Φιλε Nick30 επικοινωνησε μαζι μου, μπορω να σε βοηθησω. Θα περιμενω μηνυμα σου.nick30 είπε:Paidia exo 6 kasetes typoy BETA poy o sixoremenos o pateras mou eixe grapsei apo tin tv epeisodia apo ta ka8imerina. Htan kai alles dyo (sto sinolo 8) alla svistikan. To provlima einai oti pleon den iparxoun tetoia video pou na mporo na ta do. Prospa8isa na ta metatrepso se DVD alla mou gireuan 300 eyro tin kaseta kai den simferei. Yparxei kapoios allos tropos pou mporo na kano kati? Ap oti ipologizo prepei ka8e kaseta na exei apo 6 epeisodia sto sinolo 36!
stam1370 είπε:ChritosM και nick30, με το καλό να γίνουν οι μεταγραφές! Θα περιμένουμε!!!
Και αν μέσα στις κασσέτες (των "Καθημερινών" η και σε άλλες, εάν έχει ο φίλος Nick30) βρεθεί κανένα "σκουπιδάκι" τύπου διαφημίσεων, μουσικών διαλειμμάτων, σημάτων καναλιών ή ειδήσεων, οτιδήποτε, γράψτε το κι αυτό.... Ενδιαφέρομαι!
Όχι φίλε μου,links για download copyrighted υλικού δε μπορείς να βάλεις εδώ στο GRM,όπως σωστά κατάλαβες από τους κανόνες φαντάζομαι,εξ' ου και ρώτησες το παραπάνω...nick30 είπε:σήμερα βρήκα καποια πηγή εδω μέσα που έχουν τα 4 πρωτα επεισόδια για download με προοπτική να μπουν όλα τις επόμενες ημέρες!!! αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω. Αν εχω την άδεια ευχαρίστως να το πω.
ChristosM είπε:Φιλε Nick30 επικοινωνησε μαζι μου, μπορω να σε βοηθησω. Θα περιμενω μηνυμα σου.