Παρακαλώ οχι φωτογραφίες με εμένα.εγώ ετοίμασα τη μηχανή της έβαλα μπαταρίες και φιλμ (α/μ) και είναι ετοιμοπόλεμη.
να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι παπαράτσι, θα βγάλω μόνο όσους θέλουν και θα τους τις στείλω εκτυπωμένες με το ταχυδρομείο!
Δε γίνεται να είναι ΜΕ εσένα οι φωτογραφίες, με φίλμ θα είναι. Καταλαβαίνεις. Το υλικό θα είναι φιλμ και όχι ανθρώπινη σάρκα.Παρακαλώ οχι φωτογραφίες με εμένα.
Στις 6 του μήνα είναι, δηλαδή στο τέλος της επόμενης εβδομάδας όχι αυτή την κυριακή.Σε ευχαριστώ αδελφέ Rygar, μου είναι πολύ δύσκολo όμως αυτό το ΣΚ.
Απλά ρώτησα για την ώρα χωρίς να εννοώ ότι θα είναι στο Αθηναίων Πολιτεία γιατί την προηγούμενη φορά δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ρώτα την @Bajar (Ζωή), τον @Always Somewhere (Βαγγέλη) και άλλους που συμμετείχαν στην προ διετίας συνάντηση.Θα δούμε για την ώρα, πάντως συμφωνώ για το Αθηναίων Πολιτεία, που έχει τιμηθεί πολλάκις στο παρελθόν από την παλιά φρουρά.
Είμεθα πάντα ανοιχτοί σε εναλλακτικές προτάσεις, φτάνει να πρόκειται για κάτι κεντρικό που να χωράει αρκετό κόσμο και να είναι ανοιχτό τις Κυριακές.
Απλά αν γίνει πρωί θα πρέπει να το γνωρίζω σύντομα, γιατί έχω υπολογίσει ότι η συνάντηση θα γίνει απόγευμα και ίσως να μην μπορώ ή να καθυστερήσω. Προφανώς η ώρα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.Αν γίνει κατά τις 11:30 το πρωί δεν μας πειράζει αυτό.
Σιβιτανίδου και Λασκαρίδου στην Καλλιθεά παλιά είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές για καφέ σε ένα καφέ που ήταν στον πρώτο όροφο. Δεν ξέρω ακόμη αν είνα ανοικτό το καφέ βέβαια.
Υπήρχε και εκεί κοντά και ένα μαγαζί με arcades που ήταν κλειστό και τα περισσότερα ήταν γνήσια. Mε τον Maddog είχαμε βρει την ιδιοκτήτρια και της είχαμε πει να αγοράσουμε μερικά αλλά αυτή εξαφανίστηκε.Φίλε Μάριε τι μου θύμησες... Ραντεβού εκεί για καφέ με τον maddog , τον Ambu τον maxouli (αν θυμάμαι καλά το nick του απο τότε), τον Sonic και τον theoritiko και άλλα παλιά μέλη!! Υπήρχε και ένα μαγαζί κάπου κοντά στο σταθμό και πηγαίναμε και αγοράζαμε μεταχειρισμένα cartridge για game boy και άλλα handhelds και κονσόλες!