Τάπες

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.242
Αντιδράσεις
5.958
Οι τάπες υπήρξαν αγαπημένο παιχνίδι της παρέας τη δεκαετία του 90.

Είχαν κυκλοφορήσει και τάπες μεγαλύτερες από τις κανονικές, τα ταποβόλα...Μόνο που έσπαγαν λίγο στην άκρη άμα ήταν δυνατό το χτύπημα... Μόδα ήταν οι τάπες με ζώδια... Ημουν φανατική συλλέκτρια...Θυμάστε?
 
Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Πριν λίγες ημέρες έψαχνα για αντίστοιχο θέμα εδώ μέσα και έτοιμος ήμουν να το ξεκινήσω εγώ...! Ναι, ήταν οι απλές οι χάρτινες τάπες και κάτι άλλες πιο μεγάλες και εντυπωσιακές με πλαστικό περίβλημα. Είχα πολλές θυμάμαι, γούσταρα πολύ τις "Poison" με τους σκελετούς (σαν αγοράκι που ήμουν...!), αλλά υπήρχαν πολλές ωραίες τάπες διαφόρων θεμάτων. Τις θυμάμαι αυτές με τα ζώδια, πολύ καλά! Θυμάστε κιόλας που κάποιες τις έξυνες και κέρδιζες δωράκια...;
 
Ναι τις θυμηθηκα ηταν πολυ εντυπωσιακες!!!!!!!Αν σας εχει μεινει καμια βαλτε photo γιατι εχω πολυ καιρο να τις δω!!!!!!! ;)
 
οι ταπες που θυμαμαι εντονα ηταν τα Hoppies και αυτο γιατι ειχα συμπληρωσει μια φορμα στο μεγαλο μικυ και μου ειχαν στειλει ενα πακετο με ταπες και την βιντεοκασετα που εδειχνε τον τροπο για να παιζεις θυμαμαι ειχα παει και σε μια συναντηση τους για την πρωωθηση του ποριοντος ηταν να βγει στην αγορα αλλα δεν ξερω τι εγινε μετα
 
Οι μονες ταπες που κρατησα και εχουν θεμα ηρωες τις Marvel!...
picture.php
 
Stratulator είπε:
Οι μονες ταπες που κρατησα και εχουν θεμα ηρωες τις Marvel!...
picture.php

Αυτες τις εχω και εγω!!!!!!Μονο που εχω τελειως διαφορετικες παραστασεις!!! Αν κ δεν ειναι ακριβως αυτες που αναφερουμε στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα αφου ειναι ταπες απο τα 90's ειναι δεκτες !! :thumbup:

Υ.Γ δεν καταλαβα ποτε γιατι ειχαν αυτον τον αναγλυφο μισο κυκλο στο κεντρο....................... :eek: !!!!!!!!!
 
Αυτες ειναι του '94!... Στο κεντρο αυτο το κομματι ανασηκωνεται,ισως για να τις πιανεις πιο ευκολα! Καπου αναφερθηκατε για χαρτινες,γι'αυτο τις εβαλα... :cool:
 
Stratulator είπε:
Στο κεντρο αυτο το κομματι ανασηκωνεται,ισως για να τις πιανεις πιο ευκολα :cool:
Ναι αλλα ετσι θα χαλασει το μισο σχεδιο!!!!!!! Μα πως τους ηρθε παραξενο!!!!!

Εγω εχω πιο πολυ με τον spiderman!!!

Παντως αν καποιος εχει ακομα αυτες που λεμε με τα ζωδια,σκελετους κ.τ.λ ας βαλει καμια φωτο :wink: !!!!!!!
 
Τάπες (η παλιά μου συλλογή)!!

Καλησπερα!

Βρηκα την παλια μου συλλογη με ταπες και ειπα να σας την ποσταρω στο ρετρομανιαξ μηπως και προσφερω καμμια αναμνηση σε καποιον/καποια :) .

Δεν τις εβγαλα μπρος-πισω λογω χρονου αλλα εαν καποιος θελει καποια συγκεκριμενη μπορει να μου πει :)

Πολλες ειναι ταπες απο γαριδακια, αλλες μαρκας poisson, αλλες απο παγωτα και τελος αρκετες απο ποκεμον τοτε που ηταν κατι το αγνωστο. Οι περισσοτερες ειναι απο τις αρχες της δεκαετιας του '90.

IMG_0543.jpgΠροβολή συνημμένου 34588Προβολή συνημμένου 34589Προβολή συνημμένου 34590Προβολή συνημμένου 34591

Προβολή συνημμένου 34592Προβολή συνημμένου 34593Προβολή συνημμένου 34594Προβολή συνημμένου 34595Προβολή συνημμένου 34596

Προβολή συνημμένου 34597Προβολή συνημμένου 34598Προβολή συνημμένου 34599

IMG_0542.jpg

IMG_0541.jpg

IMG_0540.jpg

IMG_0538.jpg

IMG_0537.jpg

IMG_0536.jpg

IMG_0535.jpg

IMG_0539.jpg

IMG_0533.jpg

IMG_0532.jpg

IMG_0531.jpg

IMG_0534.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτές οι τάπες μου θυμίζουν πολλά...Μάζευα κυρίως τάπες με τα Looney tunes και με τον Chester από τα γαριδάκια...Θυμάμαι ότι κάποιες τάπες Looney Tunes είχαν εγκοπές και οι όμοιες ενώνονταν και σχημάτιζαν μια μικρή ιστοριούλα...
 
Ναι ετσι ακριβως! Αμα μπορεσω θα κοιταξω μηπως εχω και αλλες!

Υγ. καμπια δε με αφηνε να βαλω πανω απο 5 εικονες σε ενα μηνυμα :)
 
Εγώ είχα (και ξανά-απέκτησα) συλλογή από τάπες Dragon Ball Z... τις αγόραζα από ένα περίπτερο στη Φωκίωνος Νέγρη που έφερνε μικροπράγματα από Ιταλία ή Γαλλία.

Μιλάμε για 1995, όταν το Dragon Ball στον ANT1 ήταν μόλις στο Red Ribbon saga!
 
ταπες dragonball?ενδιαφερον..κριμα γιατι για ενα δυο χρονια δεν της προλαβα..εννοω εβλεπα μανιακα dragonball,μορφεα και εγω εχω παρα πολλες ταπες απο pokemon season 1 2 3 νομιζω της λεγαν Pokemon tazos 1,2,3 και digimon ταπες εχω.
 
πωωωωω!!!!παροτι ειχα παλια ταπες,και παροτι τις θυμομουμον,τωρα που ειδα τη συλλογη σου-πολυ καλη btw-εγινε η ιδια η αποκαλυψη!θυμικα όλες τις δικες μου!!!!

επισης προσφατη μου ανακαληψη,ποτιζα ενα δεντρο στην αυλη του σπιτιου και απο το ανακατεμα του χωματος απ το νερο,ηρθε στην επιφανεια μια ταπα cheetos..... ::) :p
 
Ωραία συλλογή! Τις Poison τάπες τις έχω ακόμα και τώρα! Οι υπόλοιπες δεν υπάρχουν πλέον!

Αλήθεια έπαιζε ποτέ κανείς με τις τάπες?! Με τους κανόνες που έλεγε στις συσκευασίες?!

Εγώ μόνο σαν συλλογή τις είχα! Δεν είχα παίξει ποτέ! :p
 
morfeas-dsl- είπε:
Υγ. καμπια δε με αφηνε να βαλω πανω απο 5 εικονες σε ενα μηνυμα :)
Ναι το ξέρω είναι το σύστημα έτσι όταν τα βάζεις σαν συνημμένες. Μην σκας... θα τα τακτοποιώ εγώ ;)

BTW ωραία συλλογή

BETTY BOOP είπε:
Μάζευα κυρίως τάπες με τα Looney tunes και με τον Chester από τα γαριδάκια...Θυμάμαι ότι κάποιες τάπες Looney Tunes είχαν εγκοπές και οι όμοιες ενώνονταν και σχημάτιζαν μια μικρή ιστοριούλα...
Έχω πολλές από αυτές τις τάπες. Αλλά νομίζω ήταν αρκετά πρόσφατες. Ή κάνω λάθος?
 
Χαιρομαι που σας αρεσε! Οχι προσωπικα δεν επαιζα ποτε απλα μου αρεσε να τις μαζευω! Τις poisson θυμαμαι τις αγοραζα με 50 δραχμες οταν ημουν δημοτικο και πηγαινα νηστικος σπιτι :p
 
Αυτες οι ταπες που γυαλιζαν τις επαιρνες δυο δυο και αν θυμαμαι καλα ειχαν μια μικρη περιοχη. Τις εξυνες και νομιζω καθε φορα μια απο τις δυο κερδιζε. Επαιρνες ετσι δωρο (και καλα) μια απομιμηση G I Joe. 100 δρχ οι δυο. Διορθώστε με αν κανω λαθος. :xm:
 
πολυ ωραια συλλογη

κι εγω σχεδον τις ιδιες εχω απο poison,chester,looney tunes και ζωδια
 
Colt είπε:
Αυτες οι ταπες που γυαλιζαν τις επαιρνες δυο δυο και αν θυμαμαι καλα ειχαν μια μικρη περιοχη. Τις εξυνες και νομιζω καθε φορα μια απο τις δυο κερδιζε. Επαιρνες ετσι δωρο (και καλα) μια απομιμηση G I Joe. 100 δρχ οι δυο. Διορθώστε με αν κανω λαθος. :xm:
Κανειιιιιιιις?? :D
 
Πίσω
Μπλουζα