Εσύ, Pain, άσε τα κοσπλέι για λίγο, και έλα καμία φορά, να γνωρίσεις και τα "παιδιά" αυτού του φόρου.MoBoRoS είπε:hello! Ουτε εγω μπορεσα να ερθω γτ ετοιμαζα ενα cosplay και δεν θα προλαβαινα αλλιως! :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />Περαστικα Juanita!
OMG! που ξερεις ρε το επομενο cosplay μου Ο_Ο??kapamaru είπε:Εσύ, Pain, άσε τα κοσπλέι για λίγο, και έλα καμία φορά, να γνωρίσεις και τα "παιδιά" αυτού του φόρου.
Πρέπει να είχαμε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης; 5 άτομα από το φόρουμ. Χάρηκα που είδα πάλι την Λορένα και την Ήρα, γιατί την τελευταία φορά δεν είχαμε μιλήσει καθόλου. Και τους 2 άλλους μαντράχαλους φυσικά. Εγώ καλά πέρασα, δεν με χάλασε που ήμασταν λίγοι.
Εννοείς έτσι όπως ήταν ντυμένΗ.Λορένα είπε:Κ ειδικα ενας σερβιτορος και ετσι οπως ηταν ντυμενος
manos426f είπε:Για να μην "την πατήσει" κανείς,επιβεβαιώνω ότι
ο ηλεκτρικός δε σταματά στο Θησείο.....!
Εεεε αφού θα είναι και ο Ιορδάνης...μέσα και εγώ χαχαarc είπε:Μέσα και εγώ μετά τις παντριές μου Αν και μπορώ και τις δύο ημνίες ψηφίζω 10/4.
Για σένα δε με νοιάζει. Τον Andrew Eldritz όμως αυτή τη φορά θα τον δω!!!Saulot είπε:10/4 ειμαι απογευμα και 11/4 εχουμε Sisters Of Mercy...
Κατα καιρούς μου λένε "Βάλε και μενα μπάρμπα!".Giama είπε:Υ.Γ. Ποιός είναι ο "μπάρμπας";
Γιατί βρε Vag??? 8) Εμείς δε σου κάνουμε;;;kyriazisv είπε:Βάλε κι εμένα μπ... Ουπς!
Κατά 64.8% είμαι μέσα, εκτός και αν προκύψει τίποτα...
Αν έρθει και ο Μαχόθλης το ποσοστό εκτοξεύεται στα 72.4%...