metsgr είπε:Θα ερθω, θα ερθω.... Και οταν ερθω θα σου φερω εγω και μαλιστα βιολογικο, να μην εχει και φυτοφαρμακα μεσα. Μη μου αγχωνεσαι καθολου!!!
Kampia sorry!!!Kambia είπε:Που ειναι τα υπογλωσσια????? 8)Τα θελω ολααααααααααααα
dim με κατεστρεψες!!!!!!!
Πρεπει να σκασω μυτη και γω σε καμια συναντηση στην ΑΘηνα. Ζηλευω
Rygar αν κρινω απο το exrta παγωτο που ζητας οταν παραγγελνεις φραπε,δε θα σε χαλαγε ενα μπανιο σε μπανιερα γεματη με παγωτο βανιλια!!!! .(και ας ηταν το παγωτο απο γαλα-σκονη!!! )Rygar είπε:Χριστέ μου. Μοιάζω να έχω ξεπεράσει τα 40 (χρόνια)!!!! Μάλλον φταίει το ότι ήμουν 6 μέρες αξύριστος. Θέλει περαιτέρω ανάλυση και επεξεργασία το θέμα. Ισως λίγο πιλινγκ, λίγο αγγούρι στα μάτια, μπάνιο σε μπανιέρα γεμάτη γάλα και μέλι....
Και πανω που ελεγα οτι αδυνατισα βλεπω αυτη τη φωτο....tsalk είπε:Kαι μια που ξέχασα να βάλω
manos426f, thamonas, ryqar,frank213,dim
Ελα, ελα... δε θελω ηττοπαθειες!! Αμεσως την καταστροφή φέρνεις!Rygar είπε:(με σένα μπορώ να μην αγχώνομαι;;; Ποιός ξέρει τί θα έχει μέσα αυτό το, και καλά, "βιολογικό"!)
Τωρα εσυ με ποιανου το μερος εισαι, ε; μου λες;; Εγω προσπαθω να το καθησυχασω το παλικαρι κι εσυ μου αναβεις φωτιες!tsalk είπε:Αυτό μπορεί βέβαια να μοιάζει και με απειλή
Saulot είπε:Βρε παραδόπιστε tsalk, τια φατσα ειναι αυτή που μου έβαλες???
Ο φόβος να σε δαγκάσει. Εδώ ο Δράκουλας μετακόμισε μόλις τον είδε.....Paspartoo είπε:(29/5 ...Παρασκευη...μαλιστα..ηθελα να ξερα γιατι δεν τον εχω χτυπησει ακομα...τι τον σωζει ?...το γυαλιστερο χαμογελο του (???) ?...η διμετρη κορμοστασια του (???) ?...το χιουμορ του (???) ? )
μάλισταRygar είπε:Eμείς θα το ξανακάνουμε, εσύ θα μπορέσεις; Κανόνισέ το από τώρα για τις 29/5
Καλα, καντο με κανα δυο μηνες καθυστερηση, να δω τι θα κανω... Μονο που πολυ φοβαμαι πως θα αρχισουν να πεφτουν βροχη οι δικαιολογιες του στυλ "θα ειχει ζεστη", "θα ειμαι διακοπες", "το παει για... χαλαζι", "θα βγαζω βολτα το σκυλο μου", "θα παω τη γατα μου για εμβολιο" κλπ κλπRygar είπε:Eμείς θα το ξανακάνουμε, εσύ θα μπορέσεις; Κανόνισέ το από τώρα για τις 29/5
Μην ανισιχίς. Εγώ θα είμαι εκεί να σε υποδεχτώ, χαρ χαρ χαρ χαρmetsgr είπε:Καλα, καντο με κανα δυο μηνες καθυστερηση, να δω τι θα κανω... Μονο που πολυ φοβαμαι πως θα αρχισουν να πεφτουν βροχη οι δικαιολογιες του στυλ "θα ειχει ζεστη", "θα ειμαι διακοπες", "το παει για... χαλαζι", "θα βγαζω βολτα το σκυλο μου", "θα παω τη γατα μου για εμβολιο" κλπ κλπ
Αυτο ακριβως φοβαμαι, Rygar... Οτι οι αλλοι θα βρουν δικαιολογιες...Rygar είπε:Μην ανισιχίς. Εγώ θα είμαι εκεί να σε υποδεχτώ, χαρ χαρ χαρ χαρ