Κύριοι..Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για ακόμη μια φορά που αφήσατε τα σπίτια σας και τις οικογένειες σας και ήρθατε να μας επισκεφτείτε πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα πόσο αγαπάτε την παρέα και τις αναμνήσεις.Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω το βράδυ για καφέ αλλά ξέρετε το πρόβλημα των παντρεμένων....
BraiNKiller..Αγαπητέ μου εμείς δεν τελειώσαμε εδώ μιας και αφού είσαι κοντά μπορεί να ανέβω για καφέ ασφαλώς κατόπιν συνεννοήσεως...
Pooky..Εσένα σε ξέρω καλύτερα από όλους οπότε τα λόγια περιττεύουν απλά ήσουν η ψυχή της συνάντησης...
Maddog..Άν ήσουν θεσσαλονικιός θα είχαμε γίνει αχώριστοι φίλοι τουλάχιστον από την πλευρά μου....
geoanas..Τι να πω τώρα...............Θα έπρεπε να σε ήξερα από παλιά,χαρακτήρες σαν και εσένα σπανίζουν στην ζωή μας,μείνε όπως είσαι μεγάααααλεεεε!
Grip..Είσαι πολύ κεφάτος και γεμάτος ζωή..Είσαι η ήρεμη δύναμη!(
Αλήθεια...τι καλό βρίσκεις σε εμάς τους πουρογερους?)
fgbrain..Έφυγες νωρίς αλλά είμαι σίγουρος πως το μυαλό σου ήταν στην ταβέρνα ε?
Και τέλος..
ΑΕΟΝ είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοια μέλη στο φόρουμ,και που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους
*Προστέθηκε επίσης στο τεύχος του Pixel η φωτογραφία του grip....Ο fgbrain είναι με ερωτηματικό διότι δεν έχουμε φωτογραφία του.*