Συνάντησεις RetroManiax 2006-2011 (Θεσσαλονίκη)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Να είστε καλά βρε παιδάκια!Αισθάνομαι καλύτερα! :o

...(Η αλήθεια είναι πως για άλλη μια φορά πήγα να κάνω λίγο πλακίτσα... :D )...Χμμμ.... :precry: ...καλά δεν πετυχαίνουν πάντα τα αστεία μου....Έλα μωρέ...η καλή θέληση μετράει :cheers: !!!

Λορένα είπε:
Μην αγχωνεσαι πιπερίτσα, δεν γνωριζεσαι στην φωτογραφία..
Εγώ τουλάχιστον που σε είδα από κοντά, εδω τρόμαξα να σε γνωρισω. Ευτυχώς δηλ. που ηξερα τις αλλες..!
Τρόμαξα να σε γνωρίσω συμπεθέρα. Είναι... δεν είναι.....

Μα το ξέρω πως με αδικεί η φωτογραφία,δεν ήθελα να το πω εγώ για να μην φανώ και κανένα ...ψώνιο :D !(χεχεχε γι αυτό έβαλα άλλους να το πουν :diablotin: )...Πως :what:;;;;;Είναι το... μικρόφωνό ανοιχτό και ακούγομαι;..Φτου!... :brick:

Ε λοιπόν θα σας πω την πάσα αλήθεια!Ντρεπόμουν να βγω φωτογραφία και έβαλα να με ντουμπλάρουν...:sure:...Η Τουτουνζή ζητούσε πολλά οπότε... :D

(Α ρε παιδάκια πολύ σας πάω,αμέσως τρέξατε να με παρηγορήσετε...Άστο καλό σας σκασμένα,αφού δεν μπορώ τις συγκινήσεις... :cry: )

ΥΓ.Χμμμμ καλά όχι και όλοι ...(ονόματα δεν λέω ..:sure:) ... :ban: .... :D

Να είμαστε καλά και θα κόψουμε πολλές ρετρονιόπιτες παρέα! :coolglasses:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
misspepper77 είπε:
Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν 3 ώρες,στην κοπή της πίτας! :cheers: Και του χρόνου να είμαστε καλά! Και περισσότεροι!

Για ένα πράγμα μετανιώνω...που δεν επέλεξα το αλεύρωμα στην μούρηηηηηηη.... :cry: ......

:wait2: ,μπορεί και να μην είναι αργά,πόσοι να το δαν...Δομνικάκιιιιιιιιιι!!!!!!...

Γιαούρτωνε....και μην είσαι φειδωλή, ολούθε όχι μόνο στο πρόσωπό... :D
καλέ ??? το γιαουρτωμένο αγόρι μοιάζει στον αδελφό μου!!!!!!!! (στα μαλλιά και στο σουλούπι απ όσο μπορώ να δω) - όχι στην γιαουρτιά- :D

misspepper77 είπε:
Με βρηκάτε μικρή και με δουλεύετε!...Στην ηλικία μικρή!!Ε όχι και βρέφος αλλά μικρότερή απο σας αγαπήτε!
Τώρα που το λες, σαν πολύ πιτσιρίκες δεν φαίνεστε όλες για να γράφετε στο Retromaniax? Να πάτε να γραφτείτε εδώ! :coolglasses:

Nα βγούνε οι ταυτότητες παρακαλώ. (αλλά τι λέω είστε όσο φαίνεστε)

Telamonas.stokos είπε:
Να υποθεσω οτι η κυρια με την αλευρωμενη φατσα που κραταει τη κοιλια της το κανει απο ντροπη επειδη τσακισε τη μιση βασιλοπιτα που λειπει ? :P
Για το ποιος ειναι ποιος στη φωτο θα ρωτησω αλλη φορα :darkglasses:
:rofl: :rofl: :rofl:

Μπορει να μην τσακισα τη μιση βασιλοπιτα (ειχα καθαρισει το Ιζολα πιο μπροστα :D :D: :D ) αλλα το κομματι μου ηταν σιγουρα διπλο σε μεγεθος :dribble:

Αντε και του χρονου να ειμαστε γεροι να κοψουμε παλι πιττα.

Edit: κοψαμε ενα ακομα κομματι για την κυρια ingognito ;)

Μπράβο παιδιά! Ωραία πράματα. Συγχαρητήρια στην candy και της ευχομαι πάντα υγεία. Η κάμπια υποθέτω είναι η κοπέλα με την κοιλιά ΝΑ,ε; :D

Χαχαχα... άπαιχτο το σχόλιο του κυρίου Άλκη :D !

misspepper77 είπε:
Χαχαχα... άπαιχτο το σχόλιο του κυρίου Άλκη :D !
Δεν ενοείς εμένα προφανώς (θα έλεγες του συμπέθερου Άλκη) αλλά του Άλκη21.

Τι καλά που περάσατε για μιά ακόμη φορά!!! :cheers:

Αν το κάνατε Δευτέρα πρωί ίσως βρισκόμουν και εγώ για κανένα τέταρτο... :cry:

Πάντως, αν παρηγορεί τη Misspepper έτσι και βγάλουμε και εμείς φωτό, εγώ θα απαιτήσω να γιαουρτωθώ / αλευρωθώ ολόκληρη... :D :D :D

Ωχ, μια μερα ελειψα και γραφτηκαν 4 σελιδες!!!! Επεστρεψα στην Αθηνα και στην εργασια μου :cry:

Γιατι αγχωνεσαι τοσο misspepper? Μηπως σκεφτεσαι να γινεις tv-persona και φοβασαι μην βγουν στη φορα "παλιες" φωτογραφιες σου αφου γινεις διασημη :rofl: Πρεπει να το ξερω εκ των προτερων αυτο, για να κρατησω στο αρχειο μου την full-version (2MB) της εν λογω φωτογραφιας και αν την πουλησω καποια μερα ακριβα στο HELLO :rofl:

Βρε παιδια, μην στεναχωριεστε τοσο για την εξωτερικη εμφανιση. Απλα το περιτυλιγμα ειναι. Το σημαντικο ειναι τι βρισκεται εντος του περιτυλιγματος...ποιος νοιαζεται για το κουτι του δωρου του αλλωστε? Ολοι για το περιεχομενο δεν ενδιαφερομαστε?

Τι δεν έχω εγώ τα φόντα να γίνω διάσημη στην τηλεόραση :shake: ; :angry: Είναι που δεν το κυνηγάω...:sure: !!!!Τι εννοείς πως θα το κηνυγήσω...θα στήσω ξώβεργες!!!... :D

Σε συγχωράω γιατί με κάταφερες άτιμο με αυτό που είπες για το περιτύλιγμα και το περιεχόμενό του... :wub:

ΥΓ Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τα καλά σας λογάκια,όμως επειδή μονοπώλησα το ενδιαφέρον έναντι των υπολοίπων που παρεβρέθησαν,σας παρακαλώ να σχολιάζετε μόνο τα της κοπής!Να είστε καλά!...Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ που έλεγε και η Αλιφέρη...

Αυτο το Σαββατο εχει στο λιμανι βραδια 80's. Αρχιζει στις 10 το βραδυ και την διοργανωνει ενας ραδιοφωνικος σταθμος. Ενδιαφερει κανεναν να κανουμε καμια συναντηση πιο νωρις και μετα να παμε προς τα εκει?

Πέρασε ήδη ένας μήνας από την προηγούμενη συνάντηση και δεν βλέπω να έχει προγραμματιστεί κάποια καινούργια. Για πότε λέτε να κάνουμε την επόμενη?

ναι.. να γίνει και επόμενο τσιμπουσι.

Αντε.. μαζευτειτε να κανονισουμε!

Υ.Γ. εχω να παρω ένα τσουρεκακι οταν έρθω απο τα μερη σας. Αντε.. γιατι πολυ το αργησα... :P

Λορένα είπε:
Υ.Γ. εχω να παρω ένα τσουρεκακι οταν έρθω απο τα μερη σας. Αντε.. γιατι πολυ το αργησα... :P

Ωραία!!! :D Και μετά θα κατέβεις στα μέρη μας, θα κανονίσουμε GRMική συνάντηση

χωρίς να ενημερώσω τους υπόλοιπους :P
και θα το φάμε :headbangdude: :clap: :hurrah: :happyjump:

Κάτω τα χέρια απ το τσουρέκι της Λορένας

tsalk είπε:
Κάτω τα χέρια απ το τσουρέκι της Λορένας

Μα αφού η ίδια θα θέλει να το μοιραστεί μαζί μας, εμείς να φανούμε ανάγωγοι;;;; :o

@ Λορένα, με κάστανο το προτιμώ :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα