Συνάντηση Σάββατο 19 Μαϊου (Θεσσαλονίκη)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μα γενικά ο Τεκενλής είναι σημείο συναντήσεων από διάφορες παρέες, ραντεβουδάκια κτλ και αν καταλήγαμε κάθε φορά να αγοράζαμε τσουρέκι ο Τερκενλής θα είχε υποκατάστημα σε κάθε τετράγωνο :D
 
giannislarisa είπε:
εμένα θα με καταλάβετε απο τη μερέντα στα γένια.πως τα καταφέρνω κάθε φορά που τρωω τσουρέκι απο αυτον τον κερατά να γίνομαι γουρουνάκι...ειδικά αυτό με τη λευκή σοκολάτα με γέμιση κάστανο... :p :p:p μου τρέχουν τα σάλια...σλούρπ νιαμμμ
"Εσυ τρως καλα μα τον Τουτάτη" (Αστεριξ τεύχος 17 "Ο Αστεριξ και η χύτρα")
 
mariadegrecia είπε:
Μα γενικά ο Τεκενλής είναι σημείο συναντήσεων από διάφορες παρέες, ραντεβουδάκια κτλ και αν καταλήγαμε κάθε φορά να αγοράζαμε τσουρέκι ο Τερκενλής θα είχε υποκατάστημα σε κάθε τετράγωνο :D
:wait2: H ιδέα μου είναι η ο Λευκός Πύργος -ως τόπος συνάντησης- θεωρείται πλέον ρετρο? Όλοι δίνουν πια ραντεβού στην γνωστή γωνία. Άσε που αν έρθεις Θεσσαλονίκη πρέπει όπως και δήποτε να κάνεις ένα πέρασμα απο τον Τερκερνλή, διαφορετικά είναι σαν να μην είδες τίποτα.:tongue::tongue::tongue:
 
Άμα είναι να βρούμε ρετρό σημείο συνάντησης μπορούμε να πούμε και το πρώην Ηλύσια χιχι που λέει ο λόγος. Ναι ρε παιδιά θα έπρεπε να βρίσκαμε ρετρό σημείο όπως ο Ξαρχάκος :p
 
Οι εξαιρετικές, κατά τ' άλλα, ιδέες σας έχουν 3 βασικά μειονεκτήματα! :D

α) Από Ηλύσια / Ξαρχάκο / Λευκό Πύργο, δύσκολα θα βρούμε καφετέριες για να κάτσουμε. Κάθε Σάββατο γίνεται το σύστριγγλο.

β) Είναι πιο μακρυά για τους οδοιπόρους, που έρχονται με τρένα & κτελ από τις γύρω περιοχές

γ) Το πιο βασικό: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!! :biglaugh:
 
παιδια.συγνώμη δεν θα μπορέσω να ανέβω τελικα. :sad::sad::sad::sad::sad::sad:.κάποιο κόλλημα της τελευταιας στιγμης.λυπάμαι που δεν θα σας δω απο κοντα....
 
Ωσο και να την παλεψα με την κωλοδουλεια δεν προλαβαινω με τιποτα να τελειωσω της παραγγελιες και να ερθω :rant: .Σας ευχομαι να περασετε τελεια αλανια και θα τα πουμε στην επομενη συναντηση.
 
Παιδιά, μην στεναχωριέστε! Θα κάνουμε κι άλλες συγκεντρώσεις - γεροί να είμαστε! :)

Κινάω κι εγώ σιγά-σιγά! :)

Ακόμα και τώρα, όσοι πιστοί προσέλθετε! ;)
 
Εν αναμονή των φωτό.
 
Παιδιά ναι περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες εμείς που δε μπορέσαμε τελικά να έρθουμε... :(
 
Εγώ να πω ένα ότι χάρηκα πολύ που επιτέλους κατάφερα να βρεθώ σε μια συνάντηση! Και που σας γνώρισα βεβαίως!

Φωτογραφίες τουλάχιστο όσο ήμουν εγώ ( φαί ) δεμν βγήκαμε πολλές. Ίσα ίσα 2.
 
Ωχ αμάν μόλις τώρα είδα για τη συνάντηση!!! Καλα γιατί δε πηρατε ένα τηλέφωνο?

Ελπίζω να περάσατε καλά έστω και χωρίς εμένα! Άντε περιμένω να δώ και φωτό!
 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη φάση (του καφέ) γιατί μετά αποχώρισα...

defished-m.jpg

Η πρώτη φωτογραφία ονομάζεται "προσηλυτισμός" και είναι αφιερωμένη στον Dino.

Αν υπήρχε συννεφάκι διαλόγου πάνω από την Μαριάννα θα έγραφε "Πω πω, τι όμορφο που είναι".

Η δεύτερη φωτογραφία ονομάζεται "το μάτι του ψαριού" και είναι η λύση για ομαδικές φωτογραφίες, χωρίς να αγγαρεύουμε γκαρσόνια, περαστικούς, πωλητές DVD ή λαχειοπώλες.

Η τελευταία φωτογραφία προέρχεται από "ξεψάρωμα" (defishing) της προηγούμενης, με γεωμετρική προβολή "panini" προκειμένου η Λορένα να μην φαίνεται σαν να έχει φάει τον μισό Τερκενλή (μαζί με τα τσουρέκια του) :D . Δυστυχώς ευρυγώνιοι φακοί κάνουν όσους είναι στην άκρη να φαίνονται πιο στρουμπουλούλιδες. Φαντάσου αυτός που είναι υπερευρυγώνιος... Την επόμενη φορά θα βάλουμε την d@redevil και την Κάμπια στα δύο άκρα, για ευνόητους λόγους.

Άντε και για να αποκαταστίσουμε την αλήθεια, μια ακόμα φωτογραφία που έχει την Λορένα στο κέντρο (είχε βγει με λάθος ρυθμίσεις, αλλά το photoshop είναι σαν τον καλό Θεούλη : παντοδύναμο και συγχωρεί τα (φωτογραφικά) λάθη μας.

IMG_2772e2m.jpg

Αυτά και ένα μεγάλο ευχαριστώ,

Νίκος

IMG_9660m.jpg

IMG_2776m.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
npac είπε:
Προβολή συνημμένου 52506Η πρώτη φωτογραφία ονομάζεται "προσηλυτισμός" και είναι αφιερωμένη στον Dino.

Αν υπήρχε συννεφάκι διαλόγου πάνω από την Μαριάννα θα έγραφε "Πω πω, τι όμορφο που είναι".Νίκος
:headbangdude: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ! :headbangdude: (EDIT: Ουπς άκυρο... Ο 600ρης είναι, τώρα το είδα. Αδερφάκι όμως και αυτό!)

Άπειρα RESPECT στον Νίκο (με τέτοιους Atarians, θα αναστήσουμε τον Tramiel) και στη D@redevil! :worship:

Η ομάδα τα σπάει! Να'στε καλά να ξαναμαζευτείτε.

Ελπίζω, να παρουσιαστώ κάποια στιγμή και εγώ, αφού πρώτα δώσω το παρών στο Αθηναϊκό team. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πωωω ... βλέποντας τις φωτογραφίες, μού δημιουργήθηκε η επιθυμία "να ήμουν λέει στη Σαλονίκη, να κάνω βόλτες στην Αριστοτέλους" !!! Πόλύ ωραία η επιλογή του μέρους για συνάντηση [εννοειται, και το "δικό μας" το Θησείο, όπου έγινε η συνάντηση του "νοτίου κλιμακίου" του retromaniax δεν υστερεί .... Καθε μέρος με την ομορφιά και τη χάρη του :flower: :flower: :flower: .... ] .....
 
Πω πωωω ... βλέποντας τις φωτογραφίες, μού δημιουργήθηκε η επιθυμία "να ήμουν λέει στη Σαλονίκη, να κάνω βόλτες στην Αριστοτέλους" !!! Πόλύ ωραία η επιλογή του μέρους για συνάντηση [εννοειται, και το "δικό μας" το Θησείο, όπου έγινε η συνάντηση του "νοτίου κλιμακίου" του retromaniax δεν υστερεί .... Καθε μέρος με την ομορφιά και τη χάρη του :flower: :flower: :flower: .... ] .....

IMG_2772e2m.jpg

Στην παραπάνω φωτο τι τους διηγείσαι βρε Kambioύλα και είτε γελάνε, είτε σε ακούνε προσεκτικά ???? :flower: :flower: :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ (τι στο καλό, πολύ "ήσυχοι" είστε όσοι ήρθατε! :D ), ας κάνω την ανασκόπηση της συνάντησης:

Η συνάντηση ήταν εξαιρετική! Για μια φορά στα χρονικά, είχαμε μαζευτεί όλοι (και όταν λέμε "όλοι", εννοούμε όλοι! :D ) μέχρι τις 11:40 το πολύ! Το σημείο της συνάντησης για άλλη μια φορά ήταν κολάσιμο για μένα και δε μπόρεσα ν' αντισταθώ σε μια φέτα τερκενλιώτικο τσουρέκι με άσπρη λιωμένη σοκολάτα από πάνω (γιαμ, γιαμ!). Μπράβο στα υπόλοιπα παιδιά που κράτησαν χαρακτήρα! :D

Παρευρέθηκαν οι εξής: and1, Aretara, Npac, Mariadegrecia, ChrisTOS, Optimus, Λορένα, Spybil, Kambia & η αφεντιά μου! :)

Είχαμε τηλεφωνική παρέμβαση των αγαπητών μας Caprice (που μετέφερε σ' όλους χαιρετίσματα!) και του Tsalk, που τελικά δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί!....

Ξεκινήσαμε μ' ένα σεμνό και ταπεινό καφεδάκι σε μια από τις καφετέριες της Αριστοτέλους:

attachment.php


(από αριστερά προς τα δεξιά: Spybil, Aretara, npac, Optimus)

attachment.php


(από αριστερά προς τα δεξιά: and1, Kambia, ChrisTOS, Λορένα)

Συνεχίσαμε κάνοντας μια "περατζάδα" από την παραλιακή, πηγαίνοντας για μαμ! Είχαμε ήδη χαιρετήσει τον ChrisTOS & τον npac (ελπίζουμε την επόμενη φορά να παρευρεθούν και στη μασαμπούκα)! Τελικά, μετά από μια ωραία πρόταση του Aretara βρεθήκαμε στη Ναυαρίνου, σ' ένα συμπαθέστατο μαγαζάκι, να τσακίζ.... ε!... να τσιμπάμε ελαφρά (εννοείται πάλι σεμνά και ταπεινά! :p ). Δυστυχώς, παρασύρθηκα από τα εδέσματα και δεν πρόλαβα να τραβήξω το λιτό τραπέζι μας, οπότε αρκεστείτε σε αυτή τη φωτό:

attachment.php


(παρεπιπτόντως, σας έχω quiz: βρείτε ποιανού / ποιανής είναι το χεράκι που επιτίθεται στη σαλάτα! :D )

Οι συζητήσεις φυσικά δίναν και πέρναν στο τραπέζι! Πού και πού, τσιμπούσαμε και κανένα κοψίδι!

attachment.php


(από αριστερά προς τα δεξιά: Λορένα, Kambia, Spybil, and1, Aretara)

attachment.php


(από αριστερά προς τα δεξιά: Aretara, Optimus, Mariadegrecia)

Χάρηκα πολύ που είδα τους παλιούς και μάχιμους Optimus, ChrisTOS, Aretara (πλέον είσαι στους παλιούς! ;) ) & Λορένα! Ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου που γνώρισα τους αγαπητούς εν Playmobil αδερφούς: and1 & Spybil. Ειδικά με τον τρελό πειρατή and1, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια συζήτηση που ξεκίνησε από Playmobil & "έφυγε" σε γενικότερα παιχνίδια & σε κονσόλες! Τελικά μου λύθηκε η απορία, γιατί δε μπορώ να παίξω FPS παιχνίδια (και γενικά first person games), ενώ ο μόνος της παρέας που έχει σχεδόν ανοσία είναι ο Optimus!

Άλλη μια νέα γνωριμία, ο αγαπητός npac, ο οποίος (γεννηθήτω το θέλημα μου!) μου έφερε ένα Atari 600XL! Δεν ξέρω τι φάτσα πρέπει να είχα όταν το πήρα αγκαλιά το πανέμορφο αυτό μηχανηματάκι - έχω την εντύπωση ότι κάποιος (Kambia, npac?) αποθανάτισε τη στιγμή! :)

Κι επειδή όπου Atari==Dino, μνημονεύτηκε και ο φίλτατος Atarian του φόρουμ (του στυλ: "να τραβήξουμε καμιά φωτό για τον Dinako! :) ). Εξαιρετικός gadgetάς και με τις φωτογραφικές, κατόρθωσε να μας τραβήξει όλους μια φωτό (και όταν λέμε "όλους", εννοούμε όλους!), αφού μας ήρθε με 2 φωτογραφικές μηχανές! Στο μπόνους υλικό, έμαθα πώς γίνονται οι γάμοι στην Κύπρο (παιδιά, διαρκούν ένα μήνα! Δε σε κάνει καρδιά να χωρίσεις μετά!....)

Ο εξαιρετικός Spybil που είχε απίστευτες ατάκες για όλους (ναι, με μερικές γελάω ακόμα!), ήταν λίγο μακριούτσικα στον καφέ - αναπληρώσαμε κάποια φάση που κάναμε τράμπα τις θέσεις μας με την Κάμπια! Με μεγάλη χαρά γνώρισα και τη Mariadegrecia - η τελευταία γνωριμία της μέρας, που επιβεβαίωσε τις γνώσεις της στον ελληνικό κινηματογράφο, στον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης και στα λικέρ!

Στους παλιούς τώρα, με χαρά ξαναείδα τον Aretara, τον Optimus & τον ChrisTOS! Πάλι ο Optimus με άφησε άφωνη με τις γνώσεις του στα 8μπιτα (καλά τα λέω?! :D ), ενώ με το ChrisTO κλασικά "κοντραριστήκαμε" για την Apple, μιλήσαμε για Ubuntu και αναπτύξαμε την αντιληπτική ικανότητα του εγκεφάλου μας να προσαρμόζεται στην προοπτική των FPS! (ναι, ένα "light" θεματάκι για πρωινό καφέ! :p )

Κοντολογίς, από μεριάς μου ήταν μια ωραία συνάντηση, με νέες παρουσίες, πολύ κέφι και πολύ χαρά! Δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα - από την άλλη, όση ώρα και να είχαμε, δε θα μας έφτανε να συζητήσουμε όλα τα θέματα που μας έρχονταν στο μυαλό! :)

Περιμένω λοιπόν την επόμενη συνάντηση κι ελπίζω να τα λέμε με όλους, τόσο online, όσο και live! :)

[edit] Τελικά μέχρι να γράψω την έκθεση ιδεών, απαντήσατε! Άντε και το 'χα ένα άγχος ότι μόνο εγώ πέρασα καλά! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
npac είπε:
Προβολή συνημμένου 52506Αν υπήρχε συννεφάκι διαλόγου πάνω από την Μαριάννα θα έγραφε "Πω πω, τι όμορφο που είναι".
Η' αλλιως θα εγραφε το εξης..."Τι ειναι αυτο? Πως λειτουργει? Οι μπαταριες που μπαινουν?" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Περα απο την πλακα και το πειραγμα,φαινεται να περασατε τελεια! :D

Μπραβο!!!!! :thumbup:
 
Μπράβο σας παιδιά, πάντα τέτοια! Και από τα ντοκουμέντα έχω να συμπεράνω πως: στη Θεσσαλονίκη όταν καθίσεις να πιεις καφέ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ πάνω από 1 ενώ εδώ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ και το 1. Επίσης βλέπω αληθινές πατάτες! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα.
 
D@redevil είπε:
Άλλη μια νέα γνωριμία, ο αγαπητός npac, ο οποίος (γεννηθήτω το θέλημα μου!) μου έφερε ένα Atari 600XL! Δεν ξέρω τι φάτσα πρέπει να είχα όταν το πήρα αγκαλιά το πανέμορφο αυτό μηχανηματάκι - έχω την εντύπωση ότι κάποιος (Kambia, npac?) αποθανάτισε τη στιγμή! :) Κι επειδή όπου Atari==Dino, μνημονεύτηκε και ο φίλτατος Atarian του φόρουμ (του στυλ: "να τραβήξουμε καμιά φωτό για τον Dinako! :) ).
Παιδιά με συγκινείτε! #) Είστε μορφές όλοι!

Να'στε όλοι καλά...

Retromaniacs rule! :clap:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα