Ταινίες με ναυαγούς

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
5.729
Αντιδράσεις
1.594
Ούτε γω θα τα πλησίαζα. Τα αρθρόποδα είναι γενικά φρικιαστικά. Εδώ κατσαρίδα βλέπω και νομίζω ότι είδα λιοντάρι. Οι καραμάνες τι είναι; εγώ από κεινα τα μέρη ξέρω τα μαρτίνια.
Ή καραμανα είναι πρόβατο που έχει δύο πλευρές μαυρου χρώματος στο πρόσωπο και στην μέση μία άσπρη γραμμή από όσο θυμάμαι.
Ελέφαντας αυτή ή γυναίκα ή οποία κατέβηκε ζωντανή και πληγωμένη στο νησί όχι νεκρή ήταν ή αιμιλια λένε πιά πολλοί και έτσι λύνεται ενα μεγάλο μυστήριο. Τα κόκκολα ήταν σπασμένα από αυτά τα όντα , για ταινία σίγουρα.
 

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
5.729
Αντιδράσεις
1.594
Μια ταινία με ναυαγούς που δεν έχει αναφερθεί ακόμα εδώ είναι το "έξι μέρες εφτά νύχτες" του 1998 με τον Χάρισον Φορντ και την Ανν Χέιτς. Ωραία ρομαντική κομεντί και περιπέτεια. Ένα αεροπλάνο που το οδηγεί ένας πιλότος σπαζοκάραβο της ζωής μισθώνεται από μια μεγαλοστέλεχος ενός περιοδικού προκειμένου να λείψει για λίγο από τον τοπο διακοπών της στη Χαβάη. Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα εξωτικό νησί και εκεί ξεκινάει η περιπέτεια. Ναυαγοί δεν είναι δηλαδή αφού πέφτουν με αεροπλάνο αλλά έχουν τις περιπέτειες ναυαγών.
Να πω την αλήθεια πότε δεν την έχω δει αυτήν την ταινία λωρα , είναι καλή δηλ.;
 

laura ingalls

RetroWannaBe
Joined
19 Απρ 2016
Μηνύματα
669
Αντιδράσεις
1.028
Ναι Αριάδνη είναι μια ρομαντική κομεντί με πολλά στοιχεία περιπέτειας.Να την δεις, πιστεύω θα σου αρέσει.
 
Μπλουζα