Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Συνάντηση Παρασκευή 9 Απρίλη 2010 (ΘησείοΝ)

Χωρίς πολλά λόγια...... Παρασκευή 9/4/2010 στο γνωστό καφέ-μπαρ Αθηναίων Πολιτεία, στο Θησείο .Προτείνω για τις 18.30-19.00. Οποιος θέλει/μπορεί, έρχεται. Αντε γιατί τώρα τελευταία μερικοί μερικοί παραπονιούνται ότι δεν κανονίζουμε συχνά συναντήσεις. Πότε έγινε αυτό και δεν το έμαθα; Ε; Επίσης επειδή θα λείπω 3 μερες, παρακαλώ το βοηθό μου υπευθυνο Β. Ελλαδος τελετάρχη και προύχοντα των Πασάδων της Μακεδονίας να αναλάβει να ενημερώνει τη λίστα. Ναι ρε! Ν'αφήσετε το σούβλιζμα και να μπείτε στο GRM να δηλωσετε συμμετοχή!!! Εγώ θα έρθω ο κόζμος να χαλασει. Ακόμη, χρωστάω πράματα σε μερικούς και μου χρωστάνε και καποιοι άλλοι, οπότε ας έρθουν κι αυτοί να νταραβεριστούμε. Αφτα.

1. rakeesh
  2. namida
  3. sonic
  4. Paspartoo
  5. Wally
  6. vassilis
  7. giama
  8. walkeryannis
  9. sonic
  10. pooky
  11. sotosoul
  12. siπήθικας
  13. amigovios
  14. saulot
  15. dianathesuperstar91
  16. clemence
  17. devined
  18. bspus
  19. Rygar

Επόμενόις....

ΥΓ. Το κατάστημα μπορεί να μην είναι ντε και καλά το άνωθι. Συνήθως ποτέ δεν είναι αυτό, απλώς θεωρείται hot spot και το ξέρουμε όλοι πλεον.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rygar είπε:
Επίσης επειδή θα λείπω 3 μερες, παρακαλώ το βοηθό μου υπευθυνο Β. Ελλαδος τελετάρχη και προύχοντα των Πασάδων της Μακεδονίας να αναλάβει να ενημερώνει τη λίστα.
Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος για κάτι τέτοιο.

Πάντως μου άρεσε πολύ ο τίτλος που μου έδωσες!!!!!!

Λέω να έρθω, αλλά μην αρχίσεις τα κουλά. ΕΣΥ είσαι αυτός που κανονίζει συναντήσεις και έχει μαγουλάδες κάθε φορά!!!!!!!!!!!! :D :D

Παρασκευή βέβαια είναι περίεργη μέρα για μένα, αν έχει κάτσει κανένα δίκτυο δεν εγγυώμαι τίποτις!!!!!!!!!!! ;) :P

Ρε παλαβέ, δεν το κάνεις 7 το απόγευμα; Πολύ νωρίς είναι, εκτός αν κάτσουμε όξω!!!!

18.30-19.00.... και θεωρητικά θα κάτσουμε έξω.

Κανεις? Μαλλον ακομα λοιπουν οι περισσοτεροι.

Εγω μεσα για παρασκευη

Μάλλον θα έρθω και εγώ να γνωριστούμε κιόλας!!!

50% θα έρθω, αλλά θα δω αν θα τελειώσω νωρίς το διάβασμα για τις πανελλήνιες, αν τελειώσω στις έξι το διάβασμα ίσως θα έρθω.

I will be there

Αν και εχω διαβασμα

που γίνονται οι συναντήσεις σας ακριβώς ; πάτε για καφέ; πρώτη φορά το ακούω, νόμιζα οτι κόβατε μόνο πρωτοχρωνιάτικη πίτα κια συναντιόσαστε μόνο μια φορά το χρόνο!

Εχουμε την τυχη (....) να βλεπουμε τη φατσα του Rygar καμποσες φορες το χρονο..

καφέ-μπαρ Αθηναίων Πολιτεία, στο Θησείο
Το Αθηναιων Πολιτεια ειναι το πιο γωνιακο μερος στην περιοχη του Θησειου - νεοκλασσικο λουκ εξωτερικα - με καταστροφικους ρετρομανιαξ εσωτερικα, οταν συναντιομαστε. Αν εχει καλο καιρο θα ειμαστε στην αλανα απεξω - αν βρεχει (ή χιονιζει) θα ειμαστε στον 2ο οροφο του.

Όντως, φέρε και τον μίτο σου Αριάδνη, να βρούμε την έξοδο

Paspartoo είπε:
Εχουμε την τυχη (....) να βλεπουμε τη φατσα του Rygar καμποσες φορες το χρονο..

Μονο που τώρα τελευταία το έχω παραμελήσει, αλλά από εδώ και στο εξής θα συναντιόμαστε όπως παλια ;)

Προς το παρόν, μολις είδα τον καιρό και μαλλον θα κατσουμε εξω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
για να φέρω τον μίτο μου χρειαζεται να κάνω ενα 10αωρο ταξίδι πήγαινε-έλα αλλά για τους ρετρο φίλους αξίζουν πολλές θυσίες, αν μπορέσω και αν δεν μπερδευτώ στα σοκάκια της μεγαλούπολης ( και βρω το θησειο εγκαιρως, έχουμε και τετοια προβλήματα ) θα ερθω! αν όχι αυτην την φορά θα ξανασυναντηθείτε έτσι; δεν υπάρχει περιπτωση!

αριαδνη είπε:
για να φέρω τον μίτο μου χρειαζεται να κάνω ενα 10αωρο ταξίδι πήγαινε-έλα αλλά για τους ρετρο φίλους αξίζουν πολλές θυσίες, αν μπορέσω και αν δεν μπερδευτώ στα σοκάκια της μεγαλούπολης ( και βρω το θησειο εγκαιρως, έχουμε και τετοια προβλήματα ) θα ερθω! αν όχι αυτην την φορά θα ξανασυναντηθείτε έτσι; δεν υπάρχει περιπτωση!
... Πρέπει να είναι πραγματικά μακρύς ο μίτος...

(10 ώρες, 5 χλμ /ώρα μεση ταχύτητα ανθρώπου... 50+ χλμ κλωστή!!!)

Βέβαια θα ξανασυναντηθούμε, το κάνουμε και χωρίς τον Ρήγα που μας την κοπανάει που και που.

Ρε μπαγάσα rygar! Γιατί θα κανονίζεις συνάντηση ΚΑΘΕ φορά που θα λείπω??? :cry:

Μηπως γιατί λείπεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, είτε κανονίζω είτε όχι; :P

Μαχοθλι μούργο, σε βλεπω εκεί κατω!!! Κανόνισε!!!!

Θα έρθω....απλά πράματα ! και σκεφτόμουν πριν 2-3 μέρες ότι καιρό έχουμε να βρεθούμε ! λολ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα