Συνάντηση Αθηνών 2024

Κάποιος όταν οριστικοποιηθεί το μαγαζί, ας το γράψει εδώ για να το δούμε όσοι θα έρθουμε αργότερα. Ευχαριστώ.
Όσον αφορά τον καιρό προβλέπεται ηλιοφάνεια.
'Εχω γράψει παραπάνω εδώ στην ίδια σελίδα (όπως και στο 1ο post) ότι θα είναι Αθηναίων Πολιτεία.

@domniki που ακριβώς τον είδες τον κατακλυσμό;

1728165306365.png

Παιδιά, ΑΚΥΡΗ για εμένα και την γυναίκα μου η συνάντηση. Έπεσε η μητέρα μου και χτύπησε τη λεκάνη της (μάλλον την έσπασε) και την τρέχουμε στο νοσοκομείο!

Χίλια συγγνώμη! Αν θέλετε μπορείτε να βρεθείτε μεταξύ όπως ακριβώς έχει κανονιοστεί για να μην πάει η συνεννόηση χαμένη.

Περαστικά σε όλους!!!
Μπορούμε να το κανονίσουμε μια άλλη φορά που θα είναι ευνοϊκότερες οι συνθήκες.
Και πάλι περαστικά!!!

Πω πω στεναχωρήθηκα πολύ. :( Περαστικά σε όλους και απο μένα!

@AEON Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μην είναι κάτι και απλά η μητέρα σου να πόνεσε απο το πέσιμο και να μην είναι τίποτα άλλο και να χρειαστεί μόνο λίγη ξεκούραση για να της περάσει πλήρως.

@Rygar Νικόλα περαστικά σου.

Περαστικά σε όλους και στη μάνα σου ολόψυχα @AEON ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό εγώ πάντως είμαι στο Θησείο στην είσοδο του σταθμού απέναντι από τον Γρηγόρη με μια τσάντα Σκλαβενίτης αν έρθει κανείς....edit άκυρο στο coffee lab κάθομαι έξω...

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είχα δει τα μηνύματα και έφτασα στο μαγαζί, με το μηχανάκι. Να το διαλύσουμε; Περαστικά σε όλους ρε παιδιά, ατυχία

Οι άλλοι που έχουν δώσει συμμετοχή που είναι;

Μέχρι στιγμής απο ότι καταλαβαίνω οι παρακάτω δεν μπορούν να έρθουν :

AEON (λόγω εκτάκτου θέματος υγείας)
Rygar (αρρώστησε)
Domniki & turrican ( δηλαδή έτσι νομίζω ότι δεν θα έρθουν λόγω του τελευταίου post της domniki που προτείνει ακύρωση της συνάντησης)

Τα άλλα παιδιά μήπως είναι καθοδόν;

Ο g1973tony είχε δηλώσει ότι έχει κάποια υποχρέωση πιο πρίν και ότι θα αργήσει λίγο. Έχει πει ότι θα έρθει μετά τις 11:30. Μήπως είναι καθοδόν;

Και ο takero είχε πει ότι θα έρθει όπως και η Ladyhawky (Νομίζω ότι η Ladyhawky είναι γνωστές με την domniki οποτε ίσως έχει ενημερωθεί με κάποιο τρόπο).

Τελευταία επεξεργασία:
Κι εγώ μάλλον στο vintage toys θα πάω, αφού έκανα τον κόπο και κατέβηκα Αθήνα.... περαστικά σε όλους ξανά..

Παιδιά, ΑΚΥΡΗ για εμένα και την γυναίκα μου η συνάντηση. Έπεσε η μητέρα μου και χτύπησε τη λεκάνη της (μάλλον την έσπασε) και την τρέχουμε στο νοσοκομείο!

Χίλια συγγνώμη! Αν θέλετε μπορείτε να βρεθείτε μεταξύ όπως ακριβώς έχει κανονιοστεί για να μην πάει η συνεννόηση χαμένη.
Eύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να ξεμπερδέψετε γρήγορα!
Εάν όντως είναι το άσχημο που γράφηκε,θα ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και καλά κουράγια μιας και έχω περάσει με την μάνα μου κάτι το παρόμοιο πριν από δύο χρόνια στον Ερυθρό Σταυρό...

Κι εγώ μάλλον στο vintage toys θα πάω, αφού έκανα τον κόπο και κατέβηκα Αθήνα.... περαστικά σε όλους ξανά..

@Uskoke Είσαι vintage toys; Για να σου πω να βρεις καποια παιδιά δικούς μας. Αργότερα θα έρθω και εγώ.

ηρθα και εγω εκτακτως ,εχω παλιο κινητο και δεν εχω ιντερνετ ,δεν μπορουσα να ενημερωθω
ευχομαι αμεσσα περαστικα ,η υγεια ειναι πολυτιμοτερη ολων

@Uskoke Είσαι vintage toys; Για να σου πω να βρεις καποια παιδιά δικούς μας. Αργότερα θα έρθω και εγώ.
Παιδιά μη ξεχάσετε να φέρετε υλικό για να εμπλουτιστεί το σαιτ.(φωτογραφίες)
Σας εύχομαι να περάσετε καλά.

Ναι @Always Somewhere είμαι στην έκθεση στο εστιατόριο αλλά δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ακόμα γιατί είμαι κουρασμένος κι έχω να αλλάξω τρεις συγκοινωνίες για να πάω στης θείας μου που με φιλοξενεί

Ναι @Always Somewhere είμαι στην έκθεση στο εστιατόριο αλλά δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ακόμα γιατί είμαι κουρασμένος κι έχω να αλλάξω τρεις συγκοινωνίες για να πάω στης θείας μου που με φιλοξενεί

Uskoke έχω ανέβει στο εστιατόριο απάνω. Αν είσαι ακόμα εδώ πήγαινε δίπλα στο Κιτ. Είμαι εδώ πολλές ώρες.

Δυστυχώς έφυγα έβγαλα όμως πολλές φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω αφού εμφανίσω το φιλμ δηλ.μετα την Τρίτη

. Έπεσε η μητέρα μου και χτύπησε τη λεκάνη της (μάλλον την έσπασε) και την τρέχουμε στο νοσοκομείο!
Παιδιά εγώ έχω πυρετό. Δεν είναι κοβιντ, αλλά δε θα έρθω εννοείται.
@AEON @Rygar περαστικά και από μένα.
Δυστυχώς έφυγα έβγαλα όμως πολλές φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω αφού εμφανίσω το φιλμ δηλ.μετα την Τρίτη
@Uskoke αφού τις έβγαλες και σε φιλμ είναι ακόμα πιο retro! Εγώ τις έβγαλα με το κινητό μου, του οποίου η κάμερα είναι μέτρια οπότε δεν ξέρω αν θα φαίνονται πολύ καλές. Θα τις ανεβάσω αργά το απόγευμα γιατί πρέπει να τις περάσω στο laptop.

Πίσω
Μπλουζα