις για να το κανονίσουμε όλοι μαζί: ο Τεφλων, ο Μικέζ, η Κάντυ, ο Στάρμπαξ (γεν. -ακος), ο Ακμαξ (παρομοίως)... Όπως βλέπω πάντως, ο Ανθρωπος-Ιαγουάρος και ο Πλαιυμομπίλης είναι ήδη ψημένοι για τα καλά! Γιατί όχι λοιπόν Κυριακή 23 του μήνα, ή και Τετάρτη 26 για να είναι ίδια μέρα με την περασμένη φορά. Εγώ μπορώ οποτεδήποτε. Άλλωστε το εορταστικό μου πρόγραμμα έχει αποκλειστικά διάβασμα, το οποίο πολύ ευχαρίστως θα παρατήσω το βράδυ της συνάντησης...
Candy βλέπω ότι πάμε πολύ καλά από συγχρονισμό! Πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου. Ας την δουλέψουμε λιγουλάκι στις λεπτομέρειές της, γιατί κάτι μου λέει ότι θα βγει πολύ πετυχημένη! Θα το σκεφτώ απόψε. Άλλωστε αύριο έχω την ρετρο-ανασκαφή στα πατάρια και σίγουρα θα έχω κάποια έμπνευση!
Candy βλέπω ότι πάμε πολύ καλά από συγχρονισμό! Πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου. Ας την δουλέψουμε λιγουλάκι στις λεπτομέρειές της, γιατί κάτι μου λέει ότι θα βγει πολύ πετυχημένη! Θα το σκεφτώ απόψε. Άλλωστε αύριο έχω την ρετρο-ανασκαφή στα πατάρια και σίγουρα θα έχω κάποια έμπνευση!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: