Συνάντηση Αθηνών 2024

Κέντρο για να βολεύει όλους, να μοιραστεί η απόσταση και να είναι κοντά σε μετρό. Εννοώ κάτι από Θησείο, Μοναστηράκι, Πλάκα και πέριξ.

To chatgpt προτείναι αυτά :-P :

Τα περισσότερα από τα προτεινόμενα καφέ στο κέντρο της Αθήνας είναι ανοιχτά και τις Κυριακές. Συγκεκριμένα:

1. Κουκάκι Coffee (κοντά στο Μοναστηράκι)
    • Ανοιχτό τις Κυριακές, συνήθως από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  2. Yiasemi (Πλάκα)
    • Ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών.
  3. 360° Cocktail Bar (Μοναστηράκι)
    • Ανοιχτό τις Κυριακές, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
  4. Café Avissinia (Μοναστηράκι)
    • Ανοιχτό και τις Κυριακές, συνήθως από το μεσημέρι και μετά.
  5. Athinaion Politeia (Θησείο)
    • Ανοιχτό τις Κυριακές, προσφέροντας καφέ και γλυκά όλη την ημέρα.
  6. Το Μοναστηράκι (Monastiraki Café-Bar)
    • Ανοιχτό και τις Κυριακές, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Πείτε αν προτιμάτε / προτείνετε κάποιο.

Ας πάμε σε οποιοδήποτε εκτός από το Αθηναίων Πολιτεία διότι στην τελευταία συνάντηση έφερναν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι. Και ο καφές ήταν ψιλοχάλια.

To μοναδικό που έχω επισκευθεί είνιαι το Αθηναίων Πολιτεια, αλλά εφόσον δεν έχει καλές κριτικές ας το αφήσουμε. Για τα υπόλοιπα, το Yasemi μοιάζει από τις φωτογραφίες μικρό καφέ και δεν ξέρω αν θα χωράμε. Το avissinia έχει τραπέζια στον όροφο αλλά ανοίγει στις 12 το μεσημέρι. Το Κουκάκι καφέ δεν το βρήκα καν. To 360 το έχω δει από μακριά αλλά δεν το έχω επισκευθεί.

Εκ των πραγμάτων το βλέπω να γίνεται 11:30 για να μη μπλέξουμε με τους κάφρους του derby.

Oπότε προς τα εκεί υπολογίστε την ώρα.
Κ'εγώ προτιμώ πρωινή ώρα! Άλλωστε, μετά από μια ηλικία το 21:00 είναι τα νέα μεσάνυχτα
:guitar::guitar::guitar::guitar:

Υ.Γ. Δεν εμπιστεύομαι ποτέ την τεχνητή νοημοσύνη! Έχω δει όλα τα Alien :wacko:

To 360 έχει πάντως φοβερή θέα και είναι ακριβώς δίπλα στον σταθμό στο Μοναστηράκι.
Διαθέτει και roof garden (μόνο για συννεφιασμένη μέρα) αλλά και κλειστό 2ο όροφο κάτω και μπορεί να γίνει κράτηση εκ των προτέρων.

Δείτε από PC ή laptop το Virtual tour:

To 360 έχει πάντως φοβερή θέα και είναι ακριβώς δίπλα στον σταθμό στο Μοναστηράκι.
Διαθέτει και roof garden (μόνο για συννεφιασμένη μέρα) αλλά και κλειστό 2ο όροφο κάτω και μπορεί να γίνει κράτηση εκ των προτέρων.

Δείτε από PC ή laptop το Virtual tour:

Μια χαρά είναι το 360!

οκ, θα πάρω μεσοβδόμαδα να κάνω κράτηση για όσα άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι τότε.

Τελικά κάτι προέκυψε την Κυριακή στις 11:30 :( . Αν μπορέσω θα έρθω μετά, δηλαδή μετά τις 13:30

Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ επιβεβαιώστε όσοι είστε να έρθετε μέχρι αύριο το μεσημέρι (ειδικά όσοι είναι δηλωμένοι στο 1ο post) ώστε να ξέρω για πόσα άτομα θα πάρω να κάνω κράτηση.

Eγώ είμαι μέσα, χρωστάω και κάτι σουβλάκια του Rygar από το 2018, ευκαιρία να του το ξεπληρώσω.

Χρήστο εμείς θα έρθουμε

Είπαμε θα έρθουμε!

Επειδή κάτι προέκυψε στις 11:30, αν προλάβω, θα έρθω καθυστερημένα μετά τις 13:30.

Παιδιά μάλλον για Αθηναίων Πολιτεία το κόβω τελικά, γιατί στο 360 που πήρα τηλέφωνο έχουν διαθέσιμο για κράτηση μόνο το Roof Garden που είναι τελείως αστέγαστο και θα ξεροψηθούμε από τον ήλιο.

Τώρα θυμήθηκα ότι μπορούμε να πάμε στο BLACK DACK στην Κλαυθμώνος.
Είναι ωραίο και ποιοτικο.
Έχει ωραίο κήπο με λουλούδια και σκιά.
Είναι δίπλα στο μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

χαιρετω
τωρα μπηκα και ειδα την συναντηση
δυστυχως το πρωι της κυριακης δεν μπορω

ευχομαι καθε επιτυχια
και μακαρι να γινει συντομα η επομενη

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα