Τώρα θυμήθηκα ότι μπορούμε να πάμε στο BLACK DACK στην Κλαυθμώνος.
Είναι ωραίο και ποιοτικο.
Έχει ωραίο κήπο με λουλούδια και σκιά.
Είναι δίπλα στο μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Να πω κάτι,παρ' όλο που είμαι το τελευταίο νέο μέλος του Ρετρομάνιαξ.Πήρα να ρωτήσω και δεν κλείνουν λέει 10 άτομα για καφέ (πρέπει να παραγγείλεις υποχρεωτικά πρωινό λέει για τόσο κόσμο) οπότε θα πάρουν τα @@ μας...
Εξακολουθεί να ισχύει για Αθηναίων Πολιτεία. εκτός αν βρεθεί στο μεσοδιάστημα κάτι καλύτερο κεντρικά κοντά σε μετρό.
Να πω κάτι,παρ' όλο που είμαι το τελευταίο νέο μέλος του Ρετρομάνιαξ.
Μιας και είμαι παλιός σε θέματα συναντήσεων (ανήκα στην Ομάδα των Ανεμολογιτών,της ραδιοφωνικής εκπομπής Ανεμολόγιο που τώρα είναι στον Ρίαλ ΕφΕμ αλλά η φάση είχε ξεκινήσει το μακρυνό 2012 επί ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ) δύσκολα θα βρείτε κάποια καφετέρια στο κέντρο-καρακέντρο να δεχθεί τόσα άτομα ρεζερβέ για καφέ Κυριακή,έτσι χωρίς κάτι άλλο ...Και αυτό λόγω του τρομερού αριθμού τουριστών και της Κυριακάτικης βόλτας που έχει κάνει την εν λόγω περιοχή πλέον απροσπέλαστη.
Τότε,με εμάς (Ανεμολογίτες - πλέον η ομάδα διαλύθηκε) η μάζωξη γινότανε σε ένα καφέ ένα ή δύο μαγαζιά δίπλα από το Αθηναίων Πολιτεία και μετά τον καφέ πηγαίναμε λίγο παρακάτω σε ένα μεζεδοπωλείο,τον Μελίτη,για μασαμπούκα...Τότε...
Τώρα,με τα μιλιούνα που κυκλοφορούνε εκεί,πως ο καταστηματάρχης θα δεσμεύσει τραπέζια,χωρίς να ξερει τι θα πάρει απο πλευράς κατανάλωσης?!
Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά δυστυχώς είμαι εδώ και δύο χρόνια ο φροντιστής της μάνας μου που πάσχει από μερική άνοια και κυκλοφορεί με πι λόγω εγχείρησης στο ισχίο οπότε τέτοιες δραστηριότητες είναι για εμένα σχεδόν αδύνατες...Πω πω εποχές!!! κάθε βράδυ ακούγαμε τον Λαβίθη!!! Έχω έρθει και εγώ σε αυτές τις συναντήσεις που κάνατε!
Στον σταθμό έχω μπει αρκετές φορές επειδή είχα φίλο δημοσιογράφο που δούλευε στο σταθμό. Αργότερα γνώρισα και κάποιους ηχολήπτες που ήταν κοντά στον Κωνσταντίνο Λαβίθη.
Τώρα πια πάω στα πάνω πάνω γραφεία του κτηρίου που το αφεντικό έχει εκεί την ναυτιλιακή του.
Εννοείται ότι η συνάντηση αυτή είναι για όλα τα μέλη του φόρουμ (νέα αλλά και παλιά μέλη) οπότε αν το επιθυμείς μπορείς να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή.
Εάν έχετε τα κινητά από όλα τα μέλη που έρθουνε στην συνάντηση μπορεί να γίνει το εξής...Ας πάμε στο ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που είναι σίγουρο.
Αν το ραντεβού είναι 11.30, πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί τουλάχιστον μεχρι τις 13.30, μετά σίγουρα καποιοι από εμάς θα φύγουμε. Και όλα θα εξαρτηθούν και από τον καιρό.μεχρι τι ωρα θα βρισκεστε;
περιπου εστω
αν μπορει να απαντηθει βεβαια
ευχαριστω
Είσαι στην έκθεση Vintage Toys 2024 ; Γιατί μαζί με έναν φίλο είχαμε έρθει κατά τις 12:30 και φύγαμε κατά τις 15:00