ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.006
Να και η αναγγελια της νεας σειρας "Τα Καθημερινα" με εξωφυλλο απο την Ραδιοτηλεοραση 26 χρονια πριν...
Προβολή συνημμένου 1333
Προβολή συνημμένου 1333
Κλασσικό "άλάνι" σε ταινίες Δαλιανίδη !ChristosM είπε:Αλλα και ο λιγοτερο γνωστος, Πανος Σολωμος...
Προβολή συνημμένου 967
Επομενη εμφανιση σε σηριαλ ολων εκτος της Φινου, ηταν στα "Λιονταρακια".
Σωστή η παρατήρησή σου - νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των τηλεοπτικών σειρών του Γιάννη Δαλιανίδη. Έτσι γρήγορα (αν όχι γρηγορότερα) "τρέχουν" οι τίτλοι αρχής και τέλους και στα Λιονταράκια...stakovios είπε:Μου κάνει εντύπωση ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο "φεύγουν" οι υπότιτλοι!
Τραγουδούν οι τρεις που προανέφερε ο MrRetromemories (Κωνσταντίνου, Καλογεροπούλου και Γαρδέλης), καθώς και η Βέτα Προέδρου - αυτοί οι 4 σόλο. Μετά, τραγουδούν και όλοι οι υπόλοιποι μαζί το ρεφρέν!appoul είπε:Θα πρέπει να τραγουδούσε και η Βέτα Προέδρου, η μόνη από το καστ που είχε μουσική παιδεία και προϋπηρεσία!
Με τραγούδι και χορό τελείωνε επίσης και το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο μια βδομάδα πριν.appoul είπε:Το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο, γιατί εκείνο το βράδυ έκαναν ρεβεγιόν οι γονείς μου στο σπίτι για την παρέα τους, μεγάλο γεγονός τότε...
Αυτό το επεισόδιο τελείωνε ως μιούζικαλ με τραγούδι!