Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πονηρέ !zoro είπε:Υ.Γ. Από την πάνω πλευρά υπάρχει ένα ξενοδοχείο για ζευγαράκια με το ίδιο όνομα. Πάσα ομοιότης συμπτωματική; :hurrah: :hurrah: :hurrah:
Το ξέρεις κι εσύ; Ποιά πλευρά του έχεις "χτίσει";exetlaios είπε:Hotel=OLYMPIC
Cafe=OLYMPICO
( πάντως και το χοτέλ σχεδόν δίπλα είναι ! )
theoritikos είπε:Αν η καφετέρια δεν είναι πολύ τρέντυ θα έρθω και εγώ..
Μη γκρινιάζεις Domniki !domniki είπε:Ελεος ρε παιδια, πιο μακρια απο μενα δεν μπορουσατε να το κανονισετε...που θα γινει δηλαδη η επομενη συναντηση? Στη Βουλιαγμενη? :sad:
Τη νοτιοδυτική πλευρά.zoro είπε:Το ξέρεις κι εσύ; Ποιά πλευρά του έχεις "χτίσει";
Συγνώμη, σε ενδιαφέρουν τα άτομα ή ο χώρος;;;theoritikos είπε:Αν η καφετέρια δεν είναι πολύ τρέντυ θα έρθω και εγώ..
exetlaios είπε:Παιδιά, δεν είναι υπερβολικά "trendy" !Νορμάλ καφετέρια είναι.
Απεχθάνομαι τα υπερβολικά "μοδάτα" μαγαζιά και δε θα το πρότεινα.
Τα σούπερ πλεονεκτήματα είναι ότι :
Είναι κοντά σε τρένο.
Έχει ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ παρκάρισμα.
Απέχει 5-10 λεπτά (με αμάξι) από την CAPRICE που πηγαίναμε ήδη.
Έχει δύο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ "σαλονάκια", στυλ "πριβέ" που μπορούμε να κάτσουμε άνετα,
χωρίς να κάνουμε αλχημείες με τα τραπέζια.
Αν δε σας αρέσει, απλώς δεν ξαναπάμε ποτε !
Ένας λόγος παραπάνω για να έρθω! Έχω βαρεθεί να πάω για καφέ σε μέρη όπου κουράζεσαι από την στενότητα του χώρου!exetlaios είπε:Τα σούπερ πλεονεκτήματα είναι ότι :
...
Έχει δύο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ "σαλονάκια", στυλ "πριβέ" που μπορούμε να κάτσουμε άνετα,
χωρίς να κάνουμε αλχημείες με τα τραπέζια.
Μην θυμώνεις rygar!Rygar είπε:Συγνώμη, σε ενδιαφέρουν τα άτομα ή ο χώρος;;;
Θα σε πλακώσω ε;;; Αει ξεκόλλα.
Και εγώ Παγκράτι μένω!Gryzor είπε:Μέσα κι εγώ! Αν και, πραγματικά, μου φαίνεται λίγο μονόπαντο εκεί κάτω, αλλά βολεύει όσους έχουν αμάξι. Προσφέρομαι να μεταφέρω και άλλους, αν βολεύει (μένω Παγκράτι, εξυπηρετώ κέντρο, Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανή κτλ κτλ, και πιο μακριά να είστε ρίξτε μήνυμα).