Να ξερεις, Rygar, οτι συμφωνα με ερευνες το καλυτερο γαλα γι'αυτη τη δουλεια ειναι το γαλα... γαϊδαρας!!Rygar είπε:... Ισως λίγο πιλινγκ, λίγο αγγούρι στα μάτια, μπάνιο σε μπανιέρα γεμάτη γάλα και μέλι....
Juanita είπε:Εγώ για τις φωτογραφίες δεν έχω να πω το παραμικρό... Τα λέει όλα η υπογραφή μου...
metsgr είπε:Να ξερεις, Rygar, οτι συμφωνα με ερευνες το καλυτερο γαλα γι'αυτη τη δουλεια ειναι το γαλα... γαϊδαρας!!
Ομελέτα θα γίνωΛορένα είπε:Υ.Γ. Rygar για πηλινγκ συνιστω : μελι με ζαχαρη, και στο καπακι για συσφιξη μασκα απο ασπραδι αβγου. (αγνωριστος θα γινεις..)
Που ειναι τα υπογλωσσια????? 8)dim είπε:Να σαι καλα tsalk για τις φωτο!!!
Εγω απλα θα ανεβασω τη φωτο με τον παγκο στον ημιπεζοδρομο που μας τραβηξε τα βλεμματα.
Η συναντηση ηταν τελεια οπως παντα!!!
Τι του λετε του ανθρωπου ρε παιδια?! Αχου θα τον χαλασουν με αυτες τις συνταγες!Λορένα είπε:Υ.Γ. Rygar για πηλινγκ συνιστω : μελι με ζαχαρη, και στο καπακι για συσφιξη μασκα απο ασπραδι αβγου. (αγνωριστος θα γινεις..)
Μη σου πω οτι αν εβαζες στοιχημα θα το κερδιζες στανταρphil_vr είπε:Αν η kambia παντως ειχε ερθει στην συναντηση, σιγουρα θα χρειαζοσασταν αλλα δυο τραπεζακια μιας και ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε σηκωσει τον παγκο με τα rubik!!
Τα 40 τίποτα. Το ότι στη συγκεκριμένη φωτό μοιάζω με 40+ ενώ δεν είμαι, αυτό είναι το θέμα. Και όντως καλοπερνάωHera είπε:γιατί τί έχουν τα 40 χρονια πασά μου?? Αστέρι εισαι! φαινεται η καλοπέραση βρεεεε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Αμα βάλω retr0bright, θα ξεφτίσω ρε. Θα είμαι σαν τον Darkman!!!phil_vr είπε:Τι του λετε του ανθρωπου ρε παιδια?! Αχου θα τον χαλασουν με αυτες τις συνταγες!
Ελα δω ρε αγορι μου Rygar.. εχουμε και λεμε. Θα παρεις μια λεκανη και θα την γεμισεις νερο προσθετοντας (την γνωστη συνταγη ασπρισματος πλαστικων!):
200ml Hydrogen Peroxide, 30% strength
2 level teaspoons of Xanthan Gum
1 level teaspoon of Glycerine
1/4 teaspoon of Oxy laundry booster
Θα την αρπαξεις την λεκανη και θα βρεις ταρατσα με θεα (οχι οτι θα βλεπεις κιολας γιατι βουτηγμενος θα εισαι στην λεκανη!! - και μια που το θυμηθηκα, παρε και καλαμακι να αναπνεεις!), και θα την πεσεις εκει απο τις 11am μεχρι πες 6pm σε μερα που να εχει νταλα ηλιο, να δεις πως φευγει η κιτρινιλα και τα σημαδια του χρονου απο πανω σου!!!
metsgr είπε:Να ξερεις, Rygar, οτι συμφωνα με ερευνες το καλυτερο γαλα γι'αυτη τη δουλεια ειναι το γαλα... γαϊδαρας!!
Δεν κανω πλακα... Η Κλεοπατρα αυτο χρησιμοποιουσε. Ε, κατι παραπανω ηξερε...Rygar είπε:XAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!
**** Δε θα έρθεις σε καμια συνάντηση; ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ***