Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος απ οσο θυμαμαι εμφανιστηκε σε 1-2 επεισοδια προς το τελος του σηριαλ. Πρεπει να ηταν και η πρωτη τηλεοπτικη του εμφανιση. Δεν ξερω ακομα αν θα τα βρω αυτα τα επεισοδια.takis33 είπε:Παιδιά, θα ήθελα κι εγώ να σας ευχαριστήσω και να πω μπράβο για την καταπληκτικήδουλεια που κάνετε. Αν περιμέναμε από την ΕΡΤ ...
Θα ήθελα απλά να ρωτήσω πώς γίνεται να αποκτήσουμε κι εμεις τα σπάνια αυτά επεισόδια. Θα τα ανεβάσει ο Χρήστος όλα στο rapidshare;
Ελπίζω σε κάποια από αυτά να παίζει και ο πιο αγαπημένος μου ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν επίσης επεισόδια από τα Λιονταράκια του Κυρ Ηλία και από το Οδός Ανθέων.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Ώστε ακολουθούσες "τακτική ΕΡΤ" κι εσύ ε?ChristosM είπε:... (Ντρεπομαι που το λεω αλλα και εγω τα εγραφα αλλα τα εσβηνα μετα, που να ξερα..... )...
Πάνω σ' αυτό το θέμα,απλά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι,σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum,rapidshare links στο δημόσιο ταμπλό του forum δεν μπορούν να μπουν.takis33 είπε:Θα ήθελα απλά να ρωτήσω πώς γίνεται να αποκτήσουμε κι εμεις τα σπάνια αυτά επεισόδια. Θα τα ανεβάσει ο Χρήστος όλα στο rapidshare;
Η αληθεια ειναι πως οντως οι βιντεοκασετες ηταν πολυ ακριβες τοτε. Θυμαμαι πως εδινα 1750 δρχ για την τετραωρη το 1985 τα οποια ηταν αρκετα λεφτα. Ετσι, εκτος ειδικων περιπτωσεων, εγραφα, εσβηνα και ξαναεγραφα, οπως η ΕΡΤ! Για εναν ιδιωτη και μαλιστα 13 χρονο παιδι αυτο ηταν καπως δικαιολογημενο, για την ΕΡΤ ομως ανηκουστο και εγκληματικο. Ευτυχως που ολο και κατι εχει μεινει προς το τελος των κασετων μου.bernard.c είπε:Ώστε ακολουθούσες "τακτική ΕΡΤ" κι εσύ ε? Πλάκα-πλάκα, κι εγώ έτσι την πάτησα και άργησα μάλιστα να βάλω μυαλό (σταμάτησα να σβήνω το 1997.. )
Αφού βρέθηκαν γραμμένα "Καθημερινά" (τα οποία τα θεωρούσα χαμένα για πάντα), είμαι αισιόδοξος ότι (κάποια στιγμή) θα βρεθούν και γραμμένα "Λιονταράκια". Άσχετο, η εταιρία Magnetics τι απέγινε άραγε? Είχαν πουλήσει το σύνολο από τα "Λιονταράκια" σε αυτούς? 31 επεισόδια δεν ήταν? Γιατί από τα "Καθημερινά" είχαν πουλήσει τα δικαιώματα για τον 1ο κύκλο μόνο, σωστά?
Aπό τα 3 τηλέφωνα πού έχει το οπισθόφυλλο των κασσετών τα 2 δεν υπάρχουν στον κατάλογο και το 1 βγαίνει κάποιος άλλος. Λογικό έχουν περάσει και τόσα χρόνια και η εταιρία προφανώς έχει κλείσει. Το ζήτημα είναι πόσα επεισόδια και ποιές σειρές έχει (ή είχε στην κατοχή της)ChristosM είπε:Για την Magnetics δεν ξερω, παντως υπαρχει ενα τηλεφωνο (του τοτε) στο οπισθοφυλλο των κασετων αν καποιος θα ηθελε να το ψαξει λιγο.
.
Δεν πειράζει καθόλου. Ούτε να το συζητάμε, μπροστά στο μέγεθος της προσφοράς σου!nick30 είπε:Φίλε Stam λυπάμαι που θα σε στεναχωρίσω αλλά δεν υπάρχουν "σκουπιδάκια" μέσα στις κασέτες. Υπάρχουν μόνο επεισόδια καθημερινών χωρίς διαφημήσεις και τους τίτλους αρχής.
...προσωπικά, δεν σου κρύβω, ότι δεν θα με πείραζε ΤΟΣΟ το συγκεκριμένο, όσο της ΥΕΝΕΔ και του "τριπλού 2"...bernard.c είπε:Φίλε stam1370, τι να κάνουμε, θα το δεχτούμε αυτό το χτύπημα της μοίρας. Δε λες πάλι καλά που τουλάχιστον έχουμε το σήμα ειδήσεων της ΕΡΤ του 1983 (γιατί αν δεν το είχαμε, το "χτύπημα" θα ήταν πολύ δυνατό...)
τελικά μάλλον όχι...!!!stam1370 είπε:...άρα είναι πιο παλιό απ'ότι το υπολόγιζα!
Οποτε αυτο που λες παραπανω δεν ισχυει. :xm:tsalk είπε:Πλάνα από το τέλος του 10ου επεισοδίου των Καθημερινών όπως προβλήθηκε στην μία και μοναδική φορά (μέχρι στιγμής) από την ΕΡΤ τον Άπριλιο του 1983
YouTube - TA Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�Ξ�ΞʽΞ�Ξ�Ξ� 10ΞΏ Ξ΅Ο�ΡιΟ�Ο�διο
Για να βοηθήσω λίγο -Aardvark είπε:Οποτε αυτο που λες παραπανω δεν ισχυει. :xm: Και αν ξαναπροβληθηκε το '95 τοτε δεν θα το'χαν αρκετοι σε κασσετες;;;;;