Συνάντηση Αθηνών 2024

@Blue Max θελουμε σεμινάρια στη Hobby basic, οπότε πρέπει να έρθεις κι εσύ. Ο καφές κεραζμένος.

εγώ ετοίμασα τη μηχανή της έβαλα μπαταρίες και φιλμ (α/μ) και είναι ετοιμοπόλεμη.
να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι παπαράτσι, θα βγάλω μόνο όσους θέλουν και θα τους τις στείλω εκτυπωμένες με το ταχυδρομείο!

Τελευταία επεξεργασία:
εγώ ετοίμασα τη μηχανή της έβαλα μπαταρίες και φιλμ (α/μ) και είναι ετοιμοπόλεμη.
να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι παπαράτσι, θα βγάλω μόνο όσους θέλουν και θα τους τις στείλω εκτυπωμένες με το ταχυδρομείο!
Παρακαλώ οχι φωτογραφίες με εμένα.

Να μας βγάλεις σε ασπρόμαυρο φιλμ.
Παρακαλώ οχι φωτογραφίες με εμένα.
Δε γίνεται να είναι ΜΕ εσένα οι φωτογραφίες, με φίλμ θα είναι. Καταλαβαίνεις. Το υλικό θα είναι φιλμ και όχι ανθρώπινη σάρκα.

Aν ημουν κοντα θα ερχομουν και εγω αλλα δυστυχως :confused:

Εκτός σημαντικού απροόπτου, θα έρθω κι εγώ. Η ώρα θα είναι κατά τις 5:00μμ όπως την προηγούμενη φορά;

Θα δούμε για την ώρα, πάντως συμφωνώ για το Αθηναίων Πολιτεία, που έχει τιμηθεί πολλάκις στο παρελθόν από την παλιά φρουρά.

Θα δούμε για την ώρα, πάντως συμφωνώ για το Αθηναίων Πολιτεία, που έχει τιμηθεί πολλάκις στο παρελθόν από την παλιά φρουρά.
Απλά ρώτησα για την ώρα χωρίς να εννοώ ότι θα είναι στο Αθηναίων Πολιτεία γιατί την προηγούμενη φορά δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ρώτα την @Bajar (Ζωή), τον @Always Somewhere (Βαγγέλη) και άλλους που συμμετείχαν στην προ διετίας συνάντηση.

Τελευταία επεξεργασία:
Είμεθα πάντα ανοιχτοί σε εναλλακτικές προτάσεις, φτάνει να πρόκειται για κάτι κεντρικό που να χωράει αρκετό κόσμο και να είναι ανοιχτό τις Κυριακές.

Είμεθα πάντα ανοιχτοί σε εναλλακτικές προτάσεις, φτάνει να πρόκειται για κάτι κεντρικό που να χωράει αρκετό κόσμο και να είναι ανοιχτό τις Κυριακές.

Επιπλέον υπενθυμίζω ότι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (λογικά μετά τις 20:00) είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, οπότε καλό θα είναι το σημείο συνάντησης να μην είναι κοντά στην γραμμή 1 Πειραιάς-Κηφισιά (πρώην ΗΣΑΠ).

Αν γίνει κατά τις 11:30 το πρωί δεν μας πειράζει αυτό.

Αν γίνει κατά τις 11:30 το πρωί δεν μας πειράζει αυτό.
Απλά αν γίνει πρωί θα πρέπει να το γνωρίζω σύντομα, γιατί έχω υπολογίσει ότι η συνάντηση θα γίνει απόγευμα και ίσως να μην μπορώ ή να καθυστερήσω. Προφανώς η ώρα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.

Εκ των πραγμάτων το βλέπω να γίνεται 11:30 για να μη μπλέξουμε με τους κάφρους του derby.

Oπότε προς τα εκεί υπολογίστε την ώρα.

11.30 είναι οκ. Το πού δε βλέπω να αναφέρθηκε.

Σιβιτανίδου και Λασκαρίδου στην Καλλιθεά παλιά είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές για καφέ σε ένα καφέ που ήταν στον πρώτο όροφο. Δεν ξέρω ακόμη αν είνα ανοικτό το καφέ βέβαια.

Ok τώρα το είδα. Πάμε όπου θέλετε, νομίζω όμως ότι είναι καλό να βρίσκεται πολύ κοντά σταθμός τραινου.

Σιβιτανίδου και Λασκαρίδου στην Καλλιθεά παλιά είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές για καφέ σε ένα καφέ που ήταν στον πρώτο όροφο. Δεν ξέρω ακόμη αν είνα ανοικτό το καφέ βέβαια.

Φίλε Μάριε τι μου θύμησες... :) Ραντεβού εκεί για καφέ με τον maddog , τον Ambu τον maxouli (αν θυμάμαι καλά το nick του απο τότε), τον kyriazisv, τον Sonic και τον theoritiko και άλλα παλιά μέλη!! Υπήρχε και ένα μαγαζί κάπου κοντά στο σταθμό και πηγαίναμε και αγοράζαμε μεταχειρισμένα cartridge για game boy και άλλα handhelds και κονσόλες!

Σχετικά με αυτό που γράφει ο φίλος @g1973tony είχε γίνει μεγάλο μπέρδεμα με την παραγγελία και μας έφεραν αλλά αντί άλλων και παραπάνω πράγματα απο ότι είχαμε παραγγείλει και στο τέλος έγινε ένας αχταρμας στον λογαριασμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το μαγαζί όσες φορές έχουμε πάει σε συνάντηση του GRM. Βέβαια πέρασαν πολλά χρόνια απο τότε άλλαξαν και οι σερβιτόροι που και αυτοί ήταν πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί, είχαμε γίνει φίλοι και μας γνώριζαν αρκετά καλά και πάντα μας εξυπηρετούσαν και με το παραπάνω. Ούτε εγώ είχα μείνει ευχαριστημένος στην τελευταία συνάντηση με την εξυπηρέτηση του μαγαζιού παρόλο που το αγαπάω πολύ αυτό το μέρος λόγω των αναμνήσεων μου απο εκείνες τις θρυλικές συναντήσεις του φόρουμ.

Τελευταία επεξεργασία:
Φίλε Μάριε τι μου θύμησες... :) Ραντεβού εκεί για καφέ με τον maddog , τον Ambu τον maxouli (αν θυμάμαι καλά το nick του απο τότε), τον Sonic και τον theoritiko και άλλα παλιά μέλη!! Υπήρχε και ένα μαγαζί κάπου κοντά στο σταθμό και πηγαίναμε και αγοράζαμε μεταχειρισμένα cartridge για game boy και άλλα handhelds και κονσόλες!
Υπήρχε και εκεί κοντά και ένα μαγαζί με arcades που ήταν κλειστό και τα περισσότερα ήταν γνήσια. Mε τον Maddog είχαμε βρει την ιδιοκτήτρια και της είχαμε πει να αγοράσουμε μερικά αλλά αυτή εξαφανίστηκε.

Πίσω
Μπλουζα