Ταινίες με ναυαγούς

Ούτε γω θα τα πλησίαζα. Τα αρθρόποδα είναι γενικά φρικιαστικά. Εδώ κατσαρίδα βλέπω και νομίζω ότι είδα λιοντάρι. Οι καραμάνες τι είναι; εγώ από κεινα τα μέρη ξέρω τα μαρτίνια.
Ή καραμανα είναι πρόβατο που έχει δύο πλευρές μαυρου χρώματος στο πρόσωπο και στην μέση μία άσπρη γραμμή από όσο θυμάμαι.
Ελέφαντας αυτή ή γυναίκα ή οποία κατέβηκε ζωντανή και πληγωμένη στο νησί όχι νεκρή ήταν ή αιμιλια λένε πιά πολλοί και έτσι λύνεται ενα μεγάλο μυστήριο. Τα κόκκολα ήταν σπασμένα από αυτά τα όντα , για ταινία σίγουρα.
 
Μια ταινία με ναυαγούς που δεν έχει αναφερθεί ακόμα εδώ είναι το "έξι μέρες εφτά νύχτες" του 1998 με τον Χάρισον Φορντ και την Ανν Χέιτς. Ωραία ρομαντική κομεντί και περιπέτεια. Ένα αεροπλάνο που το οδηγεί ένας πιλότος σπαζοκάραβο της ζωής μισθώνεται από μια μεγαλοστέλεχος ενός περιοδικού προκειμένου να λείψει για λίγο από τον τοπο διακοπών της στη Χαβάη. Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα εξωτικό νησί και εκεί ξεκινάει η περιπέτεια. Ναυαγοί δεν είναι δηλαδή αφού πέφτουν με αεροπλάνο αλλά έχουν τις περιπέτειες ναυαγών.
Να πω την αλήθεια πότε δεν την έχω δει αυτήν την ταινία λωρα , είναι καλή δηλ.;
 
Ναι Αριάδνη είναι μια ρομαντική κομεντί με πολλά στοιχεία περιπέτειας.Να την δεις, πιστεύω θα σου αρέσει.
 
Άμα ήταν ήδη πτώμα χαζά ήταν να αφήσουν να πάει χαμένο τέτοιο ουρανόσταλτο μεζεδάκι? Αλλά είναι φριχτά ζώα.

Βεβαίως όχι να το παινευτώ αλλά πράγματι στο μακρύ ταξίδι από Ελλάδα - USA και κατά την πολύχρονη διαμονή μου στην εξωτική ΝΥ πολλῶν ἀνθρώπων ᾔδειν ἄστεα καὶ νόον ἔγνων.(*) Όμως τα τέρατα που συχνάζουν στον οπισθόκηπό μου (backyard ελληνιστί) είναι σκίουροι τουλιποφάγοι, chipmunks βολβοφάγα γενικώς, λαγοί φασιολοφάγοι (και τοματιές τρώνε όταν είναι μικρά φυτάκια), skunks, racoons (**), groundhogs παμφάγα, κολίβρια νεκταροφάγα, και πότε-πότε κανένα ελάφι. Όχι γιγαντιαίοι ανθρωποφάγοι σκορπιοι-που-δεν-είναι-σκορπιοί.

(*) Τύφλα να 'χει ο Οδυσσέας, μην κοιτάς που αυτός είναι διάσημος ενώ εμένα με ξέρουν μόνο μερικά παρελθοντολάγνα μέλη ενός καθ' ομολογίαν τους μανιακού φόρουμ. Ήταν που είχε ευφάνταστο βιογράφο που παραφούσκώσε όσα ἐν πόντῳ πάθεν ἄλγεα ὃν κατὰ θυμόν, έβαλε και μπόλικο σεξ μέσα με νύμφες, μάγισσες και πριγκηπέσσες, να σου το το best seller.

(**) Σου κάνουν αυτά για καραμάνες? Έχουν άσπρο πρόσωπο και μαύρη γραμμή γύρω από τα μάτια τους, οπότε καραμανίζουν.
Προβολή συνημμένου 216970
Α τι ποικιλία είναι αυτή στον κήπο σου ελεφαντας, ιδού μόνο αυτο το φιλικό , χνουδωτό ζωάκι σου λείπει και ειναι και από νησί κιόλας, την Ινδονησια. Εξωτικό πλάσμα χα χα και συμπληρώνεις την συλλογή σου κιόλας, μην το βλέπεις έτσι εξημερωνεται. Στα μέρη που βρίσκεται δεν πάει κανείς εύκολα, μόνο αν έχει άδεια πάλι. Υπάρχει και κάποιοι τουρίστες που ήθελαν να συναντήσουν αυτά τα γλυκα πλασματακι με άσχημο τέλος βέβαια.Μας φαίνονται υπερβολικές οι ιστορίες με τέρατα που να βρίσκονται σε ερημικά νησιά του Βερν έλα όμως που έχουν και κάποια αλήθεια. Οι τουλιποφαγοι τι είναι;
 

Συνημμένα

  • IMG_20201111_195238.png
    IMG_20201111_195238.png
    746,6 KB · Προβολές: 1
Οι τουλιποφάγοι είναι τέρατα που όταν φυτεύω βολβούς τουλίπας σκαλίζουν και τους βγάζουν και τους τρώνε, και αν τους γλυτώσει κανένας και ανθίσει η τουλίπα τρώνε το άνθος. Κοινότερη ονομασία αυτής της μάστιγας της ανθρωπότητας είναι "σκίουρος"

Εεεε, η Ινδονησία δεν είναι νησί, είναι χώρα με 17000 νησιά κανένα από τα οποία δεν λέγεται Ινδονησία. Αυτό το τρυφερούλι πλασματάκι της φωτό μου μοιάζει για δράκοντα του Κόμοντο (Varanus komodoensis) που έχει όντως Ινδονησιακό διαβατήριο, αλλά επειδή δεν έχει κλίμακα δεν είμαι σίγουρος διότι μπορεί να είναι καμιά μικρούλα σαυρίτσα που αγριοφέρνει στη φάτσα. Αλλά ένας Κομοντοδράκοντας πολύ θα μου χρειαζόταν στον κήπο μου αρκεί να μην έτρωγε εμένα ούτε τον ταχυδρόμο αλλά όλα τα άλλα ενοχλητικά ζώα (σκίουρους, chipmunks, πλασιέ, Μορμόνους ιεραπόστολους κλπ.)
 
Τα σκιουρακια θα τα ειχα υιοθετήσει όλα . Μακάρι να χα σκιουρακια στον κήπο μου.
Ναι κομοντ δρακος ειναι ( σε ποιον αιωνα χριστιανε μου ζεις και έρχονται ιεραποστολοι στον κήπο σου;)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εμείς 5-6 σκιουράκια που έχουμε στον κήπο μας τα αγαπάμε (βέβαια δεν έχουμε τουλίπες) και ας μας σκίζουν μερικές φορές υφασμάτινες επενδύσεις από έπιπλα κήπου για να κάνουν τις φωλιές τους. Τώρα αν ήμουν ναυαγός σε νησί και πεινασμένος, δεν ξέρω τι θα έκανα...
3.JPG11.jpg22.jpg
 
Κι εγώ κάνω χάζι τους σκίουρους (έχω πάψει να φυτεύω τουλίπες) και τα chipmunks που είναι ακόμη πιο χαριτωμένα. Αλλά από τα ζώα του κήπου μου εκείνα που θα προτιμούσα ναυαγός σε ερημονήσι είναι οι λαγοί. :diablotin::gun:
 
Κι εγώ κάνω χάζι τους σκίουρους (έχω πάψει να φυτεύω τουλίπες) και τα chipmunks που είναι ακόμη πιο χαριτωμένα. Αλλά από τα ζώα του κήπου μου εκείνα που θα προτιμούσα ναυαγός σε ερημονήσι είναι οι λαγοί. :diablotin::gun:
Ρε συ βλέπω πως έχετε πολλές επικίνδυνες " θαλασσες" πως να το πω πού απαγορεύεται να πας και όμως Αμερικανοι πάνε για καταδύσεις όπως το 67' στο devil's hole όπου χάθηκαν δύο νέα παιδιά, πολύ βαθιά νερά για κατάδυση . Και φυσικά κανείς ποτέ δεν τούς ανασυρε ενώ έγιναν τιτανιες προσπάθειες από τους καλύτερους δυτες σε τέτοιο βάθος πηγαν. Και είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις, μια θαλάσσια περιοχή να έχει προειδοποιητικό ότι εδώ έχουν πεθάνει πολλοι, αμέσως κίνδυνος και κάποιοι να κάνουν τα πάντα για να πάνε.
 
Κι εγώ κάνω χάζι τους σκίουρους (έχω πάψει να φυτεύω τουλίπες) και τα chipmunks που είναι ακόμη πιο χαριτωμένα. Αλλά από τα ζώα του κήπου μου εκείνα που θα προτιμούσα ναυαγός σε ερημονήσι είναι οι λαγοί. :diablotin::gun:
Βρε συ δεν έχεις εξωτικά κατοικίδια εδώ οι άλλοι ειχαν φίδια και κομπρες στο σπίτι , εσύ ούτε μία σαύρα από την Νεβαδα, ούτε ένα εξωτικό πουλί από τα Φιτζι. :p :D
Απόψε έχει την ιστορία της Αμελια εγκεχαρτ από το οπεν στις εννιά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Υπήρχε και σειρά με ναυαγους κωμική, είτε του 60' είτε του 70' , διάσημη στην Αμερική,θυμάται κανείς τίτλο; Εδώ δεν θα την έδειξε η τι βι
 
Πίσω
Μπλουζα