Aν καταφερεις να ερθεις Μαλβινα, με τοσα τρεχαματα που εχεις, θα εισαι θεαmalvina είπε:θα ρθω, αλλά Dom.... ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΝΑ .... ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!!!!!!
Παλι καλα που σε ρωτησα και το πηρες χαμπαρι εγκαιρωςdomniki είπε:Τωρα μολις συνειδητοποιησα οτι η συναντηση ειναι αυτη την Πεμπτη....καλα ειμαι εντελως "γεια σου"...παιδια χρειαζομαι βοηθεια...θα πηγαινα στο Θησειο την αλλη Πεμπτη Αρα δυστυχως δεν θα μπορεσω να εχω τωρα τα Ανθολογια, αλλα θα τα φερω στην επομενη συναντηση
Μηπως να αρχισω να ανησυχω για την πνευματικη μου υγεια ....μαλλον φταιει ο ερωτας :heartcloud:
Αχ, Καμπια μου, αν δεν ειχα κ'εσενανε τι θα ημουν στη γηKambia είπε:Παλι καλα που σε ρωτησα και το πηρες χαμπαρι εγκαιρως
Εγώ μπερδεύτηκα τελείως. Τελικά θα έρθεις ή όχι;domniki είπε:Τωρα μολις συνειδητοποιησα οτι η συναντηση ειναι αυτη την Πεμπτη....καλα ειμαι εντελως "γεια σου"...παιδια χρειαζομαι βοηθεια...θα πηγαινα στο Θησειο την αλλη Πεμπτη Αρα δυστυχως δεν θα μπορεσω να εχω τωρα τα Ανθολογια, αλλα θα τα φερω στην επομενη συναντηση
Στις 29/8 δεν μπορω, αλλα μπορω στις 21/8Rygar είπε:Ολο αερολογίες είσαι. Λοιπον, στις 29 μπορείς;
Τι να κάνω, θα σε μαζώξωmalvina είπε:Rygar, θα με ξαναμαζέψεις απ το σταθμό...? :kiss:
Βασικά αυτό για τις αερολογίες πήγαινε στο Maxouli. Αλλωστε εγώ στις γυναίκες μιλάω πολύ πιο ασχημαdomniki είπε:Στις 29/8 δεν μπορω, αλλα μπορω στις 21/8
Δεν νομίζω! Είσαι πάντα προσεκτικός και τζέντλεμαν !Rygar είπε:Αλλωστε εγώ στις γυναίκες μιλάω πολύ πιο ασχημα
To ξερω πως πηγαινε στο ΜaxouliRygar είπε:Βασικά αυτό για τις αερολογίες πήγαινε στο Maxouli. Αλλωστε εγώ στις γυναίκες μιλάω πολύ πιο ασχημα
Πάνε εσύ, και οποίον γνωστό δεις να περνάει, βούτα τον. Μάλλον θα έρθω και γω τελικά.Rygar είπε:Εγώ μπερδεύτηκα τελείως. Τελικά θα έρθεις ή όχι;