gero_dinos
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4
Τι μου θυμισατε τωρα ρε παιδες....
αυτό θα πει συμπτωση! χαίρομαι που σου άρεσε!Imgema είπε:Ενταξει. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν το μοναδικό που είχα γράψει σε βιντεοκασσέτα και το έβλεπα συνέχεια όταν είμουν μικρός. Η κασσέτα αυτή χάθηκε πριν πολλά χρόνια... κάθε σκηνή και κάθε λέξη από αυτό το βίντεο ενεργοποιεί "νεκρά" σημεία του εγκεφάλου μου, ευχαριστώ.
stakovios σ ευχαριστω πολυ για τη φωτογραφια με το ντοσιε!! ηταν το πρωτο μου ντοσιε αυτο με τον ΤΑΟ ΤΑΟ για τα πρωτα μου "σκεφτομαι και γραφω" στηνstakovios είπε:Τάο Τάο και Κίκι σε ντοσιέ μου, που χρονολογείται γύρω στο 1985-86.
να εισαι καλα!! ετσι εχουμε ενα ολοκληρο επεισοδιο του Ταο - Ταο με την αυθεντικη μεταγλωττιση :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:twilight_wayfarer είπε:Βρήκα και το πρώτο μισό από το επεισόδιο που είχα ανεβάσει παλιά!
Tέλειο - πολύ αγαπημένο!!twilight_wayfarer είπε:Βρήκα και το πρώτο μισό από το επεισόδιο που είχα ανεβάσει παλιά!
Tι λες τώρα! Από πότε είχα να ακούσω το τραγουδάκι των τίτλων με αυτήν την μεταγλώττιση...twilight_wayfarer είπε:Βρήκα και το πρώτο μισό από το επεισόδιο που είχα ανεβάσει παλιά!
[video=youtube;0nTVTwK-apg]
Μα..., δεν είναι ο Αργύρης Παυλίδης;Imgema είπε:... Εντωμεταξύ ο ηθοποιός που παίζει τον μικρό γιο είναι όλα τα λεφτά.... "Σε μένα έπρεπε να αφήσει τον γάτο... τον γάτο, έτσι έναν γάτο"
twilight_wayfarer είπε:Βρήκα και το πρώτο μισό από το επεισόδιο που είχα ανεβάσει παλιά!
[video=youtube;0nTVTwK-apg]
Ασχετο, αλλα.... http://churchofspongebob.tripod.com/home.htmlDartacan είπε:Επίσης θυμάμαι την θεία μου να λύνει φανατικά σταυρόλεξα και ένα από τα ζητούμενα ήταν "Η αρχή του Ταοϊσμού" ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Κάτι παίζεται εδώ αναρωτιόμουν εγώ! Θρησκεία ο Τάο-Τάο?
Rakeesh είπε:Παροτι την εβλεπα, το κονσεπτ των σειρων "ιστορίας πλαισίου" πάντα μου τη σπάγανε. Ιστορία πλαισίου είναι όταν το 99% της ιστορίας είναι μόνο αφήγηση που κάνουν οι "πρωταγωνιστές" (και όχι ιστορία που αφορά τους ιδιους τους πρωταγωνιστές)
Πχ. Όπως έβλεπα τη σειρά "Ποπάυ" και είχε ιστορίες με τον Ποπάυ, έτσι περίμενα και η σειρά "Τάο-Τάο", με τραγούδι που μιλούσε για τον Τάο-Τάο και εισαγωγή με σκηνές απο τον Τάο-Τάο, να είχε τις περιπέτειες του Τάο-Τάο.
Αντίθετα ο μικρούλης Τάο-Τάο καμία σχέση δεν είχε με τη σειρά, οπως και το όμορφο γλυκό τραγουδάκι δεν ειχε καμία σχεση με το πραγματικό θέμα της σειράς που ήταν τα παραμυθια της μαμας του Τάο-Τάο. Θα μπορούσε κάλλιστα η σειρά να λέγεται πχ και "Τα Παραμύθια της Γιαγιάς Πάντα" :xm:
Συγνωμη για την υστερία μου, αλλά πραγματικά, παιδάκι ακόμα ένιωθα οτι έπεftα θύμα "παραπλανητικού μάρκετινγκ" με τετοιες ιστοριες oints:
μακάρι να μην είχαν αλλάξει και την μεταγλώττισηαριαδνη είπε:Βρηκα σημερα ντι-βι-ντι ταο, ταο και είμαι χαρούμενη, πολύ ευχαριστη έκπληξη αν και είναι κάτι σαν τηλεταινια